Ο αυλός μιας κάννης

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με κάθε ειλικρίνεια....
Πειραματισμός σε ένα όπλο που αυτή τη στιγμή "πιανει" γύρω στα 300€.
Εκρινα το ρισκο μικρό και εντός δυνατοτήτων μου!
Καρτεροτουφεκο το είχα,καρτεροτουφεκο το εχω...
Εννοείται, προσδοκώντας το καλύτερο! ;)
Ό εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...:)
τωρα μπαινουμε στην ουσια του πραματος. οπως ειπες εσυ αλλα και ο βενετατος και ο sky το κανατε για τη δαυλα σας και με ρισκο. αυτο το τιμημενο το ρισκο πρεπει να καταλαβουν τα νεα παιδια που διαβαζουν και να φιλτραρουν. οτι μ αυτο το ρισκο μπορει να παθει καποια ζημια τ οπλο. απο εκει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος κι υπολογος για τις πραξεις του

Το porting δεν γινεται με τρυπάνι αν ειναι σε γωνία οι τρύπες,μονο με φρέζακι και καλυτερα καρβιδιου

ξεκινησα με το δρεμελ λες να πετυχει .yelling..well done.

Τεο, θα κάνουμε και κόλπα με κάθετα porting!!
Φέρε το win με τους 81!!
Έχει ψωμί...
Θα ξεκινήσουμε άκρη άκρη! .sarcastic.
Και να μην πετύχει...κατι θα μείνει! :confused:

81cm εχει φρατζολες οαλοκληρες

Φίλιππα βλέπεις γιατί έγραψα για φαγομαρες παραπάνω, ας σταματήσει εδώ παιδιά και ας συνεχίσουμε στο θέμα μας αυλος μιας καννης το τι έγραψε ο ένας η αν έχει διαφορετική γνώμη είναι απόλυτα σεβαστό αρκεί να μην προσωποποιει κάποιον, ο καθένας μας έχει την γνώμη του και δεν θα συμπίπτει πάντα με τον άλλων. Ας μην ανακυκλώνονται λοιπόν έριδες και να συνεχίσουμε στο θέμα μας, υπομονή λίγες μείνανε παλικάρια (γειά σας) .

Κώστα καλησπέρα για του λόγου το αληθές επειδή έκανα πριν ένα μήνα αποχρωμίωση, διεύρυνση αυλού από 18.4 σε 18.55, κώνο και αναγκαστικά βάψιμο κανης , όλα στοίχισαν ακριβώς 200 ευρώ. Το μόνο που δεν έκανα ήταν πορτινκ λόγω κοντης κάνης 62cm αλλά και αυτό είχε 50-60 ευρώ, στον οπλουργο που αναφέρεις παραπάνω.
Διαφορες τελικα ειδες μετα απο τις βελτιωσεις??

α και κατι ακομα. καλυτερα ημιμαθης απο το παντογνωστης και τα ξερω ολα
Σιγουρα φιλε, γιατι πολλες φορες οταν υπαρχει λογικη κ φυσιολογικες απαιτησεις, οι επιλογες μας ειναι ασφαλεις... ;) Κ εμεις το ιδιο...
Ωστοσο ολα τα πραγματα κ οι ανακαλυψεις εγιναν απο καποιους τρελους που για την κ@υλ@ τους αποφασισαν να κανουν κατι παραπανω... Μεσα απο την τρελα αυτη κ την παρορμηση ερχεται η εξελιξη ομως, απλα δεν στοιχιζει σε ολους το ιδιο ενα λαθος βημα... Σε καποιους εχει μεγαλυτερο κ σε καποιους μικροτερο αντικτυπο... Γι αυτο τις επιλογες μας πρεπει να τις ζυγιζουμε σε ολα στη ζωη, αναλογα με το τι ειμαστε διατεθιμενοι να χασουμε η να κερδισουμε...
Κ εγω θελω να κανω κωνο, τον λιβανιζω ποσα χρονια, αλλα ειμαι κ επιφυλακτικος... Ετσι πρεπει να ειναι ολοι...

