Λάθος ερώτηση Βασίλη...
Αν σου πω ότι είναι καλα, θα τα ρίξεις, αλλά εσυ θα τα βρεις καλα?
Αν σου πω ότι δεν είναι καλα, δεν θα τα ρίξεις, αλλά που ξέρεις.,........
...Μπορεί να βρηκες το φυσιγγι σου......
Έτσι έχει το θέμα φυσιγγι...
Δοκίμασε τα όπως τα δοκιμάσεις κ βγάλε το προσωπικο σου συμπέρασμα!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά διάσημα Καναδέζικα Imperial. (Άλλο USA - άλλο CANADA ...
).
Το κουτί ειχε διευθυνση στην Αριζόνα.....
Κατά πόσο φτιαχνοντουσαν εκεί δεν το ξέρω.....
Επίσης το ότι έχουν χτυπημένο στην περιφέρεια του μεταλλικού πάφυλα το "max 1050 bar" σημαίνει ότι έχουν κατασκευαστεί μετά το 1995 ή 1997, οπότε άλλαξαν οι κανονισμοί της CIP ως προς τη μέγιστη πίεση δοκιμής, κι έγινε υποχρεωτική η αναγραφή αυτή πάνω στον κάλυκα.
Τέλη δεκατιας 90 ηρθαν...
Είχα βάλει κ την διαφήμιση..
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παρουσίαση-Φυσιγγίων.2698/page-93#post-549238
Το έχει σφάξει κ ο Νίκος κ βρήκε Ιταλικά υλικα..
Επειδή αναφέρθηκε και imperial μπλε δεν ξέρω αν όντως ήταν μιλάμε για τα καναδεζικα, γιατί έβγαζε κ μπλε στα 42γρ η imperial USΑ.......
Αλλά έχω την εντύπωση (χωρίς να είμαι και σίγουρος) ότι τα καναδέζικα IMPERIAL είχαν πάψει να παράγονται πλέον εκείνη την εποχή, ίσως και από πολύ νωρίτερα.
Πολυ νωρίτερα, σωστός....
Μαίμού είναι σίγουρα.....κατα πόσο καλά ειναι δεν ξέρω. Να και τα αυθεντικά.....
View attachment 46076
Ιmperial CIL τα πρωτα, και καπου στην δεκαετία του '70 εξαγοράστηκαν από την επισης καναδική ΙVI...
Και παρε τα από την καρέκλα μην κάτσει κανεις πανω, γίνει καμια έκρηξη κ ψάχνει τα κωλομερια του.......