Ευτυχώς δεν έχουμε γουρούνια!Υπομονη κύριοι, τέλη Αυγούστου στα ράφια των μαγαζιών
View attachment 75275
Ευτυχώς δεν έχουμε γουρούνια!Υπομονη κύριοι, τέλη Αυγούστου στα ράφια των μαγαζιών
View attachment 75275
Ευτυχώς δεν έχουμε γουρούνια!
Παίζει να το έχει ρίξει στα 25 μετρα. Το πιο πιθανό δηλαδή.Ρώτα τον την απόσταση σε παρακαλώ εσύ που έχεις σχέσεις.
Ξέχασε να την αναφέρει.
Παντως αν βγαζουν 550m/s θα ειναι ενδιαφερονΑλεξ σου έχω φυσιγγακι φωτιά για το γρν @Alex37
View attachment 75271
View attachment 75272
View attachment 75273
Παίζει να το έχει ρίξει στα 25 μετρα. Το πιο πιθανό δηλαδή.
Παντως αν βγαζουν 550m/s θα ειναι ενδιαφερον
Νίκο όχι δεν ξέρω τι βύσμα έχει βάλει αλλά δεν νομίζω να έχει και κάτι το εξωτικό.Εγω λεω στα 20 μετρα...στα 25...ισως....αλλα δεν δινει αλλες πληροφοριες ...Το βυσμα το ειδες ??
Με καμια τεκνα σε 76 αρη καληκα θα βγαζει τοσο !!Νίκο όχι δεν ξέρω τι βύσμα έχει βάλει αλλά δεν νομίζω να έχει και κάτι το εξωτικό.
Το μόνο ενδιαφέρον μου είναι όσον αφορά την ταχύτητα. όταν βγουν λογικά θα παρω να σφάξω για να δω πόσο έχει φορτώσει οποία πυριτιδα έχει βάλει.
Παντως αν βγαζουν 550m/s θα ειναι ενδιαφερον
Εάν τον δείς με τα μάτια σου για κυνήγι με αυτά τα φυσίγγια, όντως η φαντασία θα έχει γίνει πραγματικότητα......Αλεξ σου έχω φυσιγγακι φωτιά για το γρν @Alex37
View attachment 75271
View attachment 75272
View attachment 75273
Εάν τον δείς με τα μάτια σου για κυνήγι με αυτά τα φυσίγγια, όντως η φαντασία θα έχει γίνει πραγματικότητα......
Και πάνω απ όλα έχει μπαφερ.Νίκο όχι δεν ξέρω τι βύσμα έχει βάλει αλλά δεν νομίζω να έχει και κάτι το εξωτικό.
Το μόνο ενδιαφέρον μου είναι όσον αφορά την ταχύτητα. όταν βγουν λογικά θα παρω να σφάξω για να δω πόσο έχει φορτώσει οποία πυριτιδα έχει βάλει.
Αυτό είναι θετικό.Και πάνω απ όλα έχει μπαφερ.
Των άλλων μήνα που θα τα δώσει σε κυκλοφορία θα τα μάθουμε όλα και προπάντων και τιμή, άμα μου τα έχει 20ε πάω και περνώ Της Nobel.Αυτό είναι θετικό.
Αλλά μας λείπουν η πυρίτιδα, η σκληρότητα των δραμιών η αποτύπωση στα 36m καθώς και η επιβεβαίωση της ταχύτητας.
Αν ήταν κάτι σε 000 θα ήταν σαφώς καλύτερο για εμένα.
Πες τα Χρυσόστομε....Αν έχεις, υποτίθεται,αυτή την αποτύπωση,γιατί να μην βάλεις μονοβολο???
Στα λιγότερα μέτρα θα είναι σα να ρίχνεις με τέτοιο,οπότε μηδέν όφελος(διασπορα-πιθανοτητες),στα περισσότερα θα χάσεις την ενέργεια που μπορεί να εχει το μονοβολο σε σχέση με τις μπίλιες και πας πιο πολύ προς στον τραυματισμό κι όχι την καταβολή του θηράματος.
Γιατί στη χώρα που φωνάζουν για την απελευθέρωση των ραβδωτών, συζητάμε για 5+1, 3/2, 15 βολα μάγκνιουμ κτλ, για βολές στα 80,90,100 που "το δικοοοοό μου το τφεκ κόβ!!!"Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις φυσιγγι με μπίλιες που δίνει αυτή την τουφεκιά?
Είναι φτιαγμένα για την ψυχολογία του Έλληνα κυνηγού,βόλια και συγκέντρωση θέλειΑν έχεις, υποτίθεται,αυτή την αποτύπωση,γιατί να μην βάλεις μονοβολο???
Στα λιγότερα μέτρα θα είναι σα να ρίχνεις με τέτοιο,οπότε μηδέν όφελος(διασπορα-πιθανοτητες),στα περισσότερα θα χάσεις την ενέργεια που μπορεί να εχει το μονοβολο σε σχέση με τις μπίλιες και πας πιο πολύ προς στον τραυματισμό κι όχι την καταβολή του θηράματος.
Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις φυσιγγι με μπίλιες που δίνει αυτή την τουφεκιά?
Η οποία "ψυχολογία" κοστίζει πολλά θηράματα νεκρά από... σηψαιμία,μέρες μετά το τραυματισμό και φυσικά καμία 10αριά ανθρώπους νεκρούς τη σεζόν από μπίλιες...Είναι φτιαγμένα για την ψυχολογία του Έλληνα κυνηγού,βόλια και συγκέντρωση θέλει....
Τα ίδια γίνονται και στα σκάγια.Πες τα Χρυσόστομε....
Γιατί στη χώρα που φωνάζουν για την απελευθέρωση των ραβδωτών, συζητάμε για 5+1, 3/2, 15 βολα μάγκνιουμ κτλ, για βολές στα 80,90,100 που "το δικοοοοό μου το τφεκ κόβ!!!"
Το ακούει ο "έμπορας" ο σωστός,ο ορθόδοξος...
Πάρτε πολύ-βολα με V0 700,να τφκας στ Άδανα!!!
Και μετά ήρθε η άνοιξη...
Η φαντασίωση σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα...Αλεξ σου έχω φυσιγγακι φωτιά για το γρν @Alex37
View attachment 75271
View attachment 75272
View attachment 75273
Η φαντασίωση σε λίγο θα γίνει πραγματικότητα...
View attachment 75285