Παρουσίαση Φυσιγγίων

Γιατί ρε μάστορα όχι νικελ ειδικά στα χοντρά νούμερα
Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.

Κωστα ο Λακης δεν στο ειπε αυτο για τη ζυγαρια για παρεξηγηση....Και εγω το ιδιο θα σου ελεγα,μια ηλεκτρονικη φθηνη ακριβειας 0.01 γρ. κανει γυρω στα 10 ευρω,την παιρνεις ζυγιζεις,μετραει και σκαγια και εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη...Συγνωμη κιολας για την υποδειξη,αλλα παντα φιλικα...
δεν νομιζω να το πηρε για παρεξηγηση , εαν και αυτο μπαρδον δεν μου αρεσε, γιατι εαν το πηρε τοτε δεν θα πρεπει να λεμε την γνωμη μας , να λεν πεταει ο γαιδαρος πεταει να λεμε , και δεν ειμαστε μαντες για να μαντεψουμε εαν ειναι καλο ενα φυσιγγιο απο το ειδος της πυριτηδας , απο τον συγκερωτηρα , χωρις να ξερουμε τι δοση γραμμαριων εχουν τα υλικα του και τι καψουλι , τα καλυτερα υλικα και να εχει , εαν η δοση ειναι ελιπης τοτε δεν θα αποδιδει σωστα
Παιδιά δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, απλά επειδή δεν ασχολούμαι με ιδιογομωση και ρίχνω μόνο εμπορικά δεν έχω και τα απαιτούμενα σύνεργα και γνώσεις... Συνήθως τα ανοίγω για να δω αν έχουν ακόμα την ίδια πυρίτιδα με παλιότερα και μετράω σκάγια για τούς υπολογισμούς στα χαρτιά

Τα επιμεταλλωμένα σκάγια κάνουν για μακρινές αποστάσεις συν "σκληρό" θήραμα συν δύσκολες καιρικές συνθήκες(παγωμένη υγρασία.
Σε νορμάλ συνθήκες κάνουν διαμπερή παρουσιάζοντας έντονα το φαινόμενο overkil.
Το σφαιρικό σκληρό μολύβδινα σκάγι δεν έχει να ζηλέψει!
Υπόψη ότι το πάχος επιμετάλλωσης αφαιρεί από το βάρος του σκακιού σε σχέση με κάποιο ομοίων διαστάσεων που δεν έχει επιμετάλλωση.

Είδα φέτος σκοτωματά σε υδρόβια με το 34αρι του Ρουμελιώτη από συγκυνηγο κ ήταν εξαιρετικό κ σε μακρινές αποστάσεις... Λένε πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο...
Κλασική συνταγή psb1...1,80/34 με Καρδαρά...ωραιο σεταπ

Κλασική συνταγή psb1...1,80/34 με Καρδαρά...ωραιο σεταπ
Ωραία είναι του Καλδάρα η τάπα που κάνει σωστές εμφράξεις εκεί είναι η μαγκιά γιατί αλλιώς τα 34 γραμμάρια τα στήνεις με 10 πυρίτιδες διαφορετικές

Ωραία είναι του Καλδάρα η τάπα που κάνει σωστές εμφράξεις εκεί είναι η μαγκιά γιατί αλλιώς τα 34 γραμμάρια τα στήνεις με 10 πυρίτιδες διαφορετικές
Καλό σεταπ αλλά την α1&mb32δεν θα την φτάσει ποτέ σε σταθερή απόδοση στα 34γρ..( γνώμη μου)

Back