για μενα το χειροτερο φυσιγγι ,πολυ σκορπισμα.Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς τα Lambro euromix τα μαύρα με κεντρική σύντηξη?
για μενα το χειροτερο φυσιγγι ,πολυ σκορπισμα.Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς τα Lambro euromix τα μαύρα με κεντρική σύντηξη?
Τα βρηκα Γιωργο , καπου εχω και του Αποστολιδη θα ψαξω
Φοβερά! Είχα δει και διαφήμιση το είχα κουβεντιάσει και με τον @tasos hunter κάποτε δε το γνώριζε ούτε αυτόςΤα βρηκα Γιωργο , καπου εχω και του Αποστολιδη θα ψαξω
Θα ηθελα να σφαξω ενα αλλα εχω μονο αυτα ,Φοβερά! Είχα δει και διαφήμιση το είχα κουβεντιάσει και με τον @tasos hunter κάποτε δε το γνώριζε ούτε αυτός
Κρίμα είναι.....Θα ηθελα να σφαξω ενα αλλα εχω μονο αυτα ,
Οχι δεν το γνωριζα..οσα quick ειχα ηταν σε καλυκες fiocchi hellas,italy και martignoni genova με μεταλλο 16mm..Φοβερά! Είχα δει και διαφήμιση το είχα κουβεντιάσει και με τον @tasos hunter κάποτε δε το γνώριζε ούτε αυτός
Οχι δεν το γνωριζα..οσα quick ειχα ηταν σε καλυκες fiocchi hellas,italy και martignoni genova με μεταλλο 16mm..
Σε καλυκα W-W απο οτι καταλαβα ηταν τα πρωτα quick κ λογικα ειχαν μεταλλο 20+mm..
Βρηκα μια ακομα διαφημιση του 1977 στο κ+κ, διακρινεται το ww στον καλυκα..
View attachment 9127
Τα φυσίγγια quick τι πυρίτιδα είχαν;;;
Να σφαξουμε ;Τα φυσίγγια quick τι πυρίτιδα είχαν;;;
Σιπε, και τα διασποράς prima.Τα φυσίγγια quick τι πυρίτιδα είχαν;;;
Μη του λες για sipe....βγάζει σπυράκια....Σιπε, και τα διασποράς prima.
Εγω στο quick ειχα βρει κοκκωδη πυριτιδα που εμοιαζε με prima οπως λες με βαρος 1,70×33..Σιπε, και τα διασποράς prima.
Εχεις ριξει ολο τον Αποστολιδη ρε μπαγαζα κ σε ολα τα νουμερα....
Τι θες εσύ ρε;;;; τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξωΜη του λες για sipe....βγάζει σπυράκια....
Μετανωειίιιιται........θα το πω στν παπά του χωριού σου να σου κάνει ένα ευχέλαιο..........άντε....η ώρα η καλή...Τι θες εσύ ρε;;;; τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξω
Πηγενε στο μαγαζι του κ οτι βρεις στα ραφια ξεκινα να το πινεις μεχρι να σου πει φτανειει ρεεεε μεταννοωωω...Μετανωειίιιιται........θα το πω στν παπά του χωριού σου να σου κάνει ένα ευχέλαιο..........άντε....η ώρα η καλή...
Μετανωειίιιιται........θα το πω στν παπά του χωριού σου να σου κάνει ένα ευχέλαιο..........άντε....η ώρα η καλή...