Παλιά φυσίγγια

Καπου τα εχω ξαναδει αλλα μεχρι εκει..
Το κουτι πρωτη φορα το βλεπω,οποιος το αγοραζε δεν νομιζω να το επερνε για κυνηγι,αλλα για εκδηλωσεις..κουτι απο πυροτεχνηματα...sarcastic.
Ο άνθρωπος που μου τα έδωσε κυνηγούσε στον Έβρο έριξα κάποια και είχαν ωραία σκωτωματα απλα είμαι.νεος σε ηληκια και ρώτησα αν τα γνωρίζει κάποιος

Ο άνθρωπος που μου τα έδωσε κυνηγούσε στον Έβρο έριξα κάποια και είχαν ωραία σκωτωματα απλα είμαι.νεος σε ηληκια και ρώτησα αν τα γνωρίζει κάποιος
Το κουτι να φανταστω δεν εχει κανενα στοιχειο πανω?αλλα τι ρωταω..εδω δεν εχουν αλλοι κ αλλοι..

Το κουτι να φανταστω δεν εχει κανενα στοιχειο πανω?αλλα τι ρωταω..εδω δεν εχουν αλλοι κ αλλοι..
Τίποτα δεν γράφει ούτε πόσα γραμμάρια είναι υπάρχει περίπτωση να είναι ιδιογομοση και απλά το κουτί να είναι ένα τυχαίο κουτί;

Τίποτα δεν γράφει ούτε πόσα γραμμάρια είναι υπάρχει περίπτωση να είναι ιδιογομοση και απλά το κουτί να είναι ένα τυχαίο κουτί;
Υπαρχει αλλα το αποκλειω,σιγουρα προκειται για φυσιγγια τοπικης βιοτεχνιας..αν ρωτησεις γυρω στα μερη σου κατι θα μαθεις(και μας λες κ εμας)..

Μπα φιλε τογ πεσανε που να αφησουν φυσιγγια αυτοι
Σίγουρα έπεσαν έτσι το έγραψα λάφυρα..
Είναι μια εκκλησία σύνορα ΑΡΚΑΔΊΑΣ Αργολίδα
Αρτεμισο όρος
Έχω να πάω από το 2013 εκεί άφηναν όλοι φυσίγγια και άναβαν κεριά άφησα και εγώ 2

Καλησπερα Νικο σωστα το εθεσες καλο ειναι να βαζουμε μια μικρη πληροφορια αν γνωριζουμε σε οτι ανεβαζουμε.Τα πρωτα HI POWER κυκλοφορησαν το 1929 σε κουτι δυο τεμαχιων αυτο που εβαλα φωτο το 1960 .

κωστα πολυ ωραια , πες και λιγο την ιστορια τους , και ποιας χρονολογιας ειναι

Back