D
Deleted member 2
Με το ίδιο φυσίγγι θα έχεις μια διαφορά στην πίεση, στον 18.3 θα είσαι λιγο πάνω απο τον 18.4Μολις τσεκαρα την αλκιονη μου. 18.3 η κατω 4 αστρα 18.4 η πανω 2 αστρα γνωμες;
Με το ίδιο φυσίγγι θα έχεις μια διαφορά στην πίεση, στον 18.3 θα είσαι λιγο πάνω απο τον 18.4Μολις τσεκαρα την αλκιονη μου. 18.3 η κατω 4 αστρα 18.4 η πανω 2 αστρα γνωμες;
Απειροελάχιστη διαφορά εννοώ Νικολή.Τι εννοείς ακόμα χειρότερα δηλαδή
Το 2/10 του χιλιοστού ή το 1/10 του χιλιοστού, που συζητάγατε παραπάνω, το θεωρώ ελάχιστη διαφορά. Την βλητική ανωτερότητα της optima την αποδίδω στους 6-7cm κώννους και στα 7+ cm τσοκ. Έχεις ωστόσο δίκιο ότι στην ρυμη του λόγου, αναφέρουμε αυλούς ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για γεωμετριες. Έχω υποπέσει και εγώ σε αυτό το λάθος πολλές φορές. Το σωστό θα ήταν ότι η οπτιμα υπερισχύει βλητικά της Mobile και όχι ο 18,6 υπερισχύει βλητικά του 18,4. Αν κάνεις έναν κώνο 6cm σε μια κάννη 18,4 και τις βάλεις και 7cm τσοκ δεν νομίζω ότι θα δεις τόσες διαφορες. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θα παίζεται στις τριβές που η αλήθεια είναι ότι δεν μου φαίνεται τόσο πολύ βασικός παράγωντας. Όταν μιλάμε μάλιστα για ένα μέσω κυνηγητικό φυσιγγι από άποψη βαρών.Γιώργο, γιατι τη θεωρείς τόσο αναξια λόγου μια διαφορά 2/10?
Η optima καννη(18,6), πχ,γιατι υπερτερεί βλητικα,κατά μέσο ορο, έναντι μιας καννης 18,4?
"Απειραχτες" και οι δυο ...
αναφέρουμε αυλούς ενώ θα έπρεπε να μιλάμε για γεωμετριες
Τόση όση και η διάμετρος της κάννης μέσα στην οποία κινείται ...Τελικά θα μου πει κάποιος ιδιογομωτης, αν εφαρμόσεις στον πάτο ενός συγκεντρωτηρα 600 bar, πόση θα γίνει η διάμετρος; .xm.
σωστος!Τόση όση και η διάμετρος της κάννης μέσα στην οποία κινείται ...
Αυτό ήθελα να μάθω, Νικολή.το πλαστικό φτάνει και τα 19.2mm
Ωραιως,μακαρι και το Μπετινσολι να ηταν ετσι αλλα δεν.cool.Μολις τσεκαρα την αλκιονη μου. 18.3 η κατω 4 αστρα 18.4 η πανω 2 αστρα γνωμες;
Τελικά θα μου πει κάποιος ιδιογομωτης, αν εφαρμόσεις στον πάτο ενός συγκεντρωτηρα 600 bar, πόση θα γίνει η διάμετρος; .xm.
Γιωργο,θα κάνει εμφραξη!Τελικά θα μου πει κάποιος ιδιογομωτης, αν εφαρμόσεις στον πάτο ενός συγκεντρωτηρα 600 bar, πόση θα γίνει η διάμετρος; .xm.
Α μπράβο .cool.εμενα θα με απασχολουσε το κοματη απο την εξοδο του θαλαμου μεχρι την εισοδο του αυλου.....
Γιαννη υπαρχει τροπος να το δούμε αυτο στον πίνακα?πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι οντως η τουφεκια μας ειχε τα λιγοτερα η τα περισσοτερα παραμορφωμενα σκαγια?Που θα πάρουμε το μεγαλύτερο έργο, με τις δυνατόν λιγότερες παραμορφώσεις των σκαγιων?
Λευτερη δεν με ενδιαφερει πως θα με αποκαλεσει καποιος δαφνοσυλλεκτη,βουδα,φαντασιοπληκτο,πολυξερω,παρωπιδα κ.α με εχουν πει χωρις ποτε να ανταποδωσω ουτε μια λεξη αν θυμαμαι καλα,δηλαδη απειρες φορες στο παρελθων,και τελικα ολοι οσοι εχουν λιγη ορεξη για δοκιμες,καταληγουν που αλλου σε αυτα που λενε η δοκιμες.Οταν λοιπων με λενε ψευτη ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ DATA,και μονο με DATA!Ψευτη στο ξεκαρφωτο απλα δεν το δεχομαι!Καποιοι προχωρησαν και μπραβο τους,αλλα πολυ μικρη μειοψηφια.Ίσως το καλύτερο μήνυμα που έχω διαβάσει στο φόρουμ.