Kαι μερικά διαφορετικά κουτιά από παλιά super-x.
imgurl
photo share
image hosting over 5mb
click image upload
imgurl
photo share
image hosting over 5mb
click image upload
Σ' ευχαριστώ και πάλι Βίκτορα!!Καλημερα Γιωργο
Δυστυχως με πετυχες σε κακη μερα απο αποψη χρονου. Ελπιζω να βολεψει καλυτερα την επομενη φορα, να πιουμε και κανα καφε να τα πουμε και εκτενεστερα. Τα φυσιγγια χαρηκα που σ'αρεσαν, οπως σου ειπα και τοτε, σε μενα απλα θα καθοντουσαν σε ενα κουτι. Εσενα θα βρουν την θεση που πρεπει
Το ''Η'' στο καψούλι Βίκτορα τι υποδηλώνει;Εχει το βλημα που εχουν τα Federal Hi-Shok Slug. Οπτικα τουλαχιστον ετσι δειχνει
Kαι το καψούλι δεν το έχω ξαναδεί αλλά και ο κάλυκας έχει ένα περίεργο μωβ ανοιχτό-ροζ χρώμα πολύ περίεργο για πρώην ανατολικό μπλόκ!Επισης και ο καλυκας ειναι διαφορετικος απο τους συνηθεις Ρωσικους καλυκες
Δεν εχω ξανασυναντησει τετοιο Ρωσικο καψουλι
Αυτα τα εχεις δοκιμάσει?
Το ίδιο κουτι είχαν και τα 32αρια,Πράσινος καλυκας fiocchi με ζωγραφιά το κεφαλι ενός σκύλου..
'Oxι, ποτέ. Ήταν καλά;Αυτα τα εχεις δοκιμάσει?
Έχω και 32άρι φυσίγγι, αλλά όχι το κουτί.Το ίδιο κουτι είχαν και τα 32αρια,Πράσινος καλυκας fiocchi με ζωγραφιά το κεφαλι ενός σκύλου..
Δεν τα εχω ρίξει,Παράγονται ακομα..Ήταν καλά;
Εδώ σας έχω πουλάκια μου, μου έχουν μείνει 15 ακόμα από το κουτί των 25 και τα κρατάω ως κόρην οφθαλμού, πιστεύω τα κορυφαία που έχω ρίξει με το 32αρακι μου μαζί με τα πολύ παλιά (15ετίας+) τρία άλφα.Το ίδιο κουτι είχαν και τα 32αρια,Πράσινος καλυκας fiocchi με ζωγραφιά το κεφαλι ενός σκύλου..