Μέρες που είναι......Άιντε πάλι. Βρε ηρεμήστε. Πού την βρίσκετε την όρεξη;
Μέρες που είναι......Άιντε πάλι. Βρε ηρεμήστε. Πού την βρίσκετε την όρεξη;
Έχει δίκιο ο Νίκος .......τα φυσίγγια για να σκοτώνουν θέλουνε 14χιλιοστα κενού χώρου απάτητο βύσμα αλεύρι οπωσδήποτε και κλείσιμο 56,50 με Ι2s ........ Αυτά σκοτώνουν......... Αυτά που έφτιαξα εγώ είναι για την Ανάσταση .......για κρότο.....κι αν περισσέψουν μερικά κράτησε τα για τις Απόκριες του χρόνου ,κανένα γάμο κλπ
Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες,αλλά μάλλον δε διάβασες σε τι είδους κυνήγι αναφέρεται το φυσίγγι που ποσταρεισα......... Εάν εσύ πας κυνήγι Πέρδικας και μπεκατσας με αυτό που μου δείχνεις με αλεύρι....... Καλή τύχη......Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....Αλλα το αλευρι και το 56,5....''κλεινει σπιτια''......Βαγγελη !!!
View attachment 70235
View attachment 70236
View attachment 70237
Εσύ τα πήρες ρε?
Να σου ανάψω ένα σε πίνακα χωρίς αλεύρι να χάσεις τον ύπνο σου?"κλεινει σπιτια''......
Να σου ανάψω ένα σε πίνακα χωρίς αλεύρι να χάσεις τον ύπνο σου?
Πάλι μπαλέτο ρε μπαγασα?Δεν θα έρθεις επάνω...Περι ορεξεως φιλε....Τα θελω ολων μας ειναι διαφορετικα...Οτι νομιζει ο καθε ενας καλυτερο για το οπλο
του και τον εαυτο βαζει στην θαλαμη του οπλου του..
Τον υπνο μου δεν τον χανω.......απλα αντι να ανοιγω...θα κλεινω τσοκ...
Πάλι μπαλέτο ρε μπαγασα?Δεν θα έρθεις επάνω...
Κανόνισε να έχουμε καμία κατολίσθηση.Και που να δεις....τι ετοιμαζω για το σκοπευτηριο !!!!
Τι πίνακα; Ηλεκτρικό;Να σου ανάψω ένα σε πίνακα χωρίς αλεύρι να χάσεις τον ύπνο σου?
Και τριφασικό!Τι πίνακα; Ηλεκτρικό;
Για μπεκατσα για δευτερο μια χαρα θα ειναι .Και στην περδικα πρωτοΚαλημέρα....... Έφτιαξα το παρακάτω φυσίγγι από ιδιογομωτικη ανησυχία,κάτι σαν πείραμα γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι χρήσιμο στο κυνήγι της Πέρδικας και της μπεκατσας λόγω αυξημένου βάρους γόμωσης........
Προσωπικά κυνηγώ αυτά τα θηράματα με δίκανο και γνώσεις 32-33 γραμμαρίων.......
Κάλυκας superfiocchi 12/70
Καψουλι 616
Πυρίτιδα mb36 1,95 gr
Σκάγια 38 gr No 7
Βυσματωση κουβετ+.μάλλινη γνήσια 14mm+ χαρτάκι 1mm
Κλείσιμο 6* 57,80mmView attachment 70224