Τα mygra ήταν ναι... Τουλάχιστον όταν πρωτοκυκλοφορησαν που τα είχα δοκιμάσει...Δεν νομίζω ότι είναι. Κάποιο Β&Ρ ήταν. Μήπως το Mygra;
Τα mygra ήταν ναι... Τουλάχιστον όταν πρωτοκυκλοφορησαν που τα είχα δοκιμάσει...Δεν νομίζω ότι είναι. Κάποιο Β&Ρ ήταν. Μήπως το Mygra;
Αυτό ήταν χαρακτηρισμένο ως φασοφυσιγγο νομίζω 35.5 γρ 4αστερο είχα ρίξει από δαυτα μερικά.Δεν νομίζω ότι είναι. Κάποιο Β&Ρ ήταν. Μήπως το Mygra;
Μολης παο στην γιαφκα για γεμησμαΓια δείξε μας ένα 2φτερο.
Παγανοφυσιγγο! Αυτά ο Σταμάτης τα ριχνει στης τσίχλες!Σωστά...
Οχι μονο το colombaccio που βάζω παρακατω αλλά όλη η αρχική σειρα mygra(tortora, tordo, beccacia) είχε 4στερο κλείσιμο...
Μετεπειτα έγινε 6αστερο.......
View attachment 63795
Τι μάρκα είναι? Δεν είναι κακό να το γράψεις αφού είσαι ικανοποιημένος!!!Να παρουσιασω και εγω το αγαπημενο μου φυσιγγι που το χρησιμοποιω σε 6αρι για λαγο(στο πεταμα..) και σε 8αρι για μπεκατσα...Δυστυχως φετος λογω ελλειψης GM3 το γεμιζει με granular ευτυχως εχω αποθεμα(εννοειται οτι θα δοκιμασω και το καινουριο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...)
View attachment 63776View attachment 63777View attachment 63778View attachment 63779View attachment 63780
Ακριβως...σηκωνει bar για πλακα...με τοΤο 4στερο ειναι αριστο σε διασπορας
Πολύ παλιά ήταν 36.......Τα 3Α ήταν ποτέ 36 γραμμάρια; Πώς εξηγείται το 36;
Και είπα δεν θα αναρωτηθεί κανείς Χριστιανός...Τι μάρκα είναι? Δεν είναι κακό να το γράψεις αφού είσαι ικανοποιημένος!!!
Συγνωμη φιλε μου δεν ειναι μυστικο απλα ειναι τοπικου κατασκευαστη και για αυτο δεν το εγραψα...Ζωχιος Grand Prix μπλε διασπορας με GM3(o @tasos hunter ξερει...αν το ειχε δει θα σου ειχε απαντησει...)Τι μάρκα είναι? Δεν είναι κακό να το γράψεις αφού είσαι ικανοποιημένος!!!
Βιαστηκα και δεν ειδα το μηνυμα σου οποτε απαντησα και εγω...Και είπα δεν θα αναρωτηθεί κανείς Χριστιανός...
Θα το....προσπαθήσω....
Στοιχεία:
1) χρώμα καλυκα
2) διασπορεας
3) σκάγια 32,32γρ
4) πρωτα Gm3 κ τωρα granular
5) κάποια γράμματα που φαίνονται
Μας κάνουν:
Ζωχιός grand prix μπλε διασπορας 32γρ
Κατάλαβα πως το λες, ότι κ καλά δεν είναι γνωστός παντού....Συγνωμη φιλε μου δεν ειναι μυστικο απλα ειναι τοπικου κατασκευαστη και για αυτο δεν το εγραψα...
Καλά έκανες, για επιβεβαίωση.....Βιαστηκα και δεν ειδα το μηνυμα σου οποτε απαντησα και εγω...
Το phoenix το δουλευω και εγω αλλα οχι με ζεστη απο μπασιματα κιχλας και μετα και αν πεσει αρκετα η θερμοκρασια δουλευω το κοκκινο με Α1...αυτο με την Α1 που πηρες εσυ τι χρωμα εχει ο καλυκας?Πέρσι είχα παρει κ εγώ δυο δικά του(Phoenix 32γρ με granular κ grand prix 34γρ με Α1)...
Aυτο που λες..Το phoenix το δουλευω και εγω αλλα οχι με ζεστη απο μπασιματα κιχλας και μετα και αν πεσει αρκετα η θερμοκρασια δουλευω το κοκκινο με Α1...αυτο με την Α1 που πηρες εσυ τι χρωμα εχει ο καλυκας?
Το εχεις κανει καμμια παρουσιαση?αν οχι ετσι και βρω χρονο θα του κανω εγω μια...Βγαζει αξιοπρεπη φυσιγγακια, βεβαια κανει κι αυτος τα πανω και τα κατω οπως ολοι αλλα πιστευω λογικο ειναι ειτε λογω ελλειψης υλικων ειτε λογω αλλαγων στα lot και παει λεγοντας... ιδιογομωτης δεν ειμαι για να καταλαβαινω και παραπανω λεπτομερειες...Aυτο που λες..
Κόκκινο* σε καλυκα cheddite κ συγκεντρωτηρα z2m....
* Mπορει στο σάιτ του να λέει 33γρ αλλά στο κουτί γράφει 34γρ κ τόσο το ζυγισα κ εγώ....
https://outdoorz.gr/proionta-grand-prix-kerkyra/
Οχι δεν έτυχε Γιάννη....Το εχεις κανει καμμια παρουσιαση?
Μπορεί να μην εισαι ιδιογομωτης αλλά προηγουμένως έκανες μια πολυ ωραια κ "επαγγελματική" παρουσιαση!ιδιογομωτης δεν ειμαι για να καταλαβαινω και παραπανω λεπτομερειες...