Φιοκι ΕλλάςΚάλυκας Winchester?
Φιοκι ΕλλάςΚάλυκας Winchester?
Σε καλυκα Winchester γεμιζε ο Σικαλης στη Τριπολη Γιωργο καπου εχωΚάλυκας Winchester?
Και ο αποστολιδης κ.νικο σε W-WΣε καλυκα Winchester γεμιζε ο Σικαλης στη Τριπολη Γιωργο καπου εχω
Γιωργο εχω χασει τη μπαλα ,δεν εχω χωροΚαι ο αποστολιδης κ.νικο σε W-W
@tasos hunter εδώ ο καθηγητήςΓνωρίζεις κάποιος για αυτά τα φυσίγγιαView attachment 9098
Απάτητος ο Giovani....Γνωρίζεις κάποιος για αυτά τα φυσίγγιαView attachment 9098
Storm τα βάφτισε όχι μπουνάτσαΑπάτητος ο Giovani....
Ο άνθρωπος που μου τα έδωσε κυνηγούσε στον Έβρο έριξα κάποια και είχαν ωραία σκωτωματα απλα είμαι.νεος σε ηληκια και ρώτησα αν τα γνωρίζει κάποιοςΚαπου τα εχω ξαναδει αλλα μεχρι εκει..
Το κουτι πρωτη φορα το βλεπω,οποιος το αγοραζε δεν νομιζω να το επερνε για κυνηγι,αλλα για εκδηλωσεις..κουτι απο πυροτεχνηματα..
Μπα φιλε τογ πεσανε που να αφησουν φυσιγγια αυτοι
Το κουτι να φανταστω δεν εχει κανενα στοιχειο πανω?αλλα τι ρωταω..εδω δεν εχουν αλλοι κ αλλοι..Ο άνθρωπος που μου τα έδωσε κυνηγούσε στον Έβρο έριξα κάποια και είχαν ωραία σκωτωματα απλα είμαι.νεος σε ηληκια και ρώτησα αν τα γνωρίζει κάποιος
Τίποτα δεν γράφει ούτε πόσα γραμμάρια είναι υπάρχει περίπτωση να είναι ιδιογομοση και απλά το κουτί να είναι ένα τυχαίο κουτί;Το κουτι να φανταστω δεν εχει κανενα στοιχειο πανω?αλλα τι ρωταω..εδω δεν εχουν αλλοι κ αλλοι..
Υπαρχει αλλα το αποκλειω,σιγουρα προκειται για φυσιγγια τοπικης βιοτεχνιας..αν ρωτησεις γυρω στα μερη σου κατι θα μαθεις(και μας λες κ εμας)..Τίποτα δεν γράφει ούτε πόσα γραμμάρια είναι υπάρχει περίπτωση να είναι ιδιογομοση και απλά το κουτί να είναι ένα τυχαίο κουτί;
κωστα πολυ ωραια , πες και λιγο την ιστορια τους , και ποιας χρονολογιας ειναι
Σίγουρα έπεσαν έτσι το έγραψα λάφυρα..Μπα φιλε τογ πεσανε που να αφησουν φυσιγγια αυτοι
κωστα πολυ ωραια , πες και λιγο την ιστορια τους , και ποιας χρονολογιας ειναι
καπου τα εχω δει αυτα ,νομιζω προς πυργο μερια.Γνωρίζεις κάποιος για αυτά τα φυσίγγιαView attachment 9098