Λέμε σε περίπτωση που δεν έχεις;
Οι δικαστές δεν είναι όλοι με το νόμο στο χέρι.
Κρίνουν και καταλαβαίνουν.
Οι δικαστές δεν είναι όλοι με το νόμο στο χέρι.
Κρίνουν και καταλαβαίνουν.
Δλδ βαζεις καννη και κλειστρο στο οπλοκιβωτιο και την βαση που εχει αριθμους την αφηνεις εξω? Τα λεω καλα?Ποια είναι εκείνα τα μέρη που χρειαζονται άδεια αγοράς από αστυνομία για να αγοραστούν στα όπλα; Από όσο ξέρω στα αυτογεμη είναι το κλείστρο με την κάννη και στα δίκανα η βάση με τις κάννες. Οπότε θεωρητικά αν έχεις αυτά τα μέρη κλειδωμένα στο όπλοκιβώτιο έχεις αχρηστεύσει το υπόλοιπο όπλο και ακόμη και αν σου το κλέψουν θα είναι άχρηστο αφού για να αγοράσει κάποιος τα μέρη που του λείπουν χρειάζεται άδεια αγοράς. Τώρα αν σου παραβιάσουν και το όπλοκιβώτιο και σου πάρουν και τις κάννες με το κλείστρο μπορείς να ισχυριστεί ότι τα είχες όλα μέσα και σου τα έκλεψαν όλα μαζί. Πώς μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο;
Και γιατί να μην το πεις αυτό?Τώρα αν σου παραβιάσουν και το όπλοκιβώτιο και σου πάρουν και τις κάννες με το κλείστρο μπορείς να ισχυριστεί ότι τα είχες όλα μέσα και σου τα έκλεψαν όλα μαζί. Πώς μπορούν να αποδείξουν το αντίθετο;
Ενταξει, δεν θυμηθηκε οτι στη βαση της καραμπινας εχει αριθμο, ανεφερε ομως τη βαση για το δικαννο.....Δλδ βαζεις καννη και κλειστρο στο οπλοκιβωτιο και την βαση που εχει αριθμους την αφηνεις εξω? Τα λεω καλα?
Ειδικα αν υπαρχουν στο σπιτι μικρα κωλοπαιδακια που σκεφτονται να δεσουν την κανη σε δυο καρεκλες , να βαλουν φυσιγγι και να το πυροδοτησουν με προκα και σφυρι...( οπως εγω...κ ιδιαίτερα αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι....
Σωστός.Επειδή θεωρώ πως αναλωνόμαστε σε χαζομάρες και λέμε απλά για να πούμε αφήνω αυτό εδώ.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Οπλοκιβώτια.3142/post-1005878
Το θέμα είναι τι θεωρείται ασφαλή ερμάριο . Υπάρχει κάπου κάποια οδηγία για αυτά ;Επειδή θεωρώ πως αναλωνόμαστε σε χαζομάρες και λέμε απλά για να πούμε αφήνω αυτό εδώ.
Στον συγκεκριμένο νόμο όχι. Οι έμποροι για να πουλήσουν, λένε να πάρεις αυτά που πουλάνε. Τα σχετικά φτηνά έχουν λαμαρίνα τσιγαρόχαρτο και κλειδαριά της πλάκας.Το θέμα είναι τι θεωρείται ασφαλή ερμάριο . Υπάρχει κάπου κάποια οδηγία για αυτά ;
Όχι ασφαλώς ότι έχει αριθμό και χρειάζεται άδεια αγοράς από την αστυνομία το βάζεις οπλοβαστο. Τα υπόλοιπα μέρη θεωρώ ότι δεν είναι απαραίτητο αφού ούτως η άλλως μπορεί να τα αγοράσει οποιοσδήποτε και χωρίς άδεια σαν ανταλλακτικά. Αν θυμάμαι καλά η δική μου η Vinci δεν έχει αριθμό σε κοντάκι και πάπια. Μόνο σε κάννη και κλείστρο μιας και η βάση του όπλου είναι ένα σώμα με την κάννη. Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος δεν θυμάμαι να πω με σιγουριά γιατί έχω να την κυνηγησω πάνω από έναν χρόνο. Στα δίκανα όμως που το ξέρω σίγουρα ασφαλώς και χρειάζεται και η βάση και η κάννη σε οπλοβαστο.Δλδ βαζεις καννη και κλειστρο στο οπλοκιβωτιο και την βαση που εχει αριθμους την αφηνεις εξω? Τα λεω καλα?
