Παρουσίαση Φυσιγγίων

Δεν είναι psb1... Σαν κάποια csb αν και είναι αμφιλεγόμενη και αυτή..ένας θεός ξέρει ποια είναι στο 1,33... Κατάντια
Ούτε CSB είναι. Πιο πολύ φαίνεται για 206. Και από τη δόση θεωρώ ότι πρόκειται για σκοπευτική x28, δηλαδή 206V , ίσως και να είναι η Drago V. Ακόμα και σκοπευτική όμως η δόση 1,33 είναι πολύ χαμηλή ...

Τι για φασσες? Έχω 2-3 κουτιά σε νο8 και οι τσίχλες που έχω τουφεκισει με αυτά είναι αλεξισφαιρες 100%... Πάλι καλά που μου τα θυμίσατε, έρχεται πρωτοχρονιά....
Αυτοί οι άνθρωποι αυτοκτονούν και μετά λένε γιατί κληνουν ντροπή για τέτοια βιοτεχνία

Αυτοί οι άνθρωποι αυτοκτονούν και μετά λένε γιατί κληνουν ντροπή για τέτοια βιοτεχνία
Τα ειχε βρει φίλος σε προσφορά Ηλία 6€ πριν μερικά χρόνια. Με έπαιρνε τηλ να με ρωτησει αν ηθελα και δεν το άκουγα στη δουλειά. Τελικά πήρε από 30 κουτάκια με τον αδερφό του. Μίλησα πιο μετά μαζί τους και δεν είχε αλλα το μαγαζί. Έτσι αγόρασα 2 κουτάκια από τον καθένα έτσι για το γαμωτο. Πάμε έλατα και τα παιδια αν δεν είχαν τον Αζουλ το σπρινγκερ μαζί δεν θα έβρισκαν ούτε ένα πουλί.Οσες επεφταν ποδαρωναν σαν πέρδικες! Μετά από 2-3 μερες πάω περπατητο και τελειώνω στο απογευματινό με αυτά. Μιλάμε λες και έριχνες αλάτι. Άμα έπεφτε καμία ήταν είτε από σκαγι στο κεφάλι είτε από σπασμένο φτερό. Οι άλλοι είδαν και έπαθαν μέχρι να τα ξεφορτωθούν. Είναι κρίμα φυσιγγια με τέτοια ιστορία να ξεφτιλιζονται έτσι. Θυμάμαι παλιά το 3Α ήταν τοπ φυσιγγι.

Τα ειχε βρει φίλος σε προσφορά Ηλία 6€ πριν μερικά χρόνια. Με έπαιρνε τηλ να με ρωτησει αν ηθελα και δεν το άκουγα στη δουλειά. Τελικά πήρε από 30 κουτάκια με τον αδερφό του. Μίλησα πιο μετά μαζί τους και δεν είχε αλλα το μαγαζί. Έτσι αγόρασα 2 κουτάκια από τον καθένα έτσι για το γαμωτο. Πάμε έλατα και τα παιδια αν δεν είχαν τον Αζουλ το σπρινγκερ μαζί δεν θα έβρισκαν ούτε ένα πουλί.Οσες επεφταν ποδαρωναν σαν πέρδικες! Μετά από 2-3 μερες πάω περπατητο και τελειώνω στο απογευματινό με αυτά. Μιλάμε λες και έριχνες αλάτι. Άμα έπεφτε καμία ήταν είτε από σκαγι στο κεφάλι είτε από σπασμένο φτερό. Οι άλλοι είδαν και έπαθαν μέχρι να τα ξεφορτωθούν. Είναι κρίμα φυσιγγια με τέτοια ιστορία να ξεφτιλιζονται έτσι. Θυμάμαι παλιά το 3Α ήταν τοπ φυσιγγι.
Απλή συνταγή ρε φίλε psb1.,1,85*33. μαυροπουλος 20..με 616 συνταγή που γ@@@ ακόμη και τώρα (για τους λάτρεις της ιδιογωμοση) τόσο δύσκολο είναι να την κρατήσει

Δυστυχώς Δημήτρη η ποιότητα έχει πέσει κατά πολύ σε πολλές μάρκες φυσιγγίων.

Θυμάμαι παλιά το 3Α ήταν τοπ φυσιγγι.
και παλια που και που εκαναν νερα , θυμαμε μικρος στο χωριο ολοι εριχναν η 3αλφα , η πιρκαλ , ολοι εριχναν σε ολα μονο με 7αρι απο περδικα , φασσα , μπεκατσα , και τσιχλα μονο με 7αρι , αλλαοι περισοτεροι ειχαν δικανα 3 αστρα και 1 φουλ , και περνω και εγω 3 αλφα 7αρι , εριχνα σε περδικες χωρις να περνω καμια , λεω μαλον δεν της σημαδευω καλα , μεχρι που ριχνω σε καθιστο τριγονι στα 20 μετρα και εφυγε τραυματισμενο , και τοτε καταλαβα τι εγινε , οτι ηταν ανικανα να χτυπησουν ακομα και σπουργητι , και καπια στιγμη μου δινει ενας φιλος μου 5 φυσιγγια 3αλφα πιθανον αλλης παρτιδας , και εσκιζαν πηρα 3 περδικες , και δεν με πιστευε οτι τα δικα μου 3αλφα ηταν αχρηστα , νομιζε οτι αστοχουσα

