Σημερα αποφασισα να ψαξω ενα σημειο με μεγαλη πιθανοτητα να τις βρω. Μιλαμε για 3 με 4 πουλια οχι τιποτα τρελο.
Εφαγα ενα ανέβασμα παλουκι μιάμιση ώρα και μετα χαλαρα. Φτανοντας στο σημειο βλεπω τον σκυλο να τραβάει προς τον γκρεμο. Κάνω τη μαλακία να του μιλήσω ενώ συνεννοούμαστε μία χαρά με την κίνηση του χεριού και με τη σφυρίχτρα και να του πω "εδω "δείχνοντας. Με το εδω, να και το πρρρρρρρρ.Εφυγαν προς την αλλη κατευθυνση και διπλωσαν στο γκρεμο. Ηταν 3 πουλια.
Τι κι αν κατεβήκαμε όλο το γκρεμό δεν μπορέσαμε να της βρούμε πουθενά αφού το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βούτηξαν πολύ κάτω.
Συνεχίζουμε την πορεία και κάποια στιγμή ακούω το σκύλο να βγάζει ένα κλαφούνισμα και κατάλαβα ότι εχεινξεπετάξει κάποιον λαγό . Επειδή όμως είχε πολλές ανωμαλίες ο τόπος και μεγαλους βραχους δεν μπόρεσα να τον δω έγκαιρα παραμόνο όταν είχε φύγει και ανεβαινε προς τα πάνω στα 100μ από μένα.
Επιστρέφουμε στο αυτοκίνητο σκεπτικό να σταματήσουμε σε ένα σημείο που κυνηγάω συνήθως.
Μέτωπο σταματάω κατεβαίνω ανοίγω το πορτ μπαγκάζ βγάζω το όπλο γεμίζω φορά το γιλέκο και ανοίγω την πόρτα του σκύλου που ίιος σκύλος και κλείνω την πόρτα 15 μέτρα από μένα στο ουρανέ στο δρόμο πίσω από μία πέτρα με δύο τούφες χορταράκια ήταν ένα ζευγάρι πέρδικες οι οποίες αφου καβάλησαν τον δρόμο βούτηξαν κάτω και δεξιά. Δεν τις τουφέκισα . Τις αφησα να δω που θα πάνε ωστε να πάω με τον σκύλο. Νομίζω πως δικαιούται και αυτός το μεγαλύτερο θα έλεγα κομμάτι αυτής ευχαρίστησης .
Ευτυχώς το σημείο ήταν προσβάσιμο και όχι πολύ μακριά όμως τα πράγματα άλλαξαν σε χρόνο μηδέν εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένα αγροτικό σταματάει στην απέναντι στροφή του δρόμου κατεβαίνει ένας που προσέχει κάποια αγελάδια εκεί στο βουνό και αρχίζει ξαφνικά να φωνάζει.
Εεεεεεεε ε εεεεεε μπρρρρρρ....
Το τι μπινελίκια άρχισα να ρίχνω εκείνη την ώρα δεν φαντάζεστε. Τότε έγινε όντως αυτό που φοβόμουνα . Και τα δύο πουλιά σηκώθηκαν και από κει βούτηξαν τουλάχιστον 500 μέτρα κάτω σε πυκνό και αδιαπέραστο σημείο.
Η μέρα φαινόταν ότι ήθελε να μου κάνει ένα δώρο σήμερα αλλά τελικά ήθελε να μου σπάσει τα α****** περισσότερο από τις άλλες μέρες.

Κατεβήκαμε ,κάναμε μια βόλτα σε ολο το κομμάτι μήπως και βρούμε καμιά αλλη αλλα δεν. Τον μάζεψα και 11, 30 φύγαμε για το σπίτι χορτασμένοι απο εικόνες και μπινελίκια.