Γιατί βρε Χρησταρα, γίνεσαι κακό παιδί αφού δεν είσαι, θες να έχουμε πόλεμο, θες να στείλουν τα κομαντα να μας πάρουν τα φυσίγγια.Μην σφάξεις κανένα !
Γιατί βρε Χρησταρα, γίνεσαι κακό παιδί αφού δεν είσαι, θες να έχουμε πόλεμο, θες να στείλουν τα κομαντα να μας πάρουν τα φυσίγγια.Μην σφάξεις κανένα !
Ημέρα Αγ.Νικολάου στα πλημμυρισμένα, ένα παιδί που τα έριξε η μπερέτα λύθηκε τελείως.Στη δεύτερη τουφεκιά!Εκεί πήγε το μάτι σου, άραγε τα έχεις ρήξη. Με αυτό το φυσιγγι εχει σπάσει για πολύ κλείστρο, και κουνούσαν τα δίκανα σαν παλιό πουτανες, όποιος δεν ήξερε και τα έβαζε με νορμάλ καιρό. Πάρα πολύ καλό στης χαμηλές θερμοκρασίες, φωτιά τα άγια Αντώνη.
Στέφανε, όταν άρχισα να περνώ τα πάνω μου και άρχισα να ζωηρευω, και πήγενα μόνος, χωρίς τον γέρο μου για κυνήγι, αλλά με συνομηλίκους, και επερνα αυτά τα φυσίγγια, άρχισα να τσακώνομαι με τον γέρο μου γιατί φοβόνταν ότι κάτι θα κακό θα γίνει, γιατί ήδη του είχα διάλυση ένα πλαγιοκαννο του πατέρα του με ιδιογομοση που είχα κάνει κρυφά, και ευτυχώς τη γλίτωσα και δεν είχαμε τα χειρότερα, με αποτέλεσμα να περνει την πάπια από το πλαγιοκανο κοντά του, για να μην παίρνω το δίκανο, και εγώ μάζεψα λεφτά και πήρα την μοσμπερκ χραπα χρουπα, 60.000 δραχμές τότε, λέω αντέχει και εκεί να δεις τη έριχνα, τόσο μου έκοβε. Όντως ήταν πολύ ζιμιαρικα σε νορμάλ καιρό, ήθελαν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, και νομίζω ότι για αυτό είχαν φτιαχτεί.Ημέρα Αγ.Νικολάου στα πλημμυρισμένα, ένα παιδί που τα έριξε η μπερέτα λύθηκε τελείως.Στη δεύτερη τουφεκιά!
Μετά από καμιά ώρα, αφού άργησαν να βρούνε την πάπια που έπεσε στη λάσπη, φύγανε με κατεβασμένα τα αυτιά.
Με είχε προειδοποιήσει ο μαγαζάτορας, καλή του ώρα, άστα αυτά τζάμπα θα μαυρίσεις τον ώμο σου.
Biturbo παρακαλώView attachment 65357
Για να παίξουμε λίγο, πια φυσίγγια θέλετε να ξεκινήσω να κόψω ;; Αυτά είναι αγορασμεννα χρονολογία μεταξύ 95 με 2000
Ενα παλιό που ειχα κοψει ειχε τεκνα στο 2 ,10 με 688 και gt αν θυμάμαι καλά Στέλιο.Biturbo παρακαλώ
Ήταν πολύ καλά αλλά για πόσα bar μιλάμε με 2.10 κ 688 στα 36γρ;Ενα παλιό που ειχα κοψει ειχε τεκνα στο 2 ,10 με 688 και gt αν θυμάμαι καλά Στέλιο.
Στο 688- 1.90 χ 36 lot 2011 ήταν 850 bar. Μετρημένο σε κανονάκι.Ήταν πολύ καλά αλλά για πόσα bar μιλάμε με 2.10 κ 688 στα 36γρ;
Το είχα ανεβάσει παλιότερα στο 1.80Χ36 με κεντρική σύντηξη ο παφυλας έγραφε Λάμπρο ΦρανςΉταν πολύ καλά αλλά για πόσα bar μιλάμε με 2.10 κ 688 στα 36γρ;
Στελιο τα μπαρ ειναι οπως το αλατι στο φαΐ ,και μενα δεν μου αρέσουν καθόλου τα αναλατα μα καθόλου!!Ήταν πολύ καλά αλλά για πόσα bar μιλάμε με 2.10 κ 688 στα 36γρ;
Λοτ του 11 έχω ίδιο σεταπ με σκαγια ν4 και cx2000 καψουλι βαραγα τα πράσινα με -4 όλικο πσγετοΣτο 688- 1.90 χ 36 lot 2011 ήταν 850 bar. Μετρημένο σε κανονάκι.
Ήταν πολύ καλό.... Βασικά ήταν αντιγραφή του Biturbo της εποχής εκείνης.Λοτ του 11 έχω ίδιο σεταπ με σκαγια ν4 και cx2000 καψουλι βαραγα τα πράσινα με -4 όλικο πσγετο
Μηπως ήταν αυτό με 7αρια σκάγια;Το είχα ανεβάσει παλιότερα στο 1.80Χ36 με κεντρική σύντηξη ο παφυλας έγραφε Λάμπρο Φρανς
ΝαιΜηπως ήταν αυτό με 7αρια σκάγια;