Παρουσίαση Φυσιγγίων

Καιτα να σου πω εγω ειμαι στην κασσανδρα κοντα στο πιο στενο σημειο αναμεσα σε δυο θαλασσες 8 χιλ απο την μια στην αλλη και υγρασια καργα το 1,45 χ32 σκοτωνει μια χαρα και τις δυσκολες μερες το 1,60χ34 ειναι υπεραρκετο ,για τον λαγο το δουλευω 1,55χ34 ολλη την σεζον ,κλεισμενα κανονικα σε αστερι
Ναι εχω φίλο που το πρώτο που εγραψες το δουλευει παντού και με ολους τους καιρούς, με τις τωρα θερμοκρασίες έκλεισα και εγω μερικα γιατι αυτα που εχω ετοιμα δεν ρίχνονται αλλα ρε φιλε και τετοια χρόνια με τοση ζέστη εγω δεν εχω ξαναδει τετοια εποχη

Ναι εχω φίλο που το πρώτο που εγραψες το δουλευει παντού και με ολους τους καιρούς, με τις τωρα θερμοκρασίες έκλεισα και εγω μερικα γιατι αυτα που εχω ετοιμα δεν ρίχνονται αλλα ρε φιλε και τετοια χρόνια με τοση ζέστη εγω δεν εχω ξαναδει τετοια εποχη
το 1,45χ32 ειναι ενα all araund φυσιγγακι με 410 μ/δ και κανει για ολλα τα κυνηγια ακομα και παπιες στα απογευματινα !!

Χρονια το ριχνω δεν ειδα κατι το ανησυχητικό ,θεωρεις οτι δεν ειναι ασφαλες νικο?

Να σου πω την αληθεια...γιατι παντα αυτην λεω...
Σε εχει φοβηθει το ματι μου με τα σεταπ και τις δοσολογιες σου...
Δεν το λεω για να θιξω...για ονομα του Θεου...αλλα φορτωνεις
πυριτιδα κατα βουληση με την σεσουλα και με λαθος ( για μενα ) καψουλια.
Το οτι το ριχνεις χρονια...δεν μου λεει τιποτα... μια φορα θα την
''πατησεις''... εξω και μακρια...Ισως να σε σωνει ο τροπος που κλεινεις
η' εχεις την Παναγια διπλα σου!!!

αααα ναι και το βασικοτερο ζ2μ 24 γιατι οπως εχω ξαναπει τα μπαικαλ τον αγαπανε !!!
Μπορεί να δουλεύουν καλα αλλα
Να σου πω την αληθεια...γιατι παντα αυτην λεω...
Σε εχει φοβηθει το ματι μου με τα σεταπ και τις δοσολογιες σου...
Δεν το λεω για να θιξω...για ονομα του Θεου...αλλα φορτωνεις
πυριτιδα κατα βουληση με την σεσουλα και με λαθος ( για μενα ) καψουλια.
Το οτι το ριχνεις χρονια...δεν μου λεει τιποτα... μια φορα θα την
''πατησεις''... εξω και μακρια...Ισως να σε σωνει ο τροπος που κλεινεις
η' εχεις την Παναγια διπλα σου!!!
Ειμαι παραδοσιακός πιριτηδα βαλε οση αντεχει ο ωμος σου λεγαν οι παλιοί στα σκάγια να εισαι εκρατης!!

Μπορεί να δουλεύουν καλα αλλα
Ειμαι παραδοσιακός πιριτηδα βαλε οση αντεχει ο ωμος σου λεγαν οι παλιοί στα σκάγια να εισαι εκρατης!!

ΟΚ. Οπως νομιζεις...την γνωμη μου στη ειπα...ο Θεος μαζι σου..

ΥΓ. Εγω πιστευω οτι εισαι πολυ πισω στο θεμα ιδιογομωσης.

