NIKOS ORFANIDIS
Banned
ο λουγκαρι τωρα ειναι συνχωρεμενος
ο λουγκαρι τωρα ειναι συνχωρεμενος
12αρι Winchester made in Italy απλά τα είχα όλα μαζί και έβγαλα φωτογραφία το έχει ρελιασει με αναπτήρα BigΤο τελευταίο δεξιά είναι 10αρι ή φαίνεται έτσι λόγω σύγκρισης με τα άλλα;
12αρι Winchester made in Italy απλά τα είχα όλα μαζί και έβγαλα φωτογραφία το έχει ρελιασει με αναπτήρα Big
[/ετσι ηταν και το ιμπεριαλ μαντε ιν ιταλι
Δεν ξέρω κάτι τέτοιο στην σελίδα στο φεις μπουκ και το προφίλ του δεν έχω δει κάτι ίσωςο λουγκαρι τωρα ειναι συνχωρεμενος
και εγω δεν ειμαι σιγουρος , αλλα καπου το διαβασα , και εχω πολλα CD που εχω δει , και κυνηγι μπεκατσας με 28αριΔεν ξέρω κάτι τέτοιο στην σελίδα στο φεις μπουκ και το προφίλ του δεν έχω δει κάτι ίσως
Ωραίο προφίλ κάνει ο bic..12αρι Winchester made in Italy απλά τα είχα όλα μαζί και έβγαλα φωτογραφία το έχει ρελιασει με αναπτήρα Big
Επίτηδες τα βάζεις αυτά κουφάλα ξέρεις ότι έχω μια αδυναμία στα αφον λαμπρό
Όλα ένα και ένα.View attachment 8926
Φίλος που δεν τα χρειάζεται πέρασε σήμερα και μου τα άφησε.Το.μονο που δεν έχω βρει κάποια κριτική η αναφορά είναι το rotweill special 36 πορτοκάλι κουτί με πράσινο κάλυκα φυσιγγι....
Tωρα μένει μια μόνο μικρή λεπτομερεια...να βρούμε τα κυνήγια να τα ρίξουμε...Όλα ένα και ένα.
Αυτό είναι πονεμένη ιστορία.Tωρα μένει μια μόνο μικρή λεπτομερεια...να βρούμε τα κυνήγια να τα ρίξουμε...
Άστα αυτά ρε.....Τα βρείκες ΚΑΙ ΑΥΤΑ στα βουνά....τάχα μου τάχα μου...
Ναι ρε.. τι είχα όρεξη να τα πάω στο βουνό να τα βγάλω φωτογραφία... Το ρεμινκτον την έχει ακούσει καλά. άσε που και εμένα θα βρίσκουν φυσίγγια που παλεύω με τα πουρνάρια.. Θα τα σφαξω να τα χαρείς.Άστα αυτά ρε.....Τα βρείκες ΚΑΙ ΑΥΤΑ στα βουνά....τάχα μου τάχα μου...
Αν είναι παλιά μη τα σφάζεις ρε...Ναι ρε.. τι είχα όρεξη να τα πάω στο βουνό να τα βγάλω φωτογραφία... Το ρεμινκτον την έχει ακούσει καλά. άσε που και εμένα θα βρίσκουν φυσίγγια που παλεύω με τα πουρνάρια.. Θα τα σφαξω να τα χαρείς.
Δεν ξέρω αν είναι παλιά φυσίγγια τα βάζω εδώ Γιατί είμαι λάτρεις της συγκεκριμένης σελίδας..Αν είναι παλιά μη τα σφάζεις ρε...