και δε σε χτυπουσανε τα μαυρα που ητανε δυναμιτες???????Και υποψιν Τασο, οτι την ιδια περιοδο εριχνα με το δικανο και τα C7 τα μαυρα.
Τα C7 τα μαύρα είχα πάρει κι εγώ μια φορά 1 κουτί, όταν πήρα την καραμπίνα το '97 ... Εκτός από το μουλαρίσιο κλώτσημα που ρίχνανε, ήταν και το μόνο φυσίγγι που μου έκανε εμπλοκές εκείνες τις εποχές !!! Πρέπει να έριξα καμιά 15αριά, τα υπόλοιπα υπάρχουν ακόμη σε κανένα ντουλάπι στο χωριό ...και δε σε χτυπουσανε τα μαυρα που ητανε δυναμιτες???????
Πιτσιρικάς είχα βρει δύο τρία κουτιά τέτοια σε cal 16 που τα είχε ο πατέρας μου καταχωνιασμενα σε ένα μπαούλο, θυμάμαι μαύρος κάλυκας με άσπρα γράμματα και κεντρική συντηξη στο αστεράκι, τότε γεμιζοταν όλη η σειρά με γερμανικά υλικά.Αυτά τι σας θυμίζουν;
Και με sinoxid παρακαλώ!
hebergeur gratuit
hebergement image
hébergeur image gratuit
hebergement d image
Αυτό το κόκκινο πάντως μ' αρέσει!
Έχει κανένας;
Οπως το περιγραφεις,Κωνσταντινε!Πιτσιρικάς είχα βρει δύο τρία κουτιά τέτοια σε cal 16 που τα είχε ο πατέρας μου καταχωνιασμενα σε ένα μπαούλο, θυμάμαι μαύρος κάλυκας με άσπρα γράμματα και κεντρική συντηξη στο αστεράκι, τότε γεμιζοταν όλη η σειρά με γερμανικά υλικά.
Αυτο το φυσιγγι με ειχε σωσει απο πανωλεθρια μια ημερα με τρομερο κρυο σε τσιχλοκυνηγι στους Μυλους. Μιλαμε για πολυ τσιχλα και τοτε εριχνα με την benelli τα derby πυρκαλ ειχα μαζι μου αρκετα κουτια και ενα κουτι ειχα παρει να δοκιμασω gevelot. Κοντευα να σπασω το οπλο απο τα ξεπουπουλιασματα και μολις εβαλα εκεινα θεριζαν τουφεκια και κατω.Ομως ακομα θυμαμαι την ανακρουση που ειχαν.Μήπως το jordan gevelot super..xm.
Οσοι το δουλεύουν συστηματικά λένε ότι δεν χαμπαριαζει από υγρασία.Αυτο το φυσιγγι με ειχε σωσει απο πανωλεθρια μια ημερα με τρομερο κρυο σε τσιχλοκυνηγι στους Μυλους. Μιλαμε για πολυ τσιχλα και τοτε εριχνα με την benelli τα derby πυρκαλ ειχα μαζι μου αρκετα κουτια και ενα κουτι ειχα παρει να δοκιμασω gevelot. Κοντευα να σπασω το οπλο απο τα ξεπουπουλιασματα και μολις εβαλα εκεινα θεριζαν τουφεκια και κατω.Ομως ακομα θυμαμαι την ανακρουση που ειχαν.
Αν έχεις κάποιο φυσίγγι βγάλε φωτο γιατί τόσο παλιό ροτβαιλ διασποράς δεν έχω ξαναδεί.Αυτά τι σας θυμίζουν;
Και με sinoxid παρακαλώ!
hebergeur gratuit
hebergement image
hébergeur image gratuit
hebergement d image
Αυτό το κόκκινο πάντως μ' αρέσει!
Έχει κανένας;
Φίλε, μιλάς υποθέτω για σχετικά σύγχρονα derby, γιατί τα παλιά ήταν πιστεύω πολύ καλά!Αυτο το φυσιγγι με ειχε σωσει απο πανωλεθρια μια ημερα με τρομερο κρυο σε τσιχλοκυνηγι στους Μυλους. Μιλαμε για πολυ τσιχλα και τοτε εριχνα με την benelli τα derby πυρκαλ ειχα μαζι μου αρκετα κουτια και ενα κουτι ειχα παρει να δοκιμασω gevelot. Κοντευα να σπασω το οπλο απο τα ξεπουπουλιασματα και μολις εβαλα εκεινα θεριζαν τουφεκια και κατω.Ομως ακομα θυμαμαι την ανακρουση που ειχαν.
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω ότι δεν έχω!Αν έχεις κάποιο φυσίγγι βγάλε φωτο γιατί τόσο παλιό ροτβαιλ διασποράς δεν έχω ξαναδεί.
Μιλαω για derby μια δεκαετια πισω. Αν μιλαμε για δεκαετια 90 το ξερω οτι ηταν καλα τα derby, αλλα απο εκεινα τα παλια προτιμουσα η το επκ το μαυρο η το αρτεμις...και φυσικα εκεινη την ημερα δεν πηγαιναν τις αλλες ηταν μια χαρα!Φίλε, μιλάς υποθέτω για σχετικά σύγχρονα derby, γιατί τα παλιά ήταν πιστεύω πολύ καλά!
Και πάντα βέβαια χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης!
Αυτό ήταν σε 67 αρη κάλυκα; η δεν θυμάμαι καλα;το μαυρο.
ΜΒ32.Το pyrkal artemis με τι πυρίτιδα γεμιζοταν ξέρει κανείς; δεν μου φαινεται ιδια με την mb36 από τα super
Ευχαριστώ, άντε να βάλω τις ταμπελιτσες να ξερω τι μου γίνεται.ΜΒ32.