Πολύ ωραίο σετ υτ σε δυδκολο καιρό δοκιμασε αν θέλεις και με 688Ξέχασα το βασικότερο έλικας από θωδη18View attachment 54463
Τώρα μια χαρά θα δουλέψει, θάνατος θα είναι.Ξέχασα το βασικότερο έλικας από θωδη18View attachment 54463
Ναι γιατί όχι με το κρύο θα είναι πολύ καλό..... Κλώνος του TRICOLORΠολύ ωραίο σετ υτ σε δυδκολο καιρό δοκιμασε αν θέλεις και με 688
Νόμισα ότι αναφεροσουν σε αυτό με την mb32 για αυτό έγραψα TRICOLORΤώρα μια χαρά θα δουλέψει, θάνατος θα είναι.
Ναι γιατί όχι με το κρύο θα είναι πολύ καλό..... Κλώνος του TRICOLO
Για το πρώτο με την σιΝαι γιατί όχι με το κρύο θα είναι πολύ καλό..... Κλώνος του TRICOLOR
Πηγα να το γράψω τωρα σε αυτό με την σιπε αναφερόμουνΝαι γιατί όχι με το κρύο θα είναι πολύ καλό..... Κλώνος του TRICOLOR
Αυτή είναι η σωστή φωτό.....Φασα και κρύο με mb32
Cheditte cx2000 mb32 1,80x35 No5 sg19 57,80 mm
Και το άλλο ίδιο με z2m21
Για να δούμε τι θα δούμε...,View attachment 54469
Με το sg θα δουλέψει καλύτερα.Αυτή είναι η σωστή φωτό.....View attachment 54470
Αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ.......Με το sg θα δουλέψει καλύτερα.
Τι την ήθελες τωρα αυτή χάθηκαν τα μπαρουτια? Δεν την ριχνω ουτε με συνταγη γιατρου!!μακρια!! Μακρια!!Και ένα παραδοσιακό με mb36 για κυνήγι μπεκάτσοπερδικας......
Fiocchi 12/70 cx2000 mb36 1,95 x36 κουβετ 0+diana 15mm ρελι με δίσκο 63,60mmView attachment 54471
Από το άλλο με την mb32 είναι πιο μαλακό με πιο ανοικτή ντουφέκια για θερμοκρασία μέχρι 0 βαθμούς νομίζω είναι εντάξει......είναι για αποστάσεις 15 μέχρι 25 μέτρα.....Τι την ήθελες τωρα αυτή χάθηκαν τα μπαρουτια? Δεν την ριχνω ουτε με συνταγη γιατρου!!μακρια!! Μακρια!!
Με το δικανο κλωτσάει πολυ Βαγγέλη?Και για το θήραμα που λέγεται πέρδικα,το αγαπημένο μου,όταν καμιά φορά πάρω την καραμπίνα και όχι δίκανο
Cheditte 12/70 cx2000 mb32 1,85x36 6nikel piston skeet 23 ρελι με δίσκο 63,80View attachment 54464
Ουτε για 15 ουτε για 25 ουτε για τα σκοτωμενα δεν την εμπιστεύομαι! !Από το άλλο με την mb32 είναι πιο μαλακό με πιο ανοικτή ντουφέκια για θερμοκρασία μέχρι 0 βαθμούς νομίζω είναι εντάξει......είναι για αποστάσεις 15 μέχρι 25 μέτρα.....
Είναι βαρύ λίγο για δίκανο μόνο με κρύο......Με το δικανο κλωτσάει πολυ Βαγγέλη?