Καλά ρε Βασίλη, εσύ τα έχεις, εμάς ρωτάς αν είναι μαϊμού ή φόλα ???
(... Το ένα δεν συνεπάγεται απαραίτητα και τό άλλο !!!). Ρίξε 2-3, όπως είπε κι ο Τζώνυ, δες συγκεντρώσεις και διατρήσεις και πράξε ανάλογα !!!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά διάσημα Καναδέζικα Imperial. (Άλλο USA - άλλο CANADA ...
).
Επίσης το ότι έχουν χτυπημένο στην περιφέρεια του μεταλλικού πάφυλα το "max 1050 bar" σημαίνει ότι έχουν κατασκευαστεί μετά το 1995 ή 1997, οπότε άλλαξαν οι κανονισμοί της CIP ως προς τη μέγιστη πίεση δοκιμής, κι έγινε υποχρεωτική η αναγραφή αυτή πάνω στον κάλυκα. Αλλά έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι και σίγουρος) ότι τα καναδέζικα IMPERIAL είχαν πάψει να παράγονται πλέον εκείνη την εποχή, ίσως και από πολύ νωρίτερα.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι "μαϊμού", αφού υπήρχε/υπάρχει και η άλλη εταιρεία η ισπανική IMPERIAL, (τώρα θυγατρική της ΜΑΧΑΜ).
Δεν ξέρω αν έχουν ιταλικά υλικά όπως λέει ο Τάσος, εγώ πάντως τα κόβω για ισπανικά, αν και από τις φωτο και χωρίς σφάξιμο δεν βγάζω ασφαλές συμπέρασμα, υποθέσεις κάνω, αν ισχύει αυτό ίσως είχε παράρτημα/θυγατρική/ή αντιπρόσωπο στην Αμερική εξ ου και το "IMPERIAL USA" στη βάση του κάλυκα.
Αν δεν έχει σχέση ούτε με αυτήν (την ισπανική) ... τότε μπορείς να το πεις "μαϊμού" !!!