Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.Γιατί ρε μάστορα όχι νικελ ειδικά στα χοντρά νούμερα
Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.Γιατί ρε μάστορα όχι νικελ ειδικά στα χοντρά νούμερα
Για μαλακό καιρό καλά είναι.Για το expess 32gr τι γνώμη έχετε?
Ευχαριστώ Ηλια!Ναι,ριχτα παντού, ειδικά τώρα άμα ρίξει χιόνια και κάνει παγώνιες θα φιλάς τον κάλυκα.
Κωστα ο Λακης δεν στο ειπε αυτο για τη ζυγαρια για παρεξηγηση....Και εγω το ιδιο θα σου ελεγα,μια ηλεκτρονικη φθηνη ακριβειας 0.01 γρ. κανει γυρω στα 10 ευρω,την παιρνεις ζυγιζεις,μετραει και σκαγια και εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...Συγνωμη κιολας για την υποδειξη,αλλα παντα φιλικα...
Παιδιά δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, απλά επειδή δεν ασχολούμαι με ιδιογομωση και ρίχνω μόνο εμπορικά δεν έχω και τα απαιτούμενα σύνεργα και γνώσεις... Συνήθως τα ανοίγω για να δω αν έχουν ακόμα την ίδια πυρίτιδα με παλιότερα και μετράω σκάγια για τούς υπολογισμούς στα χαρτιάδεν νομιζω να το πηρε για παρεξηγηση , εαν και αυτο μπαρδον δεν μου αρεσε, γιατι εαν το πηρε τοτε δεν θα πρεπει να λεμε την γνωμη μας , να λεν πεταει ο γαιδαρος πεταει να λεμε , και δεν ειμαστε μαντες για να μαντεψουμε εαν ειναι καλο ενα φυσιγγιο απο το ειδος της πυριτηδας , απο τον συγκερωτηρα , χωρις να ξερουμε τι δοση γραμμαριων εχουν τα υλικα του και τι καψουλι , τα καλυτερα υλικα και να εχει , εαν η δοση ειναι ελιπης τοτε δεν θα αποδιδει σωστα
Οκ για φασσα δεν θα έχεις θέμαΓιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.
Στο 34αρι του Ρουμελιώτη αναφέρεσαι ή στα rm? Εν τελει Ηλία σε λένε ρε outlander γιατί εγώ για Κώστα σε είχα στο μυαλό μου?Ναι,ριχτα παντού, ειδικά τώρα άμα ρίξει χιόνια και κάνει παγώνιες θα φιλάς τον κάλυκα.
Στου Ρουμελιώτη το 34 Άρι.Στο 34αρι του Ρουμελιώτη αναφέρεσαι ή στα rm? Εν τελει Ηλία σε λένε ρε outlander γιατί εγώ για Κώστα σε είχα στο μυαλό μου?
Γιώργο θα προτιμούσα άλλα 32άρια.Για το expess 32gr τι γνώμη έχετε?
Δεν . . .Οκ για φασσα δεν θα έχεις θέμα
11,90€Τι τιμή έχουν τα 34 αρια του Ρουμελιώτη γνωρίζει κάποιος
Ο τελευταίος τιμοκατάλογος που έχω του ΡουμελιώτηΤι τιμή έχουν τα 34 αρια του Ρουμελιώτη γνωρίζει κάποιος
Αν ρίξω τα φασοφυσιγγια που έχω θα πάρω για δοκιμή11,90€
Έχουν ανέβει όλα λίγο προς τα πάνω.Ο τελευταίος τιμοκατάλογος που έχω του Ρουμελιώτη
28γρ-8€
30γρ-9€
30γρ διασποράς-10€
32γρ-9,5€
34γρ-11€
34γρ διασποράς-12€
36γρ-13€
38γρ-15€
Κλασική συνταγή psb1...1,80/34 με Καρδαρά...ωραιο σεταπΕίδα φέτος σκοτωματά σε υδρόβια με το 34αρι του Ρουμελιώτη από συγκυνηγο κ ήταν εξαιρετικό κ σε μακρινές αποστάσεις... Λένε πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο...
Ωραία είναι του Καλδάρα η τάπα που κάνει σωστές εμφράξεις εκεί είναι η μαγκιά γιατί αλλιώς τα 34 γραμμάρια τα στήνεις με 10 πυρίτιδες διαφορετικέςΚλασική συνταγή psb1...1,80/34 με Καρδαρά...ωραιο σεταπ
Καλό σεταπ αλλά την α1&mb32δεν θα την φτάσει ποτέ σε σταθερή απόδοση στα 34γρ..( γνώμη μου)Ωραία είναι του Καλδάρα η τάπα που κάνει σωστές εμφράξεις εκεί είναι η μαγκιά γιατί αλλιώς τα 34 γραμμάρια τα στήνεις με 10 πυρίτιδες διαφορετικές