Στο μέταλλο παλια έγραφε maionchi italy θυμαμε..Και λίγο πριν εξαγοραστει ήταν nobel sport ο καλυκας κ στο φυσίγγι έγραφε maionchi...Η MAIONCHI γεμιζε απο παλια σε καλυκα NOBEL SPORT,Γιωργο.
Νομιζω,Τασο,οτι και τα colections(ετσι δεν τα 'λεγε τα εξειδικευμενα για καθε θηραμα?)σε NOBEL SPORT τα γεμιζε.Απο οτι θυμαμαι,βεβαια,επειδη δεν τα χρησιμοποιουσα.Στο μέταλλο παλια έγραφε maionchi italy θυμαμε..Και λίγο πριν εξαγοραστει ήταν nobel sport ο καλυκας κ στο φυσίγγι έγραφε maionchi..
Οντως υπαρχουν καψυλια χωρις καλυψη στην οπη. Εχω ενα πακετακι της RWS τα οποια ειναι εξολοκληρου ενα σωμα με διαμετρο 5,70 mm και τεραστια οπη 3,3 mm εντελως ακαλυπτηΣτελιο,μην παιρνεις κι ορκο οτι ειναι FIOCCHI.xm..Θυμαμαι παλιες παρτιδες καψυλιων της NOBEL,που δεν ειχαν το χαρακτηριστικο μπομπε σχημα.Η MAIONCHI γεμιζε απο παλια σε καλυκα NOBEL SPORT,Γιωργο.Οσο για το βερνικι η το χαρτακι,Τακη,(εκανα και ριμα)τελευταια εβαλε φωτο,νομιζω ο Βικτωρας, τα τσεχοσλοβακικα SBP που ειναι "ακαλυπτα".Με την ευκαιρια να πω οτι ειναι παρα πολυ σταθερο καψυλι και εκαιγε εξαιρετικα οτι πυριτιδα και να δοκιμαζα.Ταλαιπωρια ομως η σταθερη τοποθετηση του στους καλυκες!Λωριδιτσες χαρτοταινιας,μανο για τα νυχια και.....υπομονηηη!Συγχωρεστε με για τη γενικη απαντηση!Ειπα να γλυτωσω τις παραθεσεις
Αυτα που εχω εγω το πακετακι τους γραφει CAT. No 463 (G 57/TI) SUR. Πιθανοτατα αυτα που αναφερεις να ειναι τα ιδια με διαφορετικη ονομασια, οπως και σημερα η FIOCCHI βγαζει 615 και 616 οπως επισης DFS 615 και DFS 616 τα οποια δεν γνωριζω τι διαφορα εχουν. Επισης τα συλλεκτικα της FIOCCHI που εχει ο κενταυρος ειναι χωρις ξεχωριστο στεφανι ειναι ολο ενα σωμα δηλαδη, με λευκο βερνικι στην οπη και γραφουν SUR αναγλυφα στην επιφανεια κρουσης τουςΛοιπον, ειναι καψουλι fiocchi τυπου DFS 57.
Δεν αναφερα ποτε οτι ειναι τυποςSur δεν ειναι τυπος, αλλα ειναι ιδιοτητα
Νομιζω θεμα μαρκετιγκ ειναι πλεον. Καμμια αντιπαραθεση, μην ανησυχεις, καλη εναρξη και σε σενα
Αν μας διαβαζει καποιος διαχειριστης, μηπως να καναμε τον τιτλο "Παλια φυσιγγια-Παλια υλικα";
Ειμαι σιγουρος πως ολο και κατι θα εχουμε να δειξουμε προς χαριν επιμορφωσης