Ηλία αν και τους έχω δεν τους έχω δουλέψει ποτέ, δεν τους ξέρω. Δεν το ήξερα ότι τα 3Α είχαν Γιοβάνη οντως θέριζαν.Αυτός ο συγκετροτυρας δέχεται πολύ πάτημα ...αν είχες σφαξη τα παλιά 3A που θέριζαν είχαν τον Giovanni παραααα πολύ πατημένο ...
Ηλία αν και τους έχω δεν τους έχω δουλέψει ποτέ, δεν τους ξέρω. Δεν το ήξερα ότι τα 3Α είχαν Γιοβάνη οντως θέριζαν.Αυτός ο συγκετροτυρας δέχεται πολύ πάτημα ...αν είχες σφαξη τα παλιά 3A που θέριζαν είχαν τον Giovanni παραααα πολύ πατημένο ...
Εγω αυτό που ξερω σίγουρα είναι πως τα Ελληνικά βύσματα(είτε προέρχονται απο αντιγραφές,ειτε όχι) δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξένα......Βγάζουν δύναμη οι Giovani και πολυ καλύτερες κατανομές, βεβαια παιζει το ρόλο του κ το όλο στήσιμο φυσικα, αλλα ΟΚ!!!
....κερδίζουν κατα κράτος τους GT κατα την άποψή μου!!
Δεν ήταν μόνο το 3Α, και τα υπόλοιπα φυσίγγια του Δορκά που επίσης τα γεμιζε με Giovanni έχουν βρεθει να είναι πατημενα κατά καιρούς..Αυτός ο συγκετροτυρας δέχεται πολύ πάτημα ...αν είχες σφαξη τα παλιά 3A που θέριζαν είχαν τον Giovanni παραααα πολύ πατημένο ...
Και αυτό ίσχυε αλλά τώρα μιλάμε για περιπτωσεις φυσιγγων με σωστή δοσολογία πυριτιδας αλλά πατημενο συγκεντρωτηρα..εβαζαν λιγοτερη πυριτηδα απο το κανονικο σεταπ ,κατα 0,05 και 0.10 του γραμμαριου για οικονομια , και παταγαν τους συγκερωτηρες για να παρουν το ιδιο εργο με το κανονικο σεταπ, και πολλες φορες εκαναν και κεντρικη τυξη στο αστερι
Άστο για τσίχλες δεν πρόλαβα να ρίξω κουτί, κουδούνισε το κεφάλι μου τα έδωσα δώρο στον κουμπάρο μου να τα ρίξει με την χονα ( Μπράουνινγκ ) που δεν παίρνει χαμπάρι.εβαζαν λιγοτερη πυριτηδα απο το κανονικο σεταπ ,κατα 0,05 και 0.10 του γραμμαριου για οικονομια , και παταγαν τους συγκερωτηρες για να παρουν το ιδιο εργο με το κανονικο σεταπ, και πολλες φορες εκαναν και κεντρικη τυξη στο αστερι
Πάντως είναι πατημένο, τη θέλω να πω, σε ακοπο όπως το βάζει το εργοστάσιο 69αρι κάλυκα Nobel sport έχει 9.5 καχ. Και ο συγκεντροτιρας είναι 20 αρι Γιοβάνη και όχι 18 που έγραψα. Ξεχωρίζει από την εγκοπές Που έχει κάτω από το ποτήρι Θα το στήσω με 11 καχ. Εκεί παίρνει 18αρι. Να δω στο μέτρημα ποιώ θα πάει καλύτερα. Για να μην το στήσω στα 34 με αλεύρι και Γιοβάνη και όλα τα άλλα ίδια και με ψάχνει με τα κυάλια. View attachment 93876
Γιώργο πολύ σωστά τα λες, τώρα το πατημένο τέρμα ποτέ δεν το κατάλαβα, από αυτά που έχω μάθει όταν βλέπω κάτω από 11καχ. Κάτι με πιάνει δεν τα θέλω. Θα κάνω της δοκιμές μου να δω από περιέργεια. ( Τα υπόλοιπα σφάξιμο και στήσιμο ξανά δικό μου ) Αν και τα δικά μου όσα έχω φτιάξει δεν τα στριμωχνο 11-12 καχ. Ανάλογα τη θέλω να κάνω και πάνε πάρα πολύ καλά στο κυνήγι δεν με έχουν πουλήσει ποτέ.Αυτή την C7L δεν την ξέρω.....Αυτή που βλέπω στην φωτογραφία περισσότερο φέρνει σε PSB.Αυτή που ξέρω εγώ είναι η C7 PERFECTA και γεμίζεται ταβάνι στα 35gr στο 1,75, κάνει διχρωμία και ηκαλύτερη απόδοση της ειναι στα 32-34gr.
Τώρα όσον αφορά το στήσιμο όποιος γνωρίζει από ιδιογόμωση πέντε πράγματα ξύνει το κεφάλι του.
9,5 kαx με πάτημα στα 57.5 και μπιφτέκι αμορτισέρ και C7 στο 1,85 και 36+gr......Τι να πω...