Πολύ απλό και γενικό. Τι θεωρείτε ερμάριο και μάλιστα ασφαλή; Ασφαλή ως προς ποιον τα παιδιά την γυναίκα την πεθερά η τους κλέφτες; Και μια ξύλινη ντουλάπα ρούχων με μια υποτυπώδη κλειδαριά μπορεί κάποιος να την θεωρήσει ασφαλή ερμάριο. Τελος πάντων . Την ερώτηση την έκανα γιατί έχω βρει κάποια όπλοκιβώτια σαν συρτάρια για κάτω από το κρεβάτι αλλά βγαίνουν σε περιορισμένες διαστάσεις και δεν χωρούν όλα τα όπλα μου . Οπότε σκέφτομαι να φυλάω μόνο συγκεκριμένα μέρη και όχι ολόκληρα μήπως και χωρέσουν.Επειδή θεωρώ πως αναλωνόμαστε σε χαζομάρες και λέμε απλά για να πούμε αφήνω αυτό εδώ.
Αυτά που είναι σαν συρτάρια είναι ωραία για να έχεις δεύτερο όπλο μαζί πχ σε ένα βαν 4χ4.Πολύ απλό και γενικό. Τι θεωρείτε ερμάριο και μάλιστα ασφαλή; Ασφαλή ως προς ποιον τα παιδιά την γυναίκα την πεθερά η τους κλέφτες; Και μια ξύλινη ντουλάπα ρούχων με μια υποτυπώδη κλειδαριά μπορεί κάποιος να την θεωρήσει ασφαλή ερμάριο. Τελος πάντων . Την ερώτηση την έκανα γιατί έχω βρει κάποια όπλοκιβώτια σαν συρτάρια για κάτω από το κρεβάτι αλλά βγαίνουν σε περιορισμένες διαστάσεις και δεν χωρούν όλα τα όπλα μου . Οπότε σκέφτομαι να φυλάω μόνο συγκεκριμένα μέρη και όχι ολόκληρα μήπως και χωρέσουν.
Καλορίζικο !Τώρα που τελείωσε η σεζόν είπα να τα βάλω σε σειρά...
Πρόλαβα ένα οπλοκιβώτιο στα Leroy,3 όπλων στα 130.
Σύντομα φτιάχνω και "δωμάτιο"(αποθηκάκι εντός σπιτιού)αποκλειστικά για τον εξοπλισμό μου,όπου θα πακτωθεί κ αυτό!
Καλορίζικο. Το leroy στο site τους έχει και για 5 όπλα. Βλέπω ότι αυτο των τριών όπλων με δυο πλαγιοκαννα οπως έχω και εγώ τα χωράει άνετα.Τώρα που τελείωσε η σεζόν είπα να τα βάλω σε σειρά...
Πρόλαβα ένα οπλοκιβώτιο στα Leroy,3 όπλων στα 130.
Σύντομα φτιάχνω και "δωμάτιο"(αποθηκάκι εντός σπιτιού)αποκλειστικά για τον εξοπλισμό μου,όπου θα πακτωθεί κ αυτό!
Το είδα κι εγώ το Leroy αλλά λέει ότι είναι εξαντλημεναΚαλορίζικο. Το leroy στο site τους έχει και για 5 όπλα. Βλέπω ότι αυτο των τριών όπλων με δυο πλαγιοκαννα οπως έχω και εγώ τα χωράει άνετα.
Να επικοινωνήσετε μαζί τούς!Το είδα κι εγώ το Leroy αλλά λέει ότι είναι εξαντλημενα