Last edited:
160×32 νομ 3 με 688 οκταστερο με 26 ακουιλα στα δυσκολα 165 ×35 ρελι με χαρτακι παλι νουμ 3 με 688 το 686 δεν μου αρεσε ποτε .
Καλημερα. Οπως σου είπαν και πριν είναι ψηλές οι δοσολογίες της πυριτιδας, ειδικά αν είναι η παλια s4,αν είναι η s4n ή s4n/r είναι πάλι μεγάλες αλλά όχι εκτός ορίων. στα 32 γραμμάρια το 1,45 που σου έγραψε ο Δημήτρης είναι ήδη πολύ δυνατό, στα 35 αφού κλείνεις με ρηχό ρελιαστο πάλι το 1,50 με 1,55 ειδικά αφού χρησιμοποιείς 688 (το πιο δυνατό από τα ευρωπαικα που ανεβάζει πιέσεις από 50 μέχρι 100+ bar και είναι αρκετά ασταθές). Παντως τα δύο αυτά φυσίγγια επικίνδυνα μάλλον δεν είναι, κατά την δική μου εκτίμηση, που φυσικά δεν σου παρέχει καμία εγγύηση, υποθέτω φτάνουν περίπου στα700 με 800 bars αν η πυρίτιδα είναι η νέα έκδοση.

Καλημερα. Οπως σου είπαν και πριν είναι ψηλές οι δοσολογίες της πυριτιδας, ειδικά αν είναι η παλια s4,αν είναι η s4n ή s4n/r είναι πάλι μεγάλες αλλά όχι εκτός ορίων. στα 32 γραμμάρια το 1,45 που σου έγραψε ο Δημήτρης είναι ήδη πολύ δυνατό, στα 35 αφού κλείνεις με ρηχό ρελιαστο πάλι το 1,50 με 1,55 ειδικά αφού χρησιμοποιείς 688 (το πιο δυνατό από τα ευρωπαικα που ανεβάζει πιέσεις από 50 μέχρι 100+ bar και είναι αρκετά ασταθές). Παντως τα δύο αυτά φυσίγγια επικίνδυνα μάλλον δεν είναι, κατά την δική μου εκτίμηση, που φυσικά δεν σου παρέχει καμία εγγύηση, υποθέτω φτάνουν περίπου στα700 με 800 bars αν η πυρίτιδα είναι η νέα έκδοση.

Καλημερα Λευτερη μου.
Ο καθε ενας μας εχει τα δικα του θελω... και το δικο του μυαλο !!
Εχθες μου εστειλε στο βαιπερ...ενας πολυ καλος μου φιλος μια φωτο
με φυσιγγια κλεισμενα απο ιδιογομωτη...
Το πρωτο πραγμα που αναρωτηθηκα οταν ειδα την φωτο ηταν
εαν υπαρχουν οπλα με τετραγωνες καννες..???
Μιλαω για απιστευτο κλεισιμο..και δεν ξερω πως καταφερε να
κλεισει ετσι...
Οταν ο φιλος μου εδειξε τα δικα του φυσιγγια και το κλεισιμο
που ειχαν και τα φυσιγγια του ηταν ''στολιδια''...ξερεις τι του ειπε ??
Αποκλειεται να τα φτιαχνεις εσυ αυτα....Αυτα τα φυσιγγια ειναι
εργοστασιακα!!
Αντι να τον ρωτησει να μαθει και να κλεινει και αυτος σωστα τον
απερριψε.....και το χειροτερο απ'ολα πιστευει οτι φτιαχνει και
σωστα φυσιγγια...
Και αν σου πω για τις δοσολογιες που ειχαν τα φυσιγγια του...
θα φρικαρεις φιλε.
Αυτος ο ανθρωπος λοιπον...δεν θα μαθει ποτε...γιατι δεν θελει
να μαθει φιλε...Απλα πραγματα!!! :)

Last edited:
Καλησπέρα καλη χρονια τωρα ειδα το μην. Ενα νορμάλ φυσίγγι ειναι Λευτέρη απλα το 688 δεν κανει για τοση ζέστη που έχουμε φετος ,τα παλια λαμπρο με κεντρικη και 34γρ ειχαν 170,και ενα του Καβαθα με 32 με πυρίτιδα ποιο νευρικη απο την δικη μου

Το πόσο ασφαλές είναι ένα φυσίγγι δεν εξαρτάται μόνο από την αναλογία για πυρίτιδας σκαγιων εκτός και αν είναι εντελώς εκτός ορίων .Εγώ προσωπικά έριχνα 1.75 με 28 και 29 γρ 7.5 νούμερο με καψυλι 2000 αλλά το πώς έκλεινα και πότε το έριχνα ήταν σημαντικότερα από το 1.75 της s4 και μιλάω για προ 10 ετιας.

Back