Σε καμία περίπτωση δεν το βγάζω άχρηστο.....δοκιμάστε το και βλέπετε.
Εγώ μακριά και αγαπημένοι.....
Τι να σου πω Τριαντάφυλλε,αυτα δεν τα ξερω.....Γιώργο πολύ σωστά τα λες, τώρα το πατημένο τέρμα ποτέ δεν το κατάλαβα, από αυτά που έχω μάθει όταν βλέπω κάτω από 11καχ. Κάτι με πιάνει δεν τα θέλω. Θα κάνω της δοκιμές μου να δω από περιέργεια. ( Τα υπόλοιπα σφάξιμο και στήσιμο ξανά δικό μου ) Αν και τα δικά μου όσα έχω φτιάξει δεν τα στριμωχνο 11-12 καχ. Ανάλογα τη θέλω να κάνω και πάνε πάρα πολύ καλά στο κυνήγι δεν με έχουν πουλήσει ποτέ.
Τάσο όχι από φόβο, τη να φοβηθω ;; Εδώ ρίχνω αλλά και άλλα. Απλός το πατημένο δεν μου αρέσει γενικά. Για αυτό είπα ότι θα κάνω της δοκιμές μου, σε σχέση με τα δικά μου. Για ποιότητας τουφεκιας αυτό και μόνο, και τίποτα άλλο. Δεν μίλησα για θέμα ασφάλειας, ούτε καν το σκέφτηκα.Τι να σου πω Τριαντάφυλλε,αυτα δεν τα ξερω.....
Εγώ παντως θα τα εριχνα χωρίς φόβο γιατί αν μη τι άλλο σε αυτό το εργοστάσιο γίνονται αρκετοί έλεγχοι που αφορουν την ασφάλεια...
Ασχέτως αν μας αρέσουν η όχι τα φυσίγγια lambro (όπως κ το κάθε αλλο φυσίγγι)..
ο ίδιος ο Ναυπλιώτης τονίζει(και καλά κάνει για να μην υπάρξουν παρεξηγτησεις) πως δεν πρόκειται για την C7 αλλά για την C7L λέγοντας ότι προκειται για μια νέα πυριτιδα η οποία εξελίχθηκε με σκοπό να καλυψει προοδευτικες γομωσεις για μολυβδινα η ατσαλινα σκάγια....
Η πυριτιδα αναφέρεται κ στην σελίδα της nsi...
https://www.nobelsportitalia.com/polveri-per-caccia-e-tiro-anima-liscia/
Αφού ρε φίλος έχεις πυρίτιδες αστέρια ,τα στάνταρντ σου τα έχεις ,πήρες και ένα σακί πυτουρο ,τι ψάχνεις να βρεις τώρα και εκαψες και πετρέλαιο να δεις πως πάει ο Τζιοβάνι και ο κάθε Τζιοβάνι με 600 μπαρ ,φτιάξε κανένα με αξιοπρέπεια να μην βήχει στο πρώτο κρυολόγημα του καιρού.Τάσο όχι από φόβο, τη να φοβηθω ;; Εδώ ρίχνω αλλά και άλλα. Απλός το πατημένο δεν μου αρέσει γενικά. Για αυτό είπα ότι θα κάνω της δοκιμές μου, σε σχέση με τα δικά μου. Για ποιότητας τουφεκιας αυτό και μόνο, και τίποτα άλλο. Δεν μίλησα για θέμα ασφάλειας, ούτε καν το σκέφτηκα.
Δεν το λες και λίγο το 1,85*33 που ήταν το 3Α με psb1εβαζαν λιγοτερη πυριτηδα απο το κανονικο σεταπ ,κατα 0,05 και 0.10 του γραμμαριου για οικονομια , και παταγαν τους συγκερωτηρες για να παρουν το ιδιο εργο με το κανονικο σεταπ, και πολλες φορες εκαναν και κεντρικη τυξη στο αστερι
Σωστοοος, τα στάνταρ είναι στάνταρ δεν τα αλλάζω με τίποτα, αλλά δεν μπορώ θέλω με κάτι να απασχολο το μυαλό μου, να κάνω της πάντες μου, μπορεί να μην βγει τίποτα το ξέρω, αφού έχει βροχή τι να κάνω, ποσό να κοιμηθώ, θα βαρεσω πιρακια.Αφού ρε φίλος έχεις πυρίτιδες αστέρια ,τα στάνταρντ σου τα έχεις ,πήρες και ένα σακί πυτουρο ,τι ψάχνεις να βρεις τώρα και εκαψες και πετρέλαιο να δεις πως πάει ο Τζιοβάνι και ο κάθε Τζιοβάνι με 600 μπαρ ,φτιάξε κανένα με αξιοπρέπεια να μην βήχει στο πρώτο κρυολόγημα του καιρού.
