Παρουσίαση Φυσιγγίων

Άλλο αυτό που έδειξε τώρα ο Αλεξ και άλλα εκείνα Τάσο.
Εκείνα ήταν Πυρκαλ.
Πήρα κι εγώ από τα γνήσια. Μερικές κούτες 24 γραμμάρια, τα οποία βροντουσαν σαν όλμοι. Μου είπε ένας ότι ήταν γεμισμένα με 36αρα πυρίτιδα (Drago), οπότε δικαιολογείται. Χωρίς σχόλια.

Πήρα κι εγώ από τα γνήσια. Μερικές κούτες 24 γραμμάρια, τα οποία βροντουσαν σαν όλμοι. Μου είπε ένας ότι ήταν γεμισμένα με 36αρα πυρίτιδα (Drago), οπότε δικαιολογείται. Χωρίς σχόλια.
Εσύ έβαλες τα γυαλιά στα κοτσύφια δάσκαλε
.sarcastic.

Όχι! Αυτό το έκανα με πέντε κουτάκια Ideal που επίσης αγόρασα. Ότι πιο άθλιο έχω ρίξει ποτέ!
ΔΕΝ υπήρχαν φυσίγγια 24γρ στις αποθήκες που βγήκαν σε πλειστηριασμό.Υπήρχαν κάλυκες λευκοί τυπωμένοι των 24γρ και ideal που παρουσίασαν πρόβλημα γιατί έφευγε ο παφυλας από το πλαστικό.

ΔΕΝ υπήρχαν φυσίγγια 24γρ στις αποθήκες που βγήκαν σε πλειστηριασμό.Υπήρχαν κάλυκες λευκοί τυπωμένοι των 24γρ και ideal που παρουσίασαν πρόβλημα γιατί έφευγε ο παφυλας από το πλαστικό.
Υπήρχαν Άλεξ. Λευκά, μπλε και κίτρινα, σε 3 νούμερα. Τα ίδια όπως τα θυμόμουν πριν 20 χρόνια.

Στην τελική τη διαφορά των 36γρ από τα 24γρ την καταλαβαίνεις με το που πιάσεις στο χέρι σου το φυσίγγι.Δε χρειάζεται να το ρίξεις κιόλας.
Πυρίτιδα 36αρα έγραψα, όχι 36 γραμμάρια σκάγια... Πώς την καταλαβαίνεις την διαφορά;

Τασο ο Γιάννης έγραψε για μπαρουτες
Ναι το ειδα Χάρη για αυτό είπα ενταξει...
Οι κάλυκες πυρκαλ δεν μου λένε τίποτα....

Τα trap ήταν?
Τα ίδια έλεγαν για αυτά κ παλαιοτερα σε άλλο φορουμ πριν ακόμα κλείσει η Πυρκαλ..

... "το semi magnum τραποφύσιγγο της ΠΥΡΚΑΛ" ... χαρακτηρισμός από τον Λεωνίδα @leo προ 20ετίας περίπου, σε άλλο φόρουμ !!
Δεν έτυχε να πέσουν ποτέ στα χέρια μου κι έτσι δεν έχω άποψη.
Καλά θυμόμουν πάντως ότι κάποιος τα είχε σφάξει και παρουσιάσει σχετικά πρόσφατα ( ο Γεράσιμος @gp106 ):
Μάλλον 32άρες ήταν οι πυρίτιδες, αλλά όπως και νά'χει 1,60 γρ για 24 γρ. σκάγια, δυναμίτης είναι !!!

Ναι το ειδα Χάρη για αυτό είπα ενταξει...
Οι κάλυκες πυρκαλ δεν μου λένε τίποτα....

Τα trap ήταν?
Τα ίδια έλεγαν για αυτά κ παλαιοτερα σε άλλο φορουμ πριν ακόμα κλείσει η Πυρκαλ..
Trap και Double Trap είχα πάρει.

... "το semi magnum τραποφύσιγγο της ΠΥΡΚΑΛ" ... χαρακτηρισμός από τον Λεωνίδα @leo προ 20ετίας περίπου, σε άλλο φόρουμ !!
Δεν έτυχε να πέσουν ποτέ στα χέρια μου κι έτσι δεν έχω άποψη.
Καλά θυμόμουν πάντως ότι κάποιος τα είχε σφάξει και παρουσιάσει σχετικά πρόσφατα ( ο Γεράσιμος @gp106 ):
Μάλλον 32άρες ήταν οι πυρίτιδες, αλλά όπως και νά'χει 1,60 γρ για 24 γρ. σκάγια, δυναμίτης είναι !!!
Χαχαχαχαχαχα όντως έτσι τα έλεγα "χαϊδευτικά" τότε...

Να λες πήρα skeetοφυσιγγα για τα ορτύκια και με τη πρώτη τουφεκιά να ξεχνάς και που είναι ο σκύλος 😂 .

Εγω παντως τα 24αρια πυρκαλ σκιτ που εριξα και ριχνω με πυρκαλ καλυκες λευκους, ειναι αρκετα καλα! Κοβουν και μακρια, φαινονται μερικες μακρινες οτο πεφτουν ζωντανες αλλα οταν πας ειναι σεκος.Ακομα 3 κουτακια τα εχω.Εχω και ιντεαλ,αρτεμις,διασπορας,σουπερ αποθηκη μακαρι ναναι γνησια.Και αν δεν ειναι, υγεια! Θα φυγουν ουτως η αλλως μια απο εδω μια απο εκει.

Back