CX 2000 ......μεγάλη παρτίδαΔεν μου εχει τυχει ως τωρα, αλλα δεν μου φενεται κ παραξενο....συνηθως, στα 686 την πάθενα.
CX 2000 ......μεγάλη παρτίδαΔεν μου εχει τυχει ως τωρα, αλλα δεν μου φενεται κ παραξενο....συνηθως, στα 686 την πάθενα.
Στο σκοπευτηριο στην Αμερική Κώστα κάθε φορά που έβρισκα πεταμένο γεμάτο φυσιγγι ήταν με cx 2000 που δεν έσκασε , με γουιν σε ιδιογομωση τότε που γέμιζε ο φίλος στα δυο χρόνια μόνο μια φορά είχε αφλογιστία .Δεν μου εχει τυχει ως τωρα, αλλα δεν μου φενεται κ παραξενο....συνηθως, στα 686 την πάθενα.
Κάποια είναι, υπάρχει και κανονική ιταλική σειρά φυσιγγίων.Μηπως και τα Winchester που πουλιούνται εδώ είναι made in Italy ?
Αν γράφουν στο κουτί made in usa και το εννοούν για τα κουτιά μόνο και όχι για τα φυσίγγια, τι να πω βρε Λευτέρη ?Μηπως και τα Winchester που πουλιούνται εδώ είναι made in Italy ?
Δεν τα προσέχει και ιδιαίτερα ο συγκεκριμένοςΤο φυσιγγι φαίνεται λίγο ταλαιπωρημενο, μήπως έχει πάρει υγρασία το καψουλι;
Αυτά εννοώ.
Δεν είσαι ο μόνος που έφαγε φόλα (αν αυτό σε παρηγορεί )....πάντως στα 25μ να ξέρεις δεν φταίει το φυσίγγι, ή 330 να εχει αρχικη είτε 450 σε αυτά τα μέτρα είναι φονικότατοΤρελή φολα είχα πάθει με τα ιταλικά Winchester τα παίρνω να τα ρίξω με την γριά α5 σε παπιά ήταν κατι κόκκινα 34 γραμμάρια 5αρια... παιδιά περνάει γλυκά ένα κοπαδακι μεγάλα 25 - 30 μέτρα πάνω κάτω μέσα στην απειρία μου ρίχνω και τις 3 σε διαφορετικά πουλιά γιατί λέω οκ την έφαγε και δεν πέφτει κανένα όλα ισορροπουν.
Μετά ρίχνω τα υπόλοιπα σε τσίχλες δεν πέθανε πουλί όσες πέσανε ζωντανές μιλαμε για δράμα ειναι στα all time χειρότερα που έχω Ρίξει.
πήρανε σίγουρα τα πουλιά ίσως δεν ήταν καρακεντρο αλλα για 5ρι έπρεπε να πέσουν έστω ζωντανά... ούτε τσίχλα δεν σκοτώνανε τέτοιο δράμα δεν έχω ξαναδείΔεν είσαι ο μόνος που έφαγε φόλα (αν αυτό σε παρηγορεί )....πάντως στα 25μ να ξέρεις δεν φταίει το φυσίγγι, ή 330 να εχει αρχικη είτε 450 σε αυτά τα μέτρα είναι φονικότατο
Είπαμε απο φόλες όλοι μας φάγαμε....είχα ενα σακίδιο γεμάτο διάφορα ευρωπαικά και "αμερικάνικα" φυγανε ολα στα πιατάκιαπήρανε σίγουρα τα πουλιά ίσως δεν ήταν καρακεντρο αλλα για 5ρι έπρεπε να πέσουν έστω ζωντανά... ούτε τσίχλα δεν σκοτώνανε τέτοιο δράμα δεν έχω ξαναδεί
Με το 20αρι 28γρ 6αρι έχω πάρει πάπιες σε αυτά τα μέτρα πατσαβουρες
Δεν άνοιξα κανένα αλλά τώρα που θυμήθηκα την φαση με καθαρό μυαλό ίσως καν δεν είχε μέσα πεντάρια
Δεν άνοιξα κανένα αλλά τώρα που θυμήθηκα την φαση με καθαρό μυαλό ίσως καν δεν είχε μέσα πεντάρια
3σρια-4αρια είχε μέσα. Την έχω πατήσει και εγώ αλλά με τα 36γρ. Σε φάσες με μακρινές ντουφεκιες όσες έπεσαν είχαν 1 διαμπερές τραύμα ακόμα και με γεμάτη την σγαρα. Είχα δυστυχώς και το 4αρι τσοκ επάνω (λάθος μου). Πρώτο κυνήγι με τον έμπειρο φασοκυνηγο πεθερό μου τότε και ξεφτιλιστηκα.Δεν άνοιξα κανένα αλλά τώρα που θυμήθηκα την φαση με καθαρό μυαλό ίσως καν δεν είχε μέσα πεντάρια
View attachment 64702
Τα βράδια όταν δεν με παίρνει ο ύπνος αρχίζω τα ψώνια
Παπε και γιγαντε για δοκιμή
Το άλλο στοκ να υπάρχει γιατί μάλλον θα το αλλάξουν κια αυτό
H τις κόβεις στην μέση η φεύγουν με το τρία όντωςΝίκο είναι σφικτά τα τσοκ της οπτιμα μια φορά ο φωστήρας προ 5 6 χρόνια αν θυμάμαι καλά την είχα πρωτοπορεί και έβαλα στην 400 το 3* με περκοσο κιολας 6αρια 4 περδικες ακόμα γελάνε από εκείνη την μερα