Άλλο ιδιογωμοση άλλο εμπορικά εμείς έχουμε στροφια τον 50€ αυτοι ρελιαζουν με στροφια και στάδια πανό από 300€ και λίγα μπορεί να λέωΓιώργο πολύ σωστά τα λες, τώρα το πατημένο τέρμα ποτέ δεν το κατάλαβα, από αυτά που έχω μάθει όταν βλέπω κάτω από 11καχ. Κάτι με πιάνει δεν τα θέλω. Θα κάνω της δοκιμές μου να δω από περιέργεια. ( Τα υπόλοιπα σφάξιμο και στήσιμο ξανά δικό μου ) Αν και τα δικά μου όσα έχω φτιάξει δεν τα στριμωχνο 11-12 καχ. Ανάλογα τη θέλω να κάνω και πάνε πάρα πολύ καλά στο κυνήγι δεν με έχουν πουλήσει ποτέ.
εχω δει σε 3Α διασπορας με PSP1 1,90 x32 σκαγια , ο συγκερωτηρας δεν ηταν πατημενος , δεν ηταν ολα πατημενα , αναλαγα την παρτιδαΔεν το λες και λίγο το 1,85*33 που ήταν το 3Α με psb1
το καλυτερο ειναι αν βρεχει ξυπνημα και ιδιογωμοση ολη μερα για να εχουμε να ριχνουμε , ετσι εκαναν στα χωρια παλια τοτε που ολοι ηταν ιδιογομωτεςΣωστοοος, τα στάνταρ είναι στάνταρ δεν τα αλλάζω με τίποτα, αλλά δεν μπορώ θέλω με κάτι να απασχολο το μυαλό μου, να κάνω της πάντες μου, μπορεί να μην βγει τίποτα το ξέρω, αφού έχει βροχή τι να κάνω, ποσό να κοιμηθώ, θα βαρεσω πιρακια.
Ηλία, τη μου λες μου κάνεις πλάκα ;; Γεμίζεις και εσύ δεν έπρεπε να το λες αυτό. Δεν μου λέει κάτι και δεν ιδρώνει το αυτί μου δεν μπα να έχουν στροφεία που κάνουν χιλιάδες ευρώ, δεν τους βλέπω πουθενά, δίπλα μου δεν έρχονται με τίποτα, ούτε στον ύπνο τους ( ούτε και σε οποιοδήποτε που είναι σοβαρός ιδιογομοτης ) άντε και επειδή είμαι καλό παιδί θα τους δώσω και τρατο τα δικά μου θα είναι αρελιαστα.Άλλο ιδιογωμοση άλλο εμπορικά εμείς έχουμε στροφια τον 50€ αυτοι ρελιαζουν με στροφια και στάδια πανό από 300€ και λίγα μπορεί να λέω
Δεν με κατάλαβες μηλαω για ότι μπορούν να ελέγχουν καλητερα τη φτιάχνουν για τους μεγάλους εννοώ...και εγώ ρελιαζω με λίγο πάτημα τον συγκετροτυρα . Τα φυσηγγια που φτιάχνουμε εμείς για το όπλο μας σαφώς δεν μπορούν να συγκριθούν σε σταθερότητα από τα εμπορικάΗλία, τη μου λες μου κάνεις πλάκα ;; Γεμίζεις και εσύ δεν έπρεπε να το λες αυτό. Δεν μου λέει κάτι και δεν ιδρώνει το αυτί μου δεν μπα να έχουν στροφεία που κάνουν χιλιάδες ευρώ, δεν τους βλέπω πουθενά, δίπλα μου δεν έρχονται με τίποτα, ούτε στον ύπνο τους ( ούτε και σε οποιοδήποτε που είναι σοβαρός ιδιογομοτης ) άντε και επειδή είμαι καλό παιδί θα τους δώσω και τρατο τα δικά μου θα είναι αρελιαστα.
Γιώργο πολύ σωστά τα λες, τώρα το πατημένο τέρμα ποτέ δεν το κατάλαβα, από αυτά που έχω μάθει όταν βλέπω κάτω από 11καχ. Κάτι με πιάνει δεν τα θέλω. Θα κάνω της δοκιμές μου να δω από περιέργεια. ( Τα υπόλοιπα σφάξιμο και στήσιμο ξανά δικό μου ) Αν και τα δικά μου όσα έχω φτιάξει δεν τα στριμωχνο 11-12 καχ. Ανάλογα τη θέλω να κάνω και πάνε πάρα πολύ καλά στο κυνήγι δεν με έχουν πουλήσει ποτέ.
μπορούν να ελέγχουν αλλα δεν το κανουν παντα , εαν το εκαναν τοτε δεν θα ειχαμε ποτε ασχημα φυσιγγια , και εμεις μπορουμε να τα ελενχουμε με ταχογραφο , και δοκιμες σε στοχουςΔεν με κατάλαβες μηλαω για ότι μπορούν να ελέγχουν καλητερα τη φτιάχνουν για τους μεγάλους εννοώ...και εγώ ρελιαζω με λίγο πάτημα τον συγκετροτυρα . Τα φυσηγγια που φτιάχνουμε εμείς για το όπλο μας σαφώς δεν μπορούν να συγκριθούν σε σταθερότητα από τα εμπορικά