Στης πρακτικες επιστημες-στη φυσικη-στη χημεια.....σε ολα υπαρχη CRITICAL POINTΤα 18,3 η τα 18,4 πού συζητάτε είναι χιλιοστά,δηλαδή μιλάμε για μία διάμετρο 0,183 η 0,184 του μέτρου.
Στης πρακτικες επιστημες-στη φυσικη-στη χημεια.....σε ολα υπαρχη CRITICAL POINTΤα 18,3 η τα 18,4 πού συζητάτε είναι χιλιοστά,δηλαδή μιλάμε για μία διάμετρο 0,183 η 0,184 του μέτρου.
Ναι αλλά δεν μιλάμε για μικροχειρουργική, τι critical point είναι αυτό από το 18,3mm στο 18,4 mm, όταν έχεις ένα όπλο με αυλό πάνω από 19 και λες ότι υπερέχει των υπολοίπων; Μόνο critical point δεν είναιΣτης πρακτικες επιστημες-στη φυσικη-στη χημεια.....σε ολα υπαρχη CRITICAL POINT
Γιαννη υπαρχει τροπος να το δούμε αυτο στον πίνακα?πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι οντως η τουφεκια μας ειχε τα λιγοτερα η τα περισσοτερα παραμορφωμενα σκαγια?
καλα τα λες αλλα καλυτερο ειναι να μετρας τον αυλο,18,4 χτυπημενο βρεθηκε 18.5Ένας αυλος ,που με ακριβή μέτρηση θα βρεθεί 18.44,θα σημανθεί 18.4.
Αν μετρηθεί 18.46,θα σημανθεί 18.5...
Και το 18.45...
Οι θαλάμη του cal 12 τι διάμετρο έχει;
Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζαΣε χαρτονι 2.5 χ 2.5 μ στα 50-60 μετρα.....οποιο σκαγιο ξεφευγει απο τον κυκλο των σκαγιων ( δεν μας ενδιαφερει τη διαμετρο εχει) ειναι παραμορφωμενο η μπηκε στο φυσιγγι ηδη παραμορφομενο..........
Μια τουφεκιά με λιγότερο παραμορφωμένα σκάγια, θα μας δώσει μια στρωτή κατανομή στον πίνακα σε σχέση με μια που έχει παραμορφωμένα .Γιαννη υπαρχει τροπος να το δούμε αυτο στον πίνακα?πως μπορουμε να καταλαβουμε οτι οντως η τουφεκια μας ειχε τα λιγοτερα η τα περισσοτερα παραμορφωμενα σκαγια?
20.35+Οι θαλάμη του cal 12 τι διάμετρο έχει;
ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΑΤΡΑΚΤΟ,σημειο κρισεις ειναι οποιδηποτε σημειο ανοχης,οταν δεν πιασεις αυτο το σημειο η το ξεπερασεις ερχεται η δυσλειτουργια,οπως συμβαινει και στη λειτουργια ενος μηχανιματος.....παιζεις με της μοιρες το ελαχιστο!Ο αυλος ο 19.0....δεν εχει προβληματα ατρακτου.Ναι αλλά δεν μιλάμε για μικροχειρουργική, τι critical point είναι αυτό από το 18,3mm στο 18,4 mm, όταν έχεις ένα όπλο με αυλό πάνω από 19 και λες ότι υπερέχει των υπολοίπων; Μόνο critical point δεν είναι
20.3 - 20.4Οι θαλάμη του cal 12 τι διάμετρο έχει;
Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα
Αλλα φανταζομαι οτι δεν εχει σημασια για καποιον που τουφεκαει κατω απο αυτα τα μετρα..
Συμφωνώ Μιχάλη, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των πλαστικών βυσμάτων που κυκλοφορούν (όσα έχω υπόψιν μου τουλάχιστον...) η φούστα έχει αρκετό ύψος (βάθος), ώστε όταν ανοίξει από την πίεση των αερίων να "πιάσει" όλη τη διάμετρο της θαλάμης. Αυτό που λες, θεωρώ - υποθέτω - ότι μπορεί να συμβεί σε ελάχιστες περιπτώσεις βυσμάτων με πάρα πολύ κοντή φούστα, όπως π.χ. κάποιες μισόταπες για βόλια: Bior-pallettoni ... ή τον Piston-skeet 23 (αντιθέτως ο p-s 25 έχει αρκετά ψηλή φούστα). Κι όμως, τον piston-skeet 23 τον έχω δουλέψει αρκετά και δεν μου έχει δείξει ποτέ να δημιουργεί πρόβλημα ...Τη διαμετρος της φουστας Γιωργο την διαμορφωνει ο αυλος.....ειναι τοση η πιεση απο πησω που μεχρι να βγει την πανε μαμιωντας απο πησω τα αερια.....εμενα θα με απασχολουσε το κοματη απο την εξοδο του θαλαμου μεχρι την εισοδο του αυλου.....
Για εμενα εκη παιζετε το μεγαλο παιχνιδι των διαφηγων...των σησσωματωσεων.......και των παραμορφωσεων.........
Δεν έρχεται λίγο σε αντίθεση αυτό με τα πεπραγμένα σου;τυφλα να εχει ο αυλος και ο κωνος......
Ολοι το καλυτερο θελουμε Γιωργο,οποιος γουσταρει τη βλητικη και ολοι οσοι γραφουν εδω χαμω εχουν το μικροβιο,και αμα δουνε και στην πραξει δοκιμες πισωγυρισμα δεν εχειΔεν έρχεται λίγο σε αντίθεση αυτό με τα πεπραγμένα σου;
Δύο όπλα, δύο λίφτινγκ;
γιωργο ισως το εθεσα λαθος και το καταλαβες λαθος απο μερους μου....ηθελα να πω οτι τι 18.8 με κωνο τι 18.4 με κωνο αφου το γουσταρω δεν θα μπω στην διαδικασια να μαυρισω το συκωτι μου για το ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο.....Δεν έρχεται λίγο σε αντίθεση αυτό με τα πεπραγμένα σου;
Δύο όπλα, δύο λίφτινγκ;