Παρουσίαση Φυσιγγίων

Κι εγώ είχα μείνει ευχαριστημένος και από τους τρεις τύπους σκοπευτικά που έβγαζε η Πυρκαλ. Μακάρι να είχα και άλλα. Το μόνο μείον στα πρόσφατα double trap που έριξα είχα αρκετά κατάλοιπα στις κάννες.

Βρήκα σήμερα και πήρα ένα τελευταίο κουτάκι Κουτουμάνος διασποράς Νο5. Στο μαγαζί που τα πήρα έχει 2 ακόμα Νο4 και 2 ακόμα Νο6. Δυστυχώς δεν υπάρχει σε ψιλά νούμερα που ήθελα να πάρω για μπεκάτσα ούτε στον Αγγελόπουλο που τα βγάζει. Σήμερα μίλησα μαζί του και μου ανέφερε ότι λόγω έλλειψης πυρίτιδας δεν έχει γεμίσει.

Attachments

• IMG_2653.jpeg
    IMG_2653.jpeg
    450,8 KB · Προβολές: 51
Εχτές το βράδυ άνοιξα 2 rm για να δω τι έχουν μέσα και να μετρήσω σκάγια και αφού πήρα φόρα σφάχτηκε και ένα Ρουμελιώτης 34. Ζυγαριά ακριβείας δεν έχω οπότε αν μπορέσει να καταλάβει κάτι περισσότερο κάποιος που ασχολείται με ιδιογομωση ας μας διαφωτίσει. Λοιπόν έχουμε και λέμε: 1ον RM4 36γρ νο5. Πυρίτιδα πιθανόν mb36 και ωραία νίκελ σκάγια 275 τον αριθμό IMG_20241221_231925623.jpg

Last edited:
Τελευταίο ένα Ρουμελιώτης 34 νο7. Στο οποίο αν δεν κάνω λαθος είναι γεμισμένο με psb1 όπως αναγράφει και πάνω στο κουτί του και με πλήθος ομοιομορφων στρογγυλών σκαγιων 344 που είναι ελαφρώς πιο χοντρό από το κλασσικό 7αρι τουλάχιστον από τον πίνακα που συμβουλεύομαι εγώ. IMG_20241221_234647986.jpg

Τελευταίο ένα Ρουμελιώτης 34 νο7. Στο οποίο αν δεν κάνω λαθος είναι γεμισμένο με psb1 όπως αναγράφει και πάνω στο κουτί του και με πλήθος ομοιομορφων στρογγυλών σκαγιων 344 που είναι ελαφρώς πιο χοντρό από το κλασσικό 7αρι τουλάχιστον από τον πίνακα που συμβουλεύομαι εγώ. View attachment 94416
αφου δεν εχεις ζυγαρια τοτε πως θα βγαλουμε συμπερασμα , τσαμπα τα χαλας, οι πυριτηδες παντος ειναι αυτες που λες ΜΒ36, ΤΕΚΝΑ, PSB1

εμενα δεν με ενοχλει που δεν εχεις ζυγαρια , απλος δεν εχουμε ολοκληρομενη αποψη, εαν οντος ειναι σωστα τα γραμμαρια τα 36 , τα 38 , τα 34 , και εαν τα γραμμαρια της πυριτηδας ειναι ικανα να σπρωξουν σωστα τα σκαγια στον στοχο , και δεν ξερουμε τι καψουλι φοραει το καθε φυσιγγιο

Τελευταίο ένα Ρουμελιώτης 34 νο7. Στο οποίο αν δεν κάνω λαθος είναι γεμισμένο με psb1 όπως αναγράφει και πάνω στο κουτί του και με πλήθος ομοιομορφων στρογγυλών σκαγιων 344 που είναι ελαφρώς πιο χοντρό από το κλασσικό 7αρι τουλάχιστον από τον πίνακα που συμβουλεύομαι εγώ. View attachment 94416
Eξαιρετικο σε νο6, με ακαριαια σκοτωματα και σε μακρινες αποστασεις.

Ήθελα να τσεκαρω πυρίτιδες και να μετρήσω σκάγια για να μπορώ να βγάλω ποσοστά της % στον κύκλο των 76 εκατοστών όταν τα ριξω σε χαρτόνια. Με το μπαρδον πάντως που δεν έχω ζυγαρια
Κωστα ο Λακης δεν στο ειπε αυτο για τη ζυγαρια για παρεξηγηση....Και εγω το ιδιο θα σου ελεγα,μια ηλεκτρονικη φθηνη ακριβειας 0.01 γρ. κανει γυρω στα 10 ευρω,την παιρνεις ζυγιζεις,μετραει και σκαγια και εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...Συγνωμη κιολας για την υποδειξη,αλλα παντα φιλικα...

δεν νομιζω να το πηρε για παρεξηγηση , εαν και αυτο μπαρδον δεν μου αρεσε, γιατι εαν το πηρε τοτε δεν θα πρεπει να λεμε την γνωμη μας , να λεν πεταει ο γαιδαρος πεταει να λεμε , και δεν ειμαστε μαντες για να μαντεψουμε εαν ειναι καλο ενα φυσιγγιο απο το ειδος της πυριτηδας , απο τον συγκερωτηρα , χωρις να ξερουμε τι δοση γραμμαριων εχουν τα υλικα του και τι καψουλι , τα καλυτερα υλικα και να εχει , εαν η δοση ειναι ελιπης τοτε δεν θα αποδιδει σωστα

Ήθελα να τσεκαρω πυρίτιδες και να μετρήσω σκάγια για να μπορώ να βγάλω ποσοστά της % στον κύκλο των 76 εκατοστών όταν τα ριξω σε χαρτόνια. Με το μπαρδον πάντως που δεν έχω ζυγαρια
Το μόνο που δεν μου αρέσει στα RM είναι τα νίκελ σκάγια , όλα τα άλλα πολύ καλά.του Ρουμελιώτη έχουμε πει το 34 Άρι είναι εξαιρετικο.

Είδα φέτος σκοτωματά σε υδρόβια με το 34αρι του Ρουμελιώτη από συγκυνηγο κ ήταν εξαιρετικό κ σε μακρινές αποστάσεις... Λένε πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο...

Back