Κ αν κ ξαναπεφτουμε στο θεμα βελτιωσεις, προσωπικα εχω ακουσει φημες για καννες που καταστραφηκαν απο κακες επεμβασεις, προσωπικα δεν εχω βρει καποιον να τον δω απο κοντα, τουλαχιστον στο στενο περιβαλλον μου, αν κ θα το ηθελα... Σιγουρα καθε τι που φτιαχνει ανθρωπινο χερι εχει ρισκο, αυτο ειναι δεδομενο... ;)

Φίλιππα βλέπεις γιατί έγραψα για φαγομαρες παραπάνω, ας σταματήσει εδώ παιδιά και ας συνεχίσουμε στο θέμα μας αυλος μιας καννης το τι έγραψε ο ένας η αν έχει διαφορετική γνώμη είναι απόλυτα σεβαστό αρκεί να μην προσωποποιει κάποιον, ο καθένας μας έχει την γνώμη του και δεν θα συμπίπτει πάντα με τον άλλων. Ας μην ανακυκλώνονται λοιπόν έριδες και να συνεχίσουμε στο θέμα μας, υπομονή λίγες μείνανε παλικάρια (γειά σας) .
+1
Να τσακωνομαστε για καννες, ομαδες και πολιτικα ποτε δεν το καταλαβα... ;)
Ας αναφερει ο καθενας τη γνωμη του κ οποιος εχει μυαλο ας ζυγισει τη βαρυτητα τους κ ας βγαλει τα συμπερασματα του κ τις επιλογες του... Ας μεινουμε στις γνωμες μας...

μαλιστα. εχω λοιπον ενα 687 απο τα παλια που κανει 2200.θελω το χ ποσο για κωνο και το χ ποσο για τρυπες οι οποιες γινονται πως στις 45 μοιρες?? με τρυπανι η λειζερ? και τις κανει ο τεχνιτης η ο μαθητευομενος μαγος του καθε μπαρμπα της γειτονιας?? και οταν λοιπον γινει η λαλακια ο μπαρμπας θα πληρωσει τ οπλο η θα χαθει ενα τουφεκι αξιας 2200 ευρω η και παραπανω?? επειδη λοιπον κανεις δεν απανταει σ αυτο οποιος θελει να ρισκαρει ακουγοντας τους διαφορους καθηγητες της βλητικης μαγκια του. να θυμαστε ομως οταν γινει το λαθος δεν γυρναει πισω το φαγωμενο μεταλο και στην εποχη που ζουμε ολα τα οπλα ειναι ακριβα. τα φτηνα και τα τζαμπα πεθαναν
σε ενα οπλο που κανει 2200 εαν παω και του κανω λαλακιες απλα θα ειμαι λαλακας

+1
Να τσακωνομαστε για καννες, ομαδες και πολιτικα ποτε δεν το καταλαβα... ;)
Ας αναφερει ο καθενας τη γνωμη του κ οποιος εχει μυαλο ας ζυγισει τη βαρυτητα τους κ ας βγαλει τα συμπερασματα του κ τις επιλογες του... Ας μεινουμε στις γνωμες μας...
Πότε φίλε Αρι ειδικά σε τέτοια θέματα δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου με κάποιον, θα υποστηρίξω την γνώμη μου αν πιστεύω ότι είναι σωστή αλλά μέχρι εκεί.

θα πω κατι τελευταιο και δεν ξαναγραφω στο συγκεκριμενο θεμα. σιγουρα δεν αρεσουν σε κανενα οι φασαριες. κι εγω απλα τη γνωμη μου ειπα. οταν ομως οι αλλοι προσπαθουν με το ζορι να μου επιβαλουν τη γνωμη τους με το ζορι επειδη εχουν κανει κατι διαφορετικο και πρεπει να το αιτιολογησουν απλα δεν το δεχομαι. κανεις δεν μπορει με το ζορι να επιβληθει στον αλλο. αυτα απο μενα και τα λεμε σε αλλα θεματα

Ρε παρέα ας ρίξουμε λίγο τους τόνους....ο καθένας έχει την άποψη του η οποία είναι σεβαστή,ειδικά άμα παραθέτει και κάποιες δοκιμές.Σιγουρα είναι λάθος να προσπαθούμε να επιβάλλουμε την άποψη μας και στους άλλους..... μεγάλα παιδιά είμαστε να φιλτράρουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε και να καταλήξουμε στα δικά μας συμπεράσματα!το να προσπαθούμε με το ζόρι να αποδείξουμε πως η δική μας άποψη είναι και η σωστή,μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνει!;)

