Kostas ContraDosi
Moderator
Ναι μαθαίνουμε.....Το πάσχα πως να τρώμε μαγειρίτσα....μαθενουμε πολα απο τα εντοστια
Ναι μαθαίνουμε.....Το πάσχα πως να τρώμε μαγειρίτσα....μαθενουμε πολα απο τα εντοστια
Ότι θέλει ο φίλος.. εδώ έχουμε σφάξει imperial cilΣφαζεεεεε μην τους ακους.μαθενουμε πολα απο τα εντοστια
Εγώ Νικόλα πιστεύω ότι παρέμενε μια χαρά άσχετα από την εξωτερική εμφάνιση, μπαφερ χοντροκοκο για βόλια, η πυρίτιδα είναι έτσι,το γουρούνι θα το ξάπλωνε.
Και εγώ το ίδιο πιστεύω Κώστα!! Γιατί είναι RemingtonΕγώ Νικόλα πιστεύω ότι παρέμενε μια χαρά άσχετα από την εξωτερική εμφάνιση, μπαφερ χοντροκοκο για βόλια, η πυρίτιδα είναι έτσι,το γουρούνι θα το ξάπλωνε.
Σε πυκνό πουρνάρι το βρήκα εκτός αν τον είχαν ξεβρακωση οι μπεκατσες και έβαλε μπίλιες Μήπως βαρέσει..Για το Remington ο.κ. δεν έχω να πω τίποτα, έχω κι εγώ ένα κουτί, από 10ετίας περίπου, είχα σφάξει αλλά δεν έχω πρόχειρη φωτογραφία, και δεν έχω ρίξει κανένα. ...
Εμένα μου έκανε εντύπωση το άλλο, το Lambro, αν είχε πέσει από γουρουνοκυνηγό !!! Με αυτές τις μπιλίτσες, είναι δυνατόν να πίστευε ότι θα σκοτώσει γουρούνι ????????????
Κ ομως παιδια ριχνει ο καθενας με οτι θελει ή μαλλον οτι νομιζει καλυτερο! Πριν καιρο εριχνε γνωστος 24βολα winchester σε γουρουνια και ειχε την γνωμη οτι ειναι τα καλυτερα παρολες τις κουβεντες με επιχειρηματα που καναμε....αβυσσος...Για το Remington ο.κ. δεν έχω να πω τίποτα, έχω κι εγώ ένα κουτί, από 10ετίας περίπου, είχα σφάξει αλλά δεν έχω πρόχειρη φωτογραφία, και δεν έχω ρίξει κανένα. ...
Εμένα μου έκανε εντύπωση το άλλο, το Lambro, αν είχε πέσει από γουρουνοκυνηγό !!! Με αυτές τις μπιλίτσες, είναι δυνατόν να πίστευε ότι θα σκοτώσει γουρούνι ????????????
Το αστεροειδες ειναι σφραγισμενο φαινεται και στην φώτο, και στο καψουλι έβαζαν ένα κόκκινο βερνίκι ούτε από κει περνάει υγρασία περιμετρικά.Και εγώ το ίδιο πιστεύω Κώστα!! Γιατί είναι Remington
Αν είναι ζώα μικρά με 24 βολα τους αλλάζεις τα φώτα σε κοντινή απόσταση ...σε μεγάλα ζώα όμως πας για τραυματισμό άσκοπο και επικίνδυνο για τα σκυλιά ...Κ ομως παιδια ριχνει ο καθενας με οτι θελει ή μαλλον οτι νομιζει καλυτερο! Πριν καιρο εριχνε γνωστος 24βολα winchester σε γουρουνια και ειχε την γνωμη οτι ειναι τα καλυτερα παρολες τις κουβεντες με επιχειρηματα που καναμε....αβυσσος...
Ναι δεν διαφωνω...αλλα οταν καθεσαι καρτερι δεν ξερεις τι μεγεθους αγριογουρουνο θα βγει...ολοι μας θα εχουμε γδαρει γουρουνια στο τομαρι των οποιων βρισκουμε διαφορων μεγεθων δραμια και σκαγια.Αν είναι ζώα μικρά με 24 βολα τους αλλάζεις τα φώτα σε κοντινή απόσταση ...σε μεγάλα ζώα όμως πας για τραυματισμό άσκοπο και επικίνδυνο για τα σκυλιά ...
Πάντα υπολογίζεις και προσευχεσαι να βγει το μεγαλύτερο ....τώρα μου έδωσες αφορμή να πω κάτι περίεργο που είδα σε γουρούνι που θηρευσε φίλος ...όταν το ανοίξαμε φαινόταν εσωτερικά στα δεξιά του θώρακα ένας οστεεινος όγκος που ένωνε δύο πλευρά...σαν ένα καρούμπαλο από κόκκαλο απλά...όταν λοιπόν το τεμάχισε με πήρε τηλ και μου είπε ότι μέσα σε αυτό το καρούμπαλο ήταν μια δραμιαρα επινικελωμενη την οποία είχε κλείσει με οστο ο οργανισμός του ζωου αφού του είχε σπάσει το ένα πλευρό και είχε σταματήσει εκει.Ναι δεν διαφωνω...αλλα οταν καθεσαι καρτερι δεν ξερεις τι μεγεθους αγριογουρουνο θα βγει...ολοι μας θα εχουμε γδαρει γουρουνια στο τομαρι των οποιων βρισκουμε διαφορων μεγεθων δραμια και σκαγια.
Αν ντουφεκησεις μικρο ζωο με 20+++ βολια δεν θα βρεις να φας ουτε την ουρά.....εκτος και αν ειναι σκοπεφταρας ο κυνηγος και τα βαραει απο λαιμο και μπροστα.....Αν είναι ζώα μικρά με 24 βολα τους αλλάζεις τα φώτα σε κοντινή απόσταση ...σε μεγάλα ζώα όμως πας για τραυματισμό άσκοπο και επικίνδυνο για τα σκυλιά ...
Μας έκανες τη καρδιά περιβόλι.. να τα πας πίσω διότι ότι μπαίνει εκεί μέσα ανοίκει σε αυτόν...Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα βρήκα πεταμένα κάποια φυσιγγια κ εγω. Το μέρος έξω απο κάθε φαντασία! Πήγα στο κοιμητήρι για ένα μνημόσυνο και μολις άναψα ενα κεράκι στον συγχωρεμένο τον θείο μου, είδα σε μια ακρουλα ενος κορμού ελιας τρία παλιά φυσιγγάκια, σε άσχημη κατάσταση βέβαια. Πριν λίγες μέρες έβγαλαν απο το χώμα κάποιον χωριανό ο οποίος οπως μου ειπαν οι παρευρισκόμενοι ήταν κυνηγός! Προφανώς τα φυσιγγια αυτά τα είχε συντροφιά μαζί του...θα είχε μεγάλο καημό με το κυνήγι και κάποιος φρόντισε
να του τα βαλει παρέα...Ο εργάτης βγάζοντας το χώμα μαλλον αναγνώρισε τι είναι και τα πεταξε στον κορμό του δέντρου, μισό μετρο πιο πέρα. Ο ανθρωπος αυτός συμφωνα με την επιγραφή ειχε κοιμηθεί το 2009 ή το 1999, κάτι με ***9 ήταν η χρονιά στην επιγραφή.
View attachment 8982View attachment 8983
Ειναι ενα eurofuture prince του ζαραλή ν9 διασπορας με καρδαρά ή gualandi διασπορέα και 2 remington express 70άρια με εξάστερο.
Με βάση την φθορά του πάφυλα, ποτε θεωρείτε ότι μπηκαν στο χώμα;