Για πρώτο,καλό μπορεί να είναι...Σιγά μην την κρατάει αυτό την μπεκάτσα
Για πρώτο,καλό μπορεί να είναι...Σιγά μην την κρατάει αυτό την μπεκάτσα
Ναι για μπεκάτσα όταν έχει ζεστό καιρό είναι τα ελαφριά φυσίγγια μουΓια μπεκάτσα
Το ni είναι νίκελ; ;;; ναι μ92ς είναι για παπιά μου τα έδωσε φιλος για να παμε και του λέω εγώ δεν το ριχνω γράφει σούπερ μαγκνουμ επανω.
Γιατί τα ολυμπους περσινά, 40αρια λέει, αλλά 38αρια είναι με m92s . Όσα και να έκοψα56 λέει 54.6 είναι...Υπάρχουν και χειρότερα θα μου πεις ..
1.5 γραμμάριο σιγα το πράγμα για 3 σκάγια56 λέει 54.6 είναι...Υπάρχουν και χειρότερα θα μου πεις ..
Βρε!Η εκτύπωση είναι παλιά..Όπως τα 3Α που γράφουν 36 ένα πράμα...Γιατί τα ολυμπους περσινά, 40αρια λέει, αλλά 38αρια είναι με m92s . Όσα και να έκοψα
Κάτσε να σου ρίξω τρία σκάγια με το αεροβόλο και μετά μου κάνεις γελάκια...1.5 γραμμάριο σιγα το πράγμα για 3 σκάγια
Κρίμα είναι μαλακα θα βάλω ατσάλινα για μπεκάτσα δεν πέφτει αλλιώςΝίκελ είναι φαίνεται και στο πιατακι που έχεις βάλει τα σκάγια
Πόσο τα έχει;2.15;Γιατί τα ολυμπους περσινά, 40αρια λέει, αλλά 38αρια είναι με m92s . Όσα και να έκοψα
Κρίμα είναι μαλακα θα βάλω ατσάλινα για μπεκάτσα δεν πέφτει αλλιώς
Φτώχεια φέτος αφού δεν έχει χιόνι ούτε ο Ταΰγετος..Στα μέρη μας πάντως δεν έχει πουλιά. Στα δικά σου βρήκες καμία ? Εδώ οι μπεκατσαδες έχουν απογοητευτεί πάντως
Όχι Πάρη, 2*38-2000, χαμηλά και μου έκανε εντύπωση.Πόσο τα έχει;2.15;
Κοίταξα της σημείωσης μου, ολόκληρο είναι m92s 2*38*2000*ζ2μ 15* ν4 *58 κλείσιμοΌχι Πάρη, 2*38-2000, χαμηλά και μου έκανε εντύπωση.
Πυρίτιδα η b&p δίνει την M310/3 την οποία κ δεν γνωρίζω.....Σούπερ μαγκνουμ είναι; ;;; σε 12/76 κάλυκα
Νωμιζω ειναι 410/3 η πυριτηδες !! Ειναι οι μονες τις b&p που ειναι δυβασικες και ειναι αρκετα προοδευτικες περιπου σαν τις sp 2-3 για πιστολια και μικρα διαμετριματαΠυρίτιδα η b&p δίνει την M310/3 την οποία κ δεν γνωρίζω.....
Το μήκος του καλυκα έχει σημασία, τόσο το φυσιγγι όσο κ το κουτί αναγράφει 12/76 η 3"..
Αλλά γιατί να λέει "super magnum" που μας παραπέμπει σε 12/89?
Πιστευω οτι με την λέξη "super" θέλει να τονισει ότι κάπου εδώ βρίσκεται και κ το ανώτερο βάρος σκαγιων για 12/76 καλυκα....
Κάτι παρομοιο είχε κάνει και nsi παλαιότερα..
Κυκλοφορουσε το magnum 52gr και ταυτόχρονα το super magnum 56γρ σε καλυκες 12/76 και τα δυο...
https://airgunshop.gr/45.-fusiggia-kunigiou/nsi/nsi-super-magnum-cal12-76-56-gr./
Βρε Και ολμο να ρίξει πάλι ζωντανές θα της παίρνει!Για πρώτο,καλό μπορεί να είναι...
Εγώ στα ορτύκια τα τράβαγα Σεπτέμβρη μήνα με 32 βαθμούς,δε φτουραγανε...Σιγά μην την κρατάει αυτό την μπεκάτσα
Αρκεί να τις περνώ φέρτε μπαζουκαςΒρε Και ολμο να ρίξει πάλι ζωντανές θα της παίρνει!
Έχεις πρόβλημα υπερδιατρησης στις κοντινες αποστάσεις.Αρκεί να τις περνώ φέρτε μπαζουκας