το ιδιο εργο ειχε γινει και στις τουφεκιες εκτος οριων , απλως τωρα είναι αλλοι οι πρωταγωνιστες στο ιδιο επεισοδιο , καλη συνεχεια σας ευχομαι λοιπον παιδια στο εργο σας , και καλη επιτυχια στην παρασταση σας , ειχα ρωτησει πριν καποιο χρονικο διάστημα έναν πολύ φιλο , πολύ γνωστο σκοπευτή , γιατι ρε φιλε δεν γραφεις στο φορουμ το ταδε , μου ειχε πει χαρακτηριστικα , σε πολλους αξιζει να ζουν στην ημιμαθεια τους , ποσο δικιο τελικα ειχε
Δημήτρη, καθόλου το ίδιο έργο δεν είχε γίνει στις "τουφεκιες στα όρια" , πίστεψέ με. Αυτό που γίνεται εδώ είναι υγεία. Εκείνο που γινόταν τότε ήταν οργανωμένη αρρώστια. Άσε μου το δικαίωμα να το γνωρίζω αυτό σαν τον καταλληλότερο από όλους σας.
Αυτά που σου είπε ο σκοπευτης μου τα έχει πει και μένα, σκοπευτης και επαγγελματίας του χώρου. Μάλιστα εμένα μου το είπε πιο χοντρά, αν συμμετέχεις σε τέτοια φόρουμ, δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, μου είχε πει.
Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό το πράγμα, απλά δεν δέχονται να τους αμφισβητούν. Είναι κάτι σαν τους μεγαλογιατρους. Έχεις πάει ποτέ σε μεγαλογιατρο να του πεις για κάποιον άλλον; Να δεις πως θα σε κοιτάξει;
Εγώ σε θέλω εδώ να τα λέμε και να ξεστραβωνομαστε. Δεν υποχρεωσες ποτέ κανέναν να κάνει κάτι, την γνώμη σου λες και τι έχεις κάνει εσύ.
Δώσε όμως το δικαίωμα και στον άλλον να λέει ότι δεν πιστεύει στις βελτιώσεις και ότι θέλει να ρίχνει όπως έριχνε και ο παππούς του.
Κάτσε στην παρέα μας και λέγε την άποψη σου, όπως πρέπει να κάνουν όλοι.

θα πω κατι τελευταιο και δεν ξαναγραφω στο συγκεκριμενο θεμα. σιγουρα δεν αρεσουν σε κανενα οι φασαριες. κι εγω απλα τη γνωμη μου ειπα. οταν ομως οι αλλοι προσπαθουν με το ζορι να μου επιβαλουν τη γνωμη τους με το ζορι επειδη εχουν κανει κατι διαφορετικο και πρεπει να το αιτιολογησουν απλα δεν το δεχομαι. κανεις δεν μπορει με το ζορι να επιβληθει στον αλλο. αυτα απο μενα και τα λεμε σε αλλα θεματα
Διαφωνώ φίλε και το ξέρεις τα θέματα είναι για να γράφουμε την γνώμη μας όλοι.

το ιδιο εργο ειχε γινει και στις τουφεκιες εκτος οριων , απλως τωρα είναι αλλοι οι πρωταγωνιστες στο ιδιο επεισοδιο , καλη συνεχεια σας ευχομαι λοιπον παιδια στο εργο σας , και καλη επιτυχια στην παρασταση σας , ειχα ρωτησει πριν καποιο χρονικο διάστημα έναν πολύ φιλο , πολύ γνωστο σκοπευτή , γιατι ρε φιλε δεν γραφεις στο φορουμ το ταδε , μου ειχε πει χαρακτηριστικα , σε πολλους αξιζει να ζουν στην ημιμαθεια τους , ποσο δικιο τελικα ειχε
Δημήτρη αυτό που σου είχα πει από κοντά θα σου το πω και δημόσια,γιατί έχεις γνώσεις που καλό είναι να μεταδίδονται σε εμάς τους νεώτερους,ρε φίλε είσαι απόλυτος και αυτό αποτρέπει τους άλλους και τους κάνει να μπαίνουμε και υποσυνείδητα σε θέση άμυνας απέναντι σου.δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποχωρήσεις αλλά και ούτε να χαρακτηρίζεις κάποιους που έχουν διαφορετική άποψη από εσένα ημιμαθείς με αρνητική έννοια.το μόνο σίγουρο είναι πως και τα παιδιά που εδώ μέσα έχουν αρκετές γνώσεις ακόμα μαθαίνουν κάθε μέρα και κάτι καινούργιο επομένως είναι λογικό να είμαστε ημιμαθείς γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε μελετήσει ακόμα σε όλα τα θέματα.αναφερω και πάλι πως σε θέλουμε στην παρέα μας!

