Παρουσίαση Φυσιγγίων

δεν πρόκειται για την C7 αλλά για την C7L λέγοντας ότι προκειται για μια νέα πυριτιδα η οποία εξελίχθηκε με σκοπό να καλυψει προοδευτικες γομωσεις για μολυβδινα η ατσαλινα σκάγια....
Τάσο κάτι μου βρωμάει με την NSI και τις νέες πυρίτιδες.....τόσο για τις PSB όσο και για τις υπόλοιπες.....Μήπως βγάζει στην ουσία μία με δυο τρεις διαφορετικές προοδευτικοτητες και αρχίζει να τις βαφτίζει με βαρύγδουπα ονόματα για εμπορικούς λόγους?Λέω εγώ τώρα........

Τάσο κάτι μου βρωμάει με την NSI και τις νέες πυρίτιδες.....τόσο για τις PSB όσο και για τις υπόλοιπες.....Μήπως βγάζει στην ουσία μία με δυο τρεις διαφορετικές προοδευτικοτητες και αρχίζει να τις βαφτίζει με βαρύγδουπα ονόματα για εμπορικούς λόγους?Λέω εγώ τώρα........
Αυτο ειναι ενα υποθετικό σενάριο αλλά εγώ δεν αποκλείω τίποτα απο την συγκεκριμένη....
Τα φυσίγγια της ουτε αρχή έχουν ουτε τέλος, γιατί όχι κ οι πυριτιδες,κ τωρα που πηρε κ την maxam.....

Α ρε μαλάκα Ισπανέ.......
Δεν ανατιναζοταν το εργοστάσιο σου καλυτερα.........

Μάγος είσαι?

Μάγος είσαι?
Το ξέρεις το ανέκδοτο?........Ηταν ένας που ήθελε να γίνει μάγος......κάποιος του πρότεινε μια διεύθυνση με έναν τύπο που έκανε τον δάσκαλο μάγων......Χτυπάει κουδούνι και του ανοίγει ένας αράπης.......μετά τις συστάσεις του λέει ο αράπης τώρα γδύσου........όπα ρε φίλε του λέει ο υποψήφιος μάγος τι θα κάνεις θα με γαμήσεις?....και του λέει ο αράπης....μάγος είσαι?😅😅

Η psb1 είναι σχεδόν ίδια με την c7...δεν μπορείς να της ξεχωρισης

Το βρήκα σε καρτέρι πρόσφατα και το πήρα για προφανείς λόγους...από που είναι η μαϊμού?

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο..χάλι... :mad:
Και με την ευκαιρία να ξαναπώ μακάρι εκείνα τα Πυρκαλ να ήταν...Πυρκαλ..
Εγώ παντως τα απέφυγα.....

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος όχι τόσο για την απατεωνιά που γίνεται στον βωμό του κέρδους αλλά γιατί προσπαθείς να αναστήσεις μεγάλα ονόματα όπως η Πυρκαλ, ο Στόκας κ.α....

Αλλά ποιος έχει τα μυαλά τα δικά μου??
Οι περισσότεροι κοιτάνε μόνο να είναι οικονομικό κ καλο ένα φυσίγγι κ τίποτα άλλο...
Για αυτό βρίσκουν κ τα κανουν........

Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο..χάλι... :mad:
Και με την ευκαιρία να ξαναπώ μακάρι εκείνα τα Πυρκαλ να ήταν...Πυρκαλ..
Εγώ παντως τα απέφυγα.....

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος όχι τόσο για την απατεωνιά που γίνεται στον βωμό του κέρδους αλλά γιατί προσπαθείς να αναστήσεις μεγάλα ονόματα όπως η Πυρκαλ, ο Στόκας κ.α....

Αλλά ποιος έχει τα μυαλά τα δικά μου??
Οι περισσότεροι κοιτάνε μόνο να είναι οικονομικό κ καλο ένα φυσίγγι κ τίποτα άλλο...
Για αυτό βρίσκουν κ τα κανουν........
Τα Πυρκαλ που πήραμε τότε ήταν γνήσια και χιλιοτσεκαρισμενα από εμένα για να δώσω το Οκ να φορτώσει η παρέα.Απο εκεί και πέρα ισχύουν τα γνωστά...o Πύργος Ηλίας βγάζει τις καλύτερες μπανάνες.

Τα πυρκαλ που είχα πάρει και εγώ ήταν όλα με mb32,mb36. Μακάρι να ήταν και άλλα, κηδείες κάνουν σε φασσες και παπια.
Ο καρδαρας πήρε και το στοκ από κάλυκες της πυρκαλ και γέμιζε με αυτούς. Πέρσι από κενταυρο πήρα imperial 32 σε κάλυκα πυρκαλ.

Έχω γύρω στα 60 κουτια σούπερ
30 κουτια Αρτεμις
Και μου μείνανε καμία δεκαριά ντέρμπι
+ τα Ιντεάλ
Τα έχω ανοίξει να δω αν υπάρχει διαφορα στον κάλυκα δεν είδα τίποτα
tenor.gif

Θα μας πεθάνεις ρε, μην τα λες έτσι αυτά 😂 .

Back