Θα ανοίξει πρατήριο όπως είχε η πυρκαλ έξω από το εργοστάσιο ετσι πως το πάει .ετοιμασου!θα παμε να αγορασουμε απο χαρη
Θα ανοίξει πρατήριο όπως είχε η πυρκαλ έξω από το εργοστάσιο ετσι πως το πάει .ετοιμασου!θα παμε να αγορασουμε απο χαρη
Αρχίζω να δίνω αφού ξέρεις το καινούργιο deal που έκαναετοιμασου!θα παμε να αγορασουμε απο χαρη
Πήρα κι εγώ από τα γνήσια. Μερικές κούτες 24 γραμμάρια, τα οποία βροντουσαν σαν όλμοι. Μου είπε ένας ότι ήταν γεμισμένα με 36αρα πυρίτιδα (Drago), οπότε δικαιολογείται. Χωρίς σχόλια.Άλλο αυτό που έδειξε τώρα ο Αλεξ και άλλα εκείνα Τάσο.
Εκείνα ήταν Πυρκαλ.
Είχε 24αρια η Πυρκάλ;;;Πήρα κι εγώ από τα γνήσια. Μερικές κούτες 24 γραμμάρια, τα οποία βροντουσαν σαν όλμοι. Μου είπε ένας ότι ήταν γεμισμένα με 36αρα πυρίτιδα (Drago), οπότε δικαιολογείται. Χωρίς σχόλια.
Εννοείται. Είχαν πέσει παλέτες τέτοια στα σκοπευτήρια την δεκαετία του '00.Είχε 24αρια η Πυρκάλ;;;
Οκ τότε...Τα πυρκαλ που είχα πάρει και εγώ ήταν όλα με mb32,mb36.
Ναι από το 2003 αν θυμάμαι καλά...Είχε 24αρια η Πυρκάλ;;;
Τασο ο Γιάννης έγραψε για μπαρουτεςΟκ τότε...
Ναι από το 2003 αν θυμάμαι καλά...
Skeet 9,5-trap 7,5- Double trap 8
Εσύ έβαλες τα γυαλιά στα κοτσύφια δάσκαλεΠήρα κι εγώ από τα γνήσια. Μερικές κούτες 24 γραμμάρια, τα οποία βροντουσαν σαν όλμοι. Μου είπε ένας ότι ήταν γεμισμένα με 36αρα πυρίτιδα (Drago), οπότε δικαιολογείται. Χωρίς σχόλια.
Όχι! Αυτό το έκανα με πέντε κουτάκια Ideal που επίσης αγόρασα. Ότι πιο άθλιο έχω ρίξει ποτέ!Εσύ έβαλες τα γυαλιά στα κοτσύφια δάσκαλε
ΔΕΝ υπήρχαν φυσίγγια 24γρ στις αποθήκες που βγήκαν σε πλειστηριασμό.Υπήρχαν κάλυκες λευκοί τυπωμένοι των 24γρ και ideal που παρουσίασαν πρόβλημα γιατί έφευγε ο παφυλας από το πλαστικό.Όχι! Αυτό το έκανα με πέντε κουτάκια Ideal που επίσης αγόρασα. Ότι πιο άθλιο έχω ρίξει ποτέ!
Υπήρχαν Άλεξ. Λευκά, μπλε και κίτρινα, σε 3 νούμερα. Τα ίδια όπως τα θυμόμουν πριν 20 χρόνια.ΔΕΝ υπήρχαν φυσίγγια 24γρ στις αποθήκες που βγήκαν σε πλειστηριασμό.Υπήρχαν κάλυκες λευκοί τυπωμένοι των 24γρ και ideal που παρουσίασαν πρόβλημα γιατί έφευγε ο παφυλας από το πλαστικό.
Πυρίτιδα 36αρα έγραψα, όχι 36 γραμμάρια σκάγια... Πώς την καταλαβαίνεις την διαφορά;Στην τελική τη διαφορά των 36γρ από τα 24γρ την καταλαβαίνεις με το που πιάσεις στο χέρι σου το φυσίγγι.Δε χρειάζεται να το ρίξεις κιόλας.
Ναι το ειδα Χάρη για αυτό είπα ενταξει...Τασο ο Γιάννης έγραψε για μπαρουτες
Τα trap ήταν?Πήρα κι εγώ από τα γνήσια. Μερικές κούτες 24 γραμμάρια, τα οποία βροντουσαν σαν όλμοι. Μου είπε ένας ότι ήταν γεμισμένα με 36αρα πυρίτιδα (Drago), οπότε δικαιολογείται. Χωρίς σχόλια.
Εγώ δεν είπα για αυτά που πήραμε, λέω για την φήμη που είχε κυκλοφορήσειΤο έχεις δει εσυ πουθενά στις τόσες κούτες που πήραμε εγώ όχι
Trap και Double Trap είχα πάρει.Ναι το ειδα Χάρη για αυτό είπα ενταξει...
Οι κάλυκες πυρκαλ δεν μου λένε τίποτα....
Τα trap ήταν?
Τα ίδια έλεγαν για αυτά κ παλαιοτερα σε άλλο φορουμ πριν ακόμα κλείσει η Πυρκαλ..
Χαχαχαχαχαχα όντως έτσι τα έλεγα "χαϊδευτικά" τότε...... "το semi magnum τραποφύσιγγο της ΠΥΡΚΑΛ" ... χαρακτηρισμός από τον Λεωνίδα @leo προ 20ετίας περίπου, σε άλλο φόρουμ !!
... "το semi magnum τραποφύσιγγο της ΠΥΡΚΑΛ" ... χαρακτηρισμός από τον Λεωνίδα @leo προ 20ετίας περίπου, σε άλλο φόρουμ !!
Δεν έτυχε να πέσουν ποτέ στα χέρια μου κι έτσι δεν έχω άποψη.
Καλά θυμόμουν πάντως ότι κάποιος τα είχε σφάξει και παρουσιάσει σχετικά πρόσφατα ( ο Γεράσιμος @gp106 ):
Μάλλον 32άρες ήταν οι πυρίτιδες, αλλά όπως και νά'χει 1,60 γρ για 24 γρ. σκάγια, δυναμίτης είναι !!!Ξέθαψα τα λίγα σκοπευτικά που μου έχουν μείνει και είπα να παρουσιάσω τα δύο από τα τρία της γκάμας που έβγαζε η αγαπημένη σε όλους μας ΠΥΡΚΑΛ. Αν και σκοπευτικά φυσίγγια σπάνια τα έβλεπες στα σκοπευτήρια, υποθέτω όμως γιατί απευθύνονταν σε ολυμπιακά αθλήματα όπου η πλειοψηφία των σκοπευτών έριχνε επώνυμα εισαγωγής. Αν έβγαζε έκδοση sporting θα είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.
Epathlon trap
Χαχαχαχαχαχα όντως έτσι τα έλεγα "χαϊδευτικά" τότε...