Last edited:
για το f2 34 που λέτε , δυο συγχωριανοί μου το ρίχνουν αποκλειστικά σε φασσα σε ν6 πολλά χρόνια τώρα , με καλά αποτελέσματα και ενθουσιασμένοι . πήρα και γω ένα κουτί πριν δυο χρόνια και μετά τα πρώτα 5 φυσίγγια που έριξα , τους το χάρησα το υπόλοιπο. Δεν έχω να πω κάποιο μειονέκτημα αλλά για μένα δεν ήταν . το καταλαβαίνω πολύ νωρίς

για το f2 34 που λέτε , δυο συγχωριανοί μου το ρίχνουν αποκλειστικά σε φασσα σε ν6 πολλά χρόνια τώρα , με καλά αποτελέσματα και ενθουσιασμένοι . πήρα και γω ένα κουτί πριν δυο χρόνια και μετά τα πρώτα 5 φυσίγγια που έριξα , τους το χάρησα το υπόλοιπο. Δεν έχω να πω κάποιο μειονέκτημα αλλά για μένα δεν ήταν . το καταλαβαίνω πολύ νωρίς
Παθών και εγώ με αυτό αλλά δυστυχώς εγώ είχα πάρει 30 κουτιά και οι υπόλοιποι της παρέας αλλά 70-80 αν θυμάμαι καλά.

ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ
τα σκάγια είναι Ν° 5 πραγματικό ενώ γράφει 4. πολύ χαμηλή δόση πυρίτιδας ( μάλλον psb1)
View attachment 94476View attachment 94477View attachment 94478View attachment 94479View attachment 94480
Χρόνια πολλά. Πριν κάνα μήνα πήρα ένα κουτί 3Α 5αρι από τοπικό μαγαζί 3Α επειδη ηθελα ν αφήσω λεφτά στον μάστορα. Έχω καβαντζωσει 34 άρια οποτε έτσι το πήρα για δοκιμή. Με σχετικη υγρασία και Θερμοκρασία γυρω στους 15 και τα κάψε τα πουλιά. 1 φασσα και καμποσες σταχτοκουρουνες Ωραια σκοτωματα. Σε αποστάσεις 30 με 35 μετρα με δικανο. Όσα φυσιγγια έμειναν τα πήρα μετά από 15 μέρες με υψηλή υγρασία και μ αλλο οπλο. Ζωντανά πουλιά και αίματα. Παραδόξως με το που βάζω το λαμπρο καφέ, δεν μπορώ να πω ότι είδα πιοτικοτερη ντουφεκια!!!! ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Το να βάζεις σ ένα πουλί 1 σκάγια και να πέφτει ζωντανό το δέχομαι. Δεν φταίει το φυσίγγι. Αλλά το να τρώει 3-5 σκάγια και να γεμίζει αίματα. Άστα να πάνε. 3 φυσιγγια μέχρι τώρα μέσα έχουν απογοητεύσει. Λαμπρο καφέ, σούπερ κιλ 33 γραμ και 3 α.

Γενικά τότε ήταν πιο πολύ τα φυσίγγια δυνατά αλλά και αποδοτικά, Ζαγοραίος,πυρενης, Απόλλων, κόμπρα, άσσος, ballistic.και άλλοι
Ναι ειχα θέμα με κάτι ελαφριά 30-32 δεν ανοιγε καν το κλείστρο

Λάμπρο καφέ έριχνα και στην τσίχλα 😅

Έχει πέσει για να τούς βγαίνει πιο φθηνά και να έχουν 100%, κέρδος και πληρώνεις 13€ την μπαρούτι στο 1,30 .
Στο βωμό της μείωσης του κόστους και της αύξησης του κέρδους έχει καταστραφεί η ποιότητα. ΠΑΝΤΟΥ ! ακόμη και στο....γιαούρτι.

Πάντα θα υπάρχουν φυσίγγια καλά απλά λιγοστεύουν και κοστίζουν.Στο τέλος μάλλον αξίζει να πληρώνεις και να προσέχεις τις τουφεκιές σου ώστε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και το φταίξιμο να ξέρεις που να το ρίξεις όταν έχεις αποτυχίες.Γιατί αν το καλοσκεφτείς είναι κρίμα να αγωνίζεται κανείς για τη προσωπική σκοπευτική βελτίωση ,για το καλό ντουφέκι και στο τέλος να μη γεύεται τους κόπους του επειδή ρίχνει μπουρδέλα φυσίγγια και να αφήνει τραυματισμένα θηράματα τριγύρω και χαλάς και τη διάθεσή σου.

Γενικά τότε ήταν πιο πολύ τα φυσίγγια δυνατά αλλά και αποδοτικά, Ζαγοραίος,πυρενης, Απόλλων, κόμπρα, άσσος, ballistic.και άλλοι
Απόλλων!!!! Χύμα τα έπαιρνα σε σακούλες!!! Απευθείας από την μηχανή. Κάτι μπλε στα 30 αν θυμαμαι καλά έκαναν κηδείες απίστευτες. Αλλά οι πιο πολλοί έριχναν το κόκκινο που ήταν 34 νομίζω! Ααχχχ ωραία φυσιγγια, ωραίες εποχές.....

Back