σε ενα οπλο που κανει 2200 εαν παω και του κανω λαλακιες απλα θα ειμαι λαλακας
Τάκη,έχω δει άνθρωπο προ 15ετιας στο σκοπευτήριο (Παρνης),να περιλαβαινει το Perazzi με τη ρασπα!!!!
Ο φίλος, που είμασταν μαζί...στα πρόθυρα εγκεφαλικού!!!
Κόντεψε να βάλει τα κλάματα!
"Ρε φιλε,ξεκόλλησε η καρδιά μου!Μια περιουσία κάνει!",του είπε..
Ο κάτοχος τον κοίταξε κι απάντησε "θα το κάνω να μου κάνει!!Αν δε μου κάνει,τι να το κάνω?? "
Ποιος είχε δίκιο??o_O
Κρίνουμε, με τα δικά μας μέτρα και σταθμά...
Ο τύπος ,προφανως,είχε πολυ πιπέρι κι έβαζε και στα λάχανα!
Η αλήθεια είναι πως,προς στιγμή, στεναχωρήθηκα...
Όταν πέρασε το πρώτο σοκ...τον παραδεχτηκα!
Σκέψη απλή και άντερα για να την υλοποιήσει!
Μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις, για τον εαυτό μας και για όσους εξαρτώνται από μας!
Σε ό,τι αφορά τις παρεξηγησεις-εντάσεις...
Εδώ,κουβέντα κάνουμε!
Κατάθεση απόψεων, γνώμες, εμπειρίες....
Ο καθένας κρατάει αυτό που θέλει και πετάει τα υπόλοιπα...
Δεν πρόκειται να γράψουμε προαγωγικές εξετάσεις ουτε να καταθέσουμε πτυχιακή!
Δεν έχει καθηγητές και μαθητές!
Παρεάκι είναι!
Αλληλοσεβασμος,καλή προαίρεση και καρδιά!
Αν αυτό για το οποίο συζητάμε ,δεν μας αφηνει χαμόγελο και καλή διάθεση, ΔΕΝ αξίζει !!
Άντε κι κάποιους προβληματισμούς που θα "βασανίζουν "ευχάριστα το μυαλό μας! :)
Αν στεναχωριομαστε,καλυτερα να ασχοληθούμε με κάτι άλλο!!

Τάκη,έχω δει άνθρωπο προ 15ετιας στο σκοπευτήριο (Παρνης),να περιλαβαινει το Perazzi με τη ρασπα!!!!
Ο φίλος, που είμασταν μαζί...στα πρόθυρα εγκεφαλικού!!!
Κόντεψε να βάλει τα κλάματα!
"Ρε φιλε,ξεκόλλησε η καρδιά μου!Μια περιουσία κάνει!",του είπε..
Ο κάτοχος τον κοίταξε κι απάντησε "θα το κάνω να μου κάνει!!Αν δε μου κάνει,τι να το κάνω?? "
Ποιος είχε δίκιο??o_O
Κρίνουμε, με τα δικά μας μέτρα και σταθμά...
Ο τύπος ,προφανως,είχε πολυ πιπέρι κι έβαζε και στα λάχανα!
Η αλήθεια είναι πως,προς στιγμή, στεναχωρήθηκα...
Όταν πέρασε το πρώτο σοκ...τον παραδεχτηκα!
Σκέψη απλή και άντερα για να την υλοποιήσει!
Μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις, για τον εαυτό μας και για όσους εξαρτώνται από μας!
Σε ό,τι αφορά τις παρεξηγησεις-εντάσεις...
Εδώ,κουβέντα κάνουμε!
Κατάθεση απόψεων, γνώμες, εμπειρίες....
Ο καθένας κρατάει αυτό που θέλει και πετάει τα υπόλοιπα...
Δεν πρόκειται να γράψουμε προαγωγικές εξετάσεις ουτε να καταθέσουμε πτυχιακή!
Δεν έχει καθηγητές και μαθητές!
Παρεάκι είναι!
Αλληλοσεβασμος,καλή προαίρεση και καρδιά!
Αν αυτό για το οποίο συζητάμε ,δεν μας αφηνει χαμόγελο και καλή διάθεση, ΔΕΝ αξίζει !!
Άντε κι κάποιους προβληματισμούς που θα "βασανίζουν "ευχάριστα το μυαλό μας! :)
Αν στεναχωριομαστε,καλυτερα να ασχοληθούμε με κάτι άλλο!!
Πιο κεντρο δεν γινεται.. .RESPECT.

Back