Και έλεγα τι μυρίζει...Καλού κακού ρίξε σε τέτοιον μήπως και τον πετύχεις
Και πάλι δύσκολο για εσένα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
View attachment 70271
Και έλεγα τι μυρίζει...Καλού κακού ρίξε σε τέτοιον μήπως και τον πετύχεις
Και πάλι δύσκολο για εσένα, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
View attachment 70271
ELEY εχω και εγω .Καλα ειναι
Χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....Αλλα το αλευρι και το 56,5....''κλεινει σπιτια''......Βαγγελη !!!
View attachment 70235
View attachment 70236
Η ταπσ είναιι μάλλινη ως εκ τούτου αρκετά συμπιεσιμη ο κενος χωρος στα 11 χιλιοστά και κάτι....... Αυτό που δείχνεις εκεί δεν κλείνει καν σε αστέρι,θέλει ρελι....Με αυτην την ογκομετρια....Μαλλον εσυ θα χρειαστεις τυχη Βαγγελη !!!
View attachment 70262
View attachment 70263
View attachment 70264
View attachment 70269
Έχω ρίξει σε κοπάδι από σφυρηκταρια σε απογευματινό με ν8 34 γρ με psb1 πανό από 30 μέτρα 3 ντουφεκες και έπεσαν δυο με μπενελι μαντσινο και 4 τσοκ τα πουλια κόκκαλοΟχι βεβαια αλλα:
Αν με Νο7 τουφεκισει πρασινοκεφαλο ή ψαλιδα ή σφυριχταρι, δεν θα παισει;;;
Το πολυτραυματικό σοκ πηγε περιπατο στην προκειμένη περιπτωση;;
Απορία μου ολο αυτο.
Εχουν φάει σπαράγγια που έχουν βυταμηνες!!!!!!Άιντε πάλι. Βρε ηρεμήστε. Πού την βρίσκετε την όρεξη;
Επίσης ο κάλυκας 69,40........Με αυτην την ογκομετρια....Μαλλον εσυ θα χρειαστεις τυχη Βαγγελη !!!
View attachment 70262
View attachment 70263
View attachment 70264
View attachment 70269
Αντί για αλεύρι αν δώσω των κύριο Νίκο τέτοια λες να παει καλύτεραΚανόνισε να έχουμε καμία κατολίσθηση.
Τιναφτορε!!!Αντί για αλεύρι αν δώσω των κύριο Νίκο τέτοια λες να παει καλύτερα
Αν είχες beretta θα έπεφταν 6 . Κόκκαλο!Έχω ρίξει σε κοπάδι από σφυρηκταρια σε απογευματινό με ν8 34 γρ με psb1 πανό από 30 μέτρα 3 ντουφεκες και έπεσαν δυο με μπενελι μαντσινο και 4 τσοκ τα πουλια κόκκαλο
Για πε γιατι το κανειςΤιναφτορε!!!
Κόκα κυπριακή!Για πε γιατι το κανεις
Δε τη γνωρίζω τη κυρίαΚόκα κυπριακή!
Στόκος από τις γυψοσανίδες του Alex37.Για πε γιατι το κανεις
Μαρμαροσκονη Κοζάνης.Για πε γιατι το κανεις
Πούδρα μαρμαρόσκονηΣτόκος από τις γυψοσανίδες του Alex37.
Άρε άμα είσαι μάστοραςΜαρμαροσκονη Κοζάνης.
Ξερω τη θες να πεις κι εσυ κι ο Βαγγελης...κ δεν υποστηριζω καποιον...αλλα παραλληλα μου γεννηθεικε αυτη η απορια...γιατι να μην ειναι χρηστικο το σεταπ του...;;;Ακου....για να μην εχεις αποριες....Βγαλε ογκομετρια...ή ακομα καλυτερα κλεισε ενα φυσιγγιο ριχτο ...ταχογραφησε το
και κοιτα εαν ειναι καλυτερο απο οποιο αλλο δικο σου σεταπ...
Δεν θα βαλω βαλω δικο μου...για ευνοητους λογους...
Κάααααποτε, ακουγα απο τον πατερα μου τη λέξη "παπιά" και το συνδιαζα ταυτοχρονα πως απαρέτητα ήθελαν Νο4 σκαγια....Έχω ρίξει σε κοπάδι από σφυρηκταρια σε απογευματινό με ν8 34 γρ με psb1 πανό από 30 μέτρα 3 ντουφεκες και έπεσαν δυο με μπενελι μαντσινο και 4 τσοκ τα πουλια κόκκαλο
Το σεταπ που παρουσίασα Κώστα έχει προορισμό την πέρδικα και την μπεκάτσα και γιατί όχι το παπι σούρουπο.......... Δεν χρειάζεται παραπάνω ταχύτητες και συγκέντρωση γιατί μετά ξεφεύγει από τον χαρακτήρα του......Ξερω τη θες να πεις κι εσυ κι ο Βαγγελης...κ δεν υποστηριζω καποιον...αλλα παραλληλα μου γεννηθεικε αυτη η απορια...γιατι να μην ειναι χρηστικο το σεταπ του...;;;
Το σεταπ του, το βρισκω σαν ενα νορμαλ αυτοκινητο ατμοσφαιρικό εν αντιθεση με 1 τουρμπάτο (πιο special setup)....κ τα 2 σε παν στον προορισμο σου....
Δεν κατηγορω κανενα μηχανιμα, στροφειο κ τροπο κλεισιματος...κ ξερω πολυ καλα πως δεν με παρεξηγεις...
Υ.Γ. Θα σου δωσω αληφή ρε "μασκαρά" γιατι βγαζεις σπυρακια οταν βλεπεις 57.8mm τελικό...οπως εκλεινε ο @ΛΑΜΠΗΣ