Πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί για να τα πήρα κάτι καλό θα είχα ακούσειδεν είναι θέμα πυρίτιδας
θέμα ΛΟΤ παραγωγής είναι
πέτυχες τις τελευταίες παραγωγές που ηταν μάπα
Πολύ πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί για να τα πήρα κάτι καλό θα είχα ακούσειδεν είναι θέμα πυρίτιδας
θέμα ΛΟΤ παραγωγής είναι
πέτυχες τις τελευταίες παραγωγές που ηταν μάπα
Βασίλη,
Kαλό σε 20+ βαθμούς .Φίλε δε θέλω να σε επηρεάσω αλλά δεν έχω καθόλου καλές εμπειρίες με αυτά.ειχα πάρει δύο πακέτα. Έριξα 10 τουφεκιές σε 5 μπεκάτσες ,πριν μια 10ετια περίπου (σε όλες έριξα και δεύτερο φυσέκι) και βρήκα μόνο τις δύο,100 μέτρα μακριά. Σε όλες έφευγαν πούπουλα. Τα έδωσα σε ένα ξάδελφο να τα ρίξει στις τσίχλες και με πήρε τηλ να μου πει ότι είναι τα μόνα φυσέκια που πραγματικά τα πέταξε!!!και μιλάμε για παλαβό τσιχλά που ότι σκ@τ@ και να του δώσεις το ρίχνει.αν όντως είχαν d20 πυρίτιδα,πολύ λογικό στην υγρασία και στα κρύα του Δεκέμβρη και Γενάρη να μην απέδιδαν ,ειδικά σε εμένα. για κάποιον άλλον μπορεί να είναι καλό φυσέκι!
Στα πόσα μέτρα είναι η μέση ταχύτης ;
Δεν θυμάσαι νέο παιδι κ θυμάμαι εγώ??Αυτο ειναι.....στο κουτι(γκρι) αν θυμαμαι καλα πρεπει να γραφει max 34? Δε θυμαμαι
View attachment 51694
Στο 1.5μ.Στα πόσα μέτρα είναι η μέση ταχύτης ;
Μήπως αυτό το MAG είναι κανένα αμερικάνικο συνθηματικό για τα 1050bar ?39γραμ. σκάγια με 1500π/δ στα 11500psi κομμάτι δύσκολο το βλέπω, αλλά...ποτέ δεν ξέρεις αν δεν μετρήσεις.
Αφου ειχε Αλβανούς υπαλληλους....δεν είναι max 34 αλλά max d
υποτίθεται 35 γρ
τα τελευταία χρόνια πριν κλείσει, έκανε απίστευτες πατάτες
Who Knows?Μήπως αυτό το MAG είναι κανένα αμερικάνικο συνθηματικό για τα 1050bar ?
Ούτε εδώ βλέπω κάτι σχετικόWho Knows?
Χαχαχα Τασο μαλλον εχεις μεγαλυτερη τρελα απο εμενα με την συλλογη και τα θυμασαι. Οχι οτι εγω παω πισω αλλα και μια ψιλοαμνησια την εχω που και που .Δεν θυμάσαι νέο παιδι κ θυμάμαι εγώ??
Μax d τα πρωτα κυκλοφόρησαν σε δεκαδα κ ήταν 35γρ, μετεπειτα σε 25αδα στα ίδια γραμμάρια, κ μετα 34γρ(παλι με το "d"), και στο τελος το "d" δεν υπήρχε πανω στο κουτι, μόνο στην στάμπα του καλυκα,
Tαυτοχρονα κυκλοφορουσε το max d σαν 100% αποκεντρωτικο 33γρ...
Μαλακίες... Ίδια φυσίγγια.....
Να τα.... .
View attachment 51718
Για να ακουσω τις γνωμες σας το εσφαξα και να το δουμεΦίλε δε θέλω να σε επηρεάσω αλλά δεν έχω καθόλου καλές εμπειρίες με αυτά.ειχα πάρει δύο πακέτα. Έριξα 10 τουφεκιές σε 5 μπεκάτσες ,πριν μια 10ετια περίπου (σε όλες έριξα και δεύτερο φυσέκι) και βρήκα μόνο τις δύο,100 μέτρα μακριά. Σε όλες έφευγαν πούπουλα. Τα έδωσα σε ένα ξάδελφο να τα ρίξει στις τσίχλες και με πήρε τηλ να μου πει ότι είναι τα μόνα φυσέκια που πραγματικά τα πέταξε!!!και μιλάμε για παλαβό τσιχλά που ότι σκ@τ@ και να του δώσεις το ρίχνει.αν όντως είχαν d20 πυρίτιδα,πολύ λογικό στην υγρασία και στα κρύα του Δεκέμβρη και Γενάρη να μην απέδιδαν ,ειδικά σε εμένα. για κάποιον άλλον μπορεί να είναι καλό φυσέκι!
Οχι ρε.. Σου πω εγω τι είναι.. Geo Mag... George maggas... Κοινώς για τα πανηγύριαΜήπως αυτό το MAG είναι κανένα αμερικάνικο συνθηματικό για τα 1050bar ?
Καλό είναι ... έμαθα εγώ ...Οχι ρε.. Σου πω εγω τι είναι.. Geo Mag... George maggas... Κοινώς για τα πανηγύρια
Τα σχολεία φταίνε...μια ψιλοαμνησια την εχω που και που .
D&D διασποράς με δυο νούμερα σκαγιων..ΥΓ. Εχω και 2 κασετινες απο τα αλλα τα μπορντο-μοβ τι στο δ......λο ειναι. Η μια εχει μεταλλο να με το συμπαθιο ενω στην αλλη ειναι μικρο το μεταλλο των φυσιγγιων. Αντε βρες ακρη......
Με 12 μεταλλο ειναι η μια κασετινα σιγουρα. Η αλλη μαλλον με 25αρι. Οταν τα βρω θα ανεβασω στα παλια φυσιγγια. Αν τα βρω γιατι γινεται της ποπης στην αποθηκη.D&D διασποράς με δυο νούμερα σκαγιων..
Μεταλλο 25,23,12mm σε αυτά τα υψη το έχω πετυχει.. Τα πρωτα είχαν ψηλό.......
το MAG σημαίνει MagnumΜήπως αυτό το MAG είναι κανένα αμερικάνικο συνθηματικό για τα 1050bar ?