Εμενα ειναι ιδιοκατασκευη .Ειναι πολυ στιβαρο με κλειδαρια ασφαλειας με παγιδα στην πορτα με συναγερμο .Αλλα ενας μυστηριος μου ειπει οτι δεν εχω ποιστοπιηση .
Αυτό με την πιστοποίηση δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο.Εμενα ειναι ιδιοκατασκευη .Ειναι πολυ στιβαρο με κλειδαρια ασφαλειας με παγιδα στην πορτα με συναγερμο .Αλλα ενας μυστηριος μου ειπει οτι δεν εχω ποιστοπιηση .
Το ιδιο ειπα και εγω.Ασχετο αλλα ποσο τσιπιδες εχουμε γινει σαν χωρα, αδεια κατοχης οπλου σε σελιδα Α4.
Ξεφτιλυκια.
Μπορεί το δικο σου να είναι καλύτερο, αλλά να διώχνεις σε περίπτωση κλοπής τυπικά δηλ επειδή δεν θα έχεις την απόδειξη μαζί με το προσπέκτους της εταιρείας που λεει ότι κατασκευάζει οπλοκιβωτια ασφαλείας.Εμενα ειναι ιδιοκατασκευη .Ειναι πολυ στιβαρο με κλειδαρια ασφαλειας με παγιδα στην πορτα με συναγερμο .Αλλα ενας μυστηριος μου ειπει οτι δεν εχω ποιστοπιηση .
Ακριβώς επειδή δεν ορίζεται επακριβώς από το νόμο δε χρειάζεται απόδειξη-τιμολογιο αγοράς..... αλλιώς θα παίζαμε με τις προδιαγραφές και το πάχος της ατσαλολαμαρινας......γι αυτό το λόγο ο νόμος είναι πολύ γενικός..... επίσης να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει αδιαρρηκτο σύστημα..... ότι κλειδώνει.... ξεκλειδώνει..... έχει να κάνει με την τεχνογνωσία και την εξοικείωση των κλεπτών.....Μπορεί το δικο σου να είναι καλύτερο, αλλά να διώχνεις σε περίπτωση κλοπής τυπικά δηλ επειδή δεν θα έχεις την απόδειξη μαζί με το προσπέκτους της εταιρείας που λεει ότι κατασκευάζει οπλοκιβωτια ασφαλείας.
Αυτός που αγόρασα το δικό μου, εμπειρικά μου είπε, έχε φυλαγμένο το τιμολόγιο σε περίπτωση στραβής(κλοπή) να αποδείξεις ότι το είχες απο πριν την κλοπή, ότι δηλαδή μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν φυλαγμένο το όπλο. Και εννοείται βιδωμένο σε τοίχοΤώρα τον Απρίλιο που ανανέωσα άδεια ρώτησα τον υπεύθυνο αν πρέπει να πάω τιμολόγιο αγοράς οπλοκιβωτιου να το βάλουν στον φάκελο μου.
Μου είπε όχι.
Αυτο ακριβώς, δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτε άλλο .Αυτός που αγόρασα το δικό μου, εμπειρικά μου είπε, έχε φυλαγμένο το τιμολόγιο σε περίπτωση στραβής(κλοπή) να αποδείξεις ότι το είχες απο πριν την κλοπή, ότι δηλαδή μπορείς να αποδείξεις ότι ήταν φυλαγμένο το όπλο. Και εννοείται βιδωμένο σε τοίχο
Έχει μπλέξει φίλος και πέρασε μεγάλη περιπέτεια
Δυστυχώς φίλε μου ουσιαστικά συμφωνεί μαζί σου και ο πασίγνωστος Νικήτας Κυπρίδημος:''Ελλαδιστάν'' βλέπεις...Μπορεί το δικο σου να είναι καλύτερο, αλλά να διώχνεις σε περίπτωση κλοπής τυπικά δηλ επειδή δεν θα έχεις την απόδειξη μαζί με το προσπέκτους της εταιρείας που λεει ότι κατασκευάζει οπλοκιβωτια ασφαλείας.
Για να μην κατεβαίνει, το περίσσιο λάδι,στο κοντάκι.Για πιο λόγο κάποιοι αναφέρουν ότι έχουν τα όπλα ανάποδα στον οπλοβαστο ?
Έλα Ντε... Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν γράσο !!!Ποιός τους είπε να βάζουν λάδι στα όπλα ;;;
Ο ΚολλιαςΠοιός τους είπε να βάζουν λάδι στα όπλα ;;;
Ουσιαστικά δεν έχει να κάνει με το οπλοκιβωτιοΓια να μην κατεβαίνει, το περίσσιο λάδι,στο κοντάκι.
Τετοιο εβαλες;Η ντιζα σέρνει μέσα στο ουπα ... περίεργο