Παρουσίαση Φυσιγγίων

Sipe και C7 γέμιζε η παλιά λαμπρό αναλόγως το νούμερο το κράτησε και μετά την μεταπολιτευση ο Ναυπλιώτης , θα μας πει ο Τάσος σε πια νουμερα γέμιζε ποια γιατί εγώ ξεκουτιανα
Ε τότε είναι c7 και το βύσμα που ρωτάω αν πιο πάνω τα παιδιά GT.......

Δορκας 34γρ

Τα σκάγια ομοιόμορφα καλής ποιότητας ( σκούρα στο χρωμα μου έχει ξανατύχει σε ισπανικό Rio) σωστά σε μέγεθος στον κάλυκα ήταν τυπωμένο το νο 6. Μέτρησα κάμποσα με παχύμετρο και με μικρόμετρο μετά οι διάφορες αμελητέες .

taiga aisaka cute
green gradient wallpaper
Ο συγκεντρωτηρας όπως είπε και ο Τάσος αρκετά πατημένος .

Το βύσμα αυτό πώς λέγεται? Το είδα στα περσινά express 32. Σε κάτι άλλα παλιότερα, είχε gualandi αν θυμάμαι καλά. Το φυσίγγι αυτό (rottweil) ποιας χρονιάς είναι? Γιατί δεν το θυμάμαι με χρυσαφί - καφέ εκτύπωση.

Το βύσμα αυτό πώς λέγεται? Το είδα στα περσινά express 32. Σε κάτι άλλα παλιότερα, είχε gualandi αν θυμάμαι καλά. Το φυσίγγι αυτό (rottweil) ποιας χρονιάς είναι? Γιατί δεν το θυμάμαι με χρυσαφί - καφέ εκτύπωση.
Είναι το plus ,έτσι έβγαινε αυτό. Στα 35γρ

Άμα είναι ν7 c7 είναι.
Δεν νομίζω Κωστή κοιτά την φούστα του συγκεντρωτηρα έχει κιτρινίσει άρα διβασικη, η c7 είχε ποιο χοντρά φυλιδια , δεν ήταν σβολιασμένη ομως
Σημείωση....
Τα σκάγια στα παλιά lambro,των αφων Λάμπρου,ήταν πάντα μισό νούμερο πιο ψιλά από αυτά των υπολοίπων κατασκευαστών.
Αυτα είναι από Ναυπλιωτη

Sipe και C7 γέμιζε η παλιά λαμπρό αναλόγως το νούμερο το κράτησε και μετά την μεταπολιτευση ο Ναυπλιώτης , θα μας πει ο Τάσος σε πια νουμερα γέμιζε ποια γιατί εγώ ξεκουτιανα
Αφου ειναι παλιο του Ναυπλιωτη με ψιλά σκάγια τότε δυο ηταν οι εκδοχές....
Η c7 η Sidna.....
και εχω την εντυπωση ότι η sidna είχε πιο σκουρο χρωματισμό από την πρωτη...

Αα οκ! Επειδή έλεγε 34γρ και ο παφυλλας φαίνεται 16mm, είπα μήπως ήταν τα κλασικά rottweil του Δορκά.
Αυτο που λες είναι ρε Χρήστο...
Το plus είχε 22mm μέταλλο κ το αντίστοιχο λογότυπο......

Απ'όσο ξέρω μόνοι τους στο Λαύριο.
Έτσι λένε όλα τα ιστορικά συγγράμματα με φωτο κ ντοκουμέντα...

SuperG αν είναι Gualandi υπάρχει και το αντίστοιχο Ελληνικό του Καρδαρα

Καιρός να θαυμάσουμε κ ενα παλιο χάρτινο..
Για να μας μπει καλα κ ο μήνας...:cool:

Olympic κόκκινο 33γρ ν8 Γιάννης Σακκάς (Browning) γεμισμενο με την ομώνυμη πυριτιδα....

IMG_20230401_121426.jpg

Καλυκας martignoni 65mm-καψουλι 6,45 νομίζω....
Κλείσιμο 60,20mm-μαλλινη υψους 15,40mm..
Σκάγια διαμέτρου 2,30mm- βάρος 32,73γρ..
Δόση πυριτιδας 2,13γρ...

IMG_20230401_130704.jpg
IMG_20230401_122405.jpg
IMG_20230401_121712.jpgIMG_20230401_121758.jpg

Αυτό το καψουλι έσκαψε πολες κανες μαζη με της δυβασικες
Για εμενα Ηλία....

Ουτε ο βροντωδης υδραργυρος φταίει ουτε οι διβασικες κ ας είχαν αυτή την φήμη..

Οποιοσδήποτε προσεχε κ καθάριζε το όπλο του κάτι τέτοιο δεν το είδε........

Το ίδιο συμβαίνει κ σημερα κ ας έχουμε σύγχρονα υλικά και δήθεν μη....... διαβρωτικά...

Back