Παλιά φυσίγγια

Μα δεν υπαρχει ο ανθρωπος... Τον εχουν βγάλει απο το χώμα. Πεταγμένα ηταν, δεν του τα εκλεψα.:oops:
Το κατάλαβα, και σου λέω ότι δεν είναι πρέπον να παίρνουμε πράγματα που έχουν βάλει εκεί.... ας τα άφηνες εκεί...

Μα δεν υπαρχει ο ανθρωπος... Τον εχουν βγάλει απο το χώμα. Πεταγμένα ηταν, δεν του τα εκλεψα.:oops:
Πριν από 1,5 μήνα αδερφέ έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα και με ανατριχιασες που το έβαλες, έβαλα σε φίλο μου κυνηγό 56 ετών κοντά του δύο φυσίγγια για να κυνηγά εκεί που πήγε,είναι μια κίνηση φιλίας από τον έναν φίλο στον άλλο,από την στιγμή που τα βρήκες, κράτησετα,μην τα χαλάσεις, άστα να υπάρχουν για έναν άνθρωπο κυνηγό και ας μην τον γνώρισες ποτέ...

Για το Remington ο.κ. δεν έχω να πω τίποτα, έχω κι εγώ ένα κουτί, από 10ετίας περίπου, είχα σφάξει αλλά δεν έχω πρόχειρη φωτογραφία, και δεν έχω ρίξει κανένα. ...
Εμένα μου έκανε εντύπωση το άλλο, το Lambro, αν είχε πέσει από γουρουνοκυνηγό !!! Με αυτές τις μπιλίτσες, είναι δυνατόν να πίστευε ότι θα σκοτώσει γουρούνι ???????????? :oops: o_O :rolleyes:
το lambro ειναι 41 βολο και τα εχουν οι γουρουναδες για πιο ευγενη θηραματα . απο τον ασυρματο ειδοποιουν και αλλαζουν φυσιγγι

Tο πιο μαλακο φυσιγγι των Λαμπρου με διαφορα..
Ειχα ριξει 2-3 κουτια ν8-9 σε περπατητα τσιχλας καμια 15+ χρονια πισω..ειχε κ εναν αερα θυμαμε τοτε κ προσπαθουσα να ριχνω σε φρεναριστα πουλια..
Απο τα τελευταια σε καλυκα nobel sport,oλοιδια με αυτα στην φωτο του Νικου..
Πυριτιδα prima κ συγκεντρωτηρα snia..

Last edited:
Back