Μοιάζει με σοκολ Πολωνίας...Την πυρίτιδα, και το καψουλι, δεν τα ξέρω, ας μας πούνε η πιο παλι υδιογομοτες. Αν γνωρίζουν. Για αυτό με μπέρδεψε.
Αλλα.τα κουτιά πυρίτιδα το 90 της δορκας ήταν μιεσμπι.
Μοιάζει με σοκολ Πολωνίας...Την πυρίτιδα, και το καψουλι, δεν τα ξέρω, ας μας πούνε η πιο παλι υδιογομοτες. Αν γνωρίζουν. Για αυτό με μπέρδεψε.
PSB 2 Dufy....εχω 200gr περιπου....Την πυρίτιδα, και το καψουλι, δεν τα ξέρω, ας μας πούνε η πιο παλι υδιογομοτες. Αν γνωρίζουν. Για αυτό με μπέρδεψε.
Νικόλα δεν την ξέρω την σοκολ, παρόλο που έχω ρίξει πολλά δεν είχα κόψει ποτέ. Από αυτά που έχω διαβάσει για την Δορκάς, μήπως είναι PSB ;; Δεν ξέρω ότι και να πω μαλακίες θα πω.Μοιάζει με σοκολ Πολωνίας...
H πυρίτιδα είναι ΑΟ η προπροηγούμενη .Την πυρίτιδα, και το καψουλι, δεν τα ξέρω, ας μας πούνε η πιο παλι υδιογομοτες. Αν γνωρίζουν. Για αυτό με μπέρδεψε.
Νικόλα δεν την ξέρω την σοκολ, παρόλο που έχω ρίξει πολλά δεν είχα κόψει ποτέ. Από αυτά που έχω διαβάσει για την Δορκάς, μήπως είναι PSB ;; Δεν ξέρω ότι και να πω μαλακίες θα πω.
Εγω μπορεί να είπα μ@λ@κια μπιεζμπι ήταν το κουτάκι πυρίτιδα σε πλαστικο το 90 τέτοιο χρώμα είχεΝικόλα δεν την ξέρω την σοκολ, παρόλο που έχω ρίξει πολλά δεν είχα κόψει ποτέ. Από αυτά που έχω διαβάσει για την Δορκάς, μήπως είναι PSB ;; Δεν ξέρω ότι και να πω μαλακίες θα πω.
H πυρίτιδα είναι ΑΟ η προπροηγούμενη .
Αυτή που έχει μπόλικη ο κ.Νίκος μας (νομίζω)
Κώστα, εσύ λες αυτό, τον κ α.χ τον ιδες είναι στα 7mm. σε 68.5 mm. Για αστέρι νομίζω είναι φουρνελο. Κάτσε να δεις, υποψιάζομαι ότι και τα άλλα κάπου εκεί είναι, πιεσμένα κάργα.PSB 2 Dufy....εχω 200gr περιπου....
Κσψουλι cx1000...(ίσως κ cx50).
Τι έχεις πιει σήμερα?ήταν μιεσμπι.
Λάμπη, η ΑΟ που έχω δεν θυμάμαι λοτ θα δω αύριο, είναι κίτρινο πράσινο, η καινούργια πως είναι ;;H πυρίτιδα είναι ΑΟ η προπροηγούμενη .
Αυτή που έχει μπόλικη ο κ.Νίκος μας (νομίζω)
Tήν εντελώς νέα έχεις .Λάμπη, η ΑΟ που έχω δεν θυμάμαι λοτ θα δω αύριο, είναι κίτρινο πράσινο, η καινούργια πως είναι ;;
Φερε μου 2 μεθαυριο που θα σε δω.. .1 για σφαξιμο για επικυρωση κ 1 για συλλογη...θα σου φερω κι εγω κατι πιο "αρχαιο"..Κώστα, εσύ λες αυτό, τον κ α.χ τον ιδες είναι στα 7mm. σε 68.5 mm. Για αστέρι νομίζω είναι φουρνελο. Κάτσε να δεις, υποψιάζομαι ότι και τα άλλα κάπου εκεί είναι, πιεσμένα κάργα.
Οχι ρε, μη το ξανα πεις...Για αστέρι νομίζω είναι φουρνελο
Δεν έχω άλλο αυτό είχε μείνει και το εσφαξα.Φερε μου 2 μεθαυριο που θα σε δω.. .1 για σφαξιμο για επικυρωση κ 1 για συλλογη...θα σου φερω κι εγω κατι πιο "αρχαιο"..
Μην αρχισω βραδιάτικα.....Δεν έχω άλλο αυτό είχε μείνει και το εσφαξα.
Στερήσει είναι από την μπεκάτσαΤι έχεις πιει σήμερα?