Στα δόντια μόνο.Πυρίτιδα 36αρα έγραψα, όχι 36 γραμμάρια σκάγια... Πώς την καταλαβαίνεις την διαφορά;
Θα θέβεθαι!Στα δόντια μόνο.
αφου δεν εχεις ζυγαρια τοτε πως θα βγαλουμε συμπερασμα , τσαμπα τα χαλας, οι πυριτηδες παντος ειναι αυτες που λες ΜΒ36, ΤΕΚΝΑ, PSB1Τελευταίο ένα Ρουμελιώτης 34 νο7. Στο οποίο αν δεν κάνω λαθος είναι γεμισμένο με psb1 όπως αναγράφει και πάνω στο κουτί του και με πλήθος ομοιομορφων στρογγυλών σκαγιων 344 που είναι ελαφρώς πιο χοντρό από το κλασσικό 7αρι τουλάχιστον από τον πίνακα που συμβουλεύομαι εγώ. View attachment 94416
Eξαιρετικο σε νο6, με ακαριαια σκοτωματα και σε μακρινες αποστασεις.Τελευταίο ένα Ρουμελιώτης 34 νο7. Στο οποίο αν δεν κάνω λαθος είναι γεμισμένο με psb1 όπως αναγράφει και πάνω στο κουτί του και με πλήθος ομοιομορφων στρογγυλών σκαγιων 344 που είναι ελαφρώς πιο χοντρό από το κλασσικό 7αρι τουλάχιστον από τον πίνακα που συμβουλεύομαι εγώ. View attachment 94416
Κωστα ο Λακης δεν στο ειπε αυτο για τη ζυγαρια για παρεξηγηση....Και εγω το ιδιο θα σου ελεγα,μια ηλεκτρονικη φθηνη ακριβειας 0.01 γρ. κανει γυρω στα 10 ευρω,την παιρνεις ζυγιζεις,μετραει και σκαγια και εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...Συγνωμη κιολας για την υποδειξη,αλλα παντα φιλικα...Ήθελα να τσεκαρω πυρίτιδες και να μετρήσω σκάγια για να μπορώ να βγάλω ποσοστά της % στον κύκλο των 76 εκατοστών όταν τα ριξω σε χαρτόνια. Με το μπαρδον πάντως που δεν έχω ζυγαρια
Το μόνο που δεν μου αρέσει στα RM είναι τα νίκελ σκάγια , όλα τα άλλα πολύ καλά.του Ρουμελιώτη έχουμε πει το 34 Άρι είναι εξαιρετικο.Ήθελα να τσεκαρω πυρίτιδες και να μετρήσω σκάγια για να μπορώ να βγάλω ποσοστά της % στον κύκλο των 76 εκατοστών όταν τα ριξω σε χαρτόνια. Με το μπαρδον πάντως που δεν έχω ζυγαρια
Γιατί ρε μάστορα όχι νικελ ειδικά στα χοντρά νούμεραΤο μόνο που δεν μου αρέσει στα RM είναι τα νίκελ σκάγια , όλα τα άλλα πολύ καλά.του Ρουμελιώτη έχουμε πει το 34 Άρι είναι εξαιρετικο.
Είδα φέτος σκοτωματά σε υδρόβια με το 34αρι του Ρουμελιώτη από συγκυνηγο κ ήταν εξαιρετικό κ σε μακρινές αποστάσεις... Λένε πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο...Τελευταίο ένα Ρουμελιώτης 34 νο7. Στο οποίο αν δεν κάνω λαθος είναι γεμισμένο με psb1 όπως αναγράφει και πάνω στο κουτί του και με πλήθος ομοιομορφων στρογγυλών σκαγιων 344 που είναι ελαφρώς πιο χοντρό από το κλασσικό 7αρι τουλάχιστον από τον πίνακα που συμβουλεύομαι εγώ. View attachment 94416
Το έχεις ριξει με κρύο Ηλία; Έχω 5 κουτια 7αρια και δεν τα έχω ριξει.Το μόνο που δεν μου αρέσει στα RM είναι τα νίκελ σκάγια , όλα τα άλλα πολύ καλά.του Ρουμελιώτη έχουμε πει το 34 Άρι είναι εξαιρετικο.
Ναι,ριχτα παντού, ειδικά τώρα άμα ρίξει χιόνια και κάνει παγώνιες θα φιλάς τον κάλυκα.Το έχεις ριξει με κρύο Ηλία; Έχω 5 κουτια 7αρια και δεν τα έχω ριξει.