Παρουσίαση Φυσιγγίων

Έχει πέσει για να τούς βγαίνει πιο φθηνά και να έχουν 100%, κέρδος και πληρώνεις 13€ την μπαρούτι στο 1,30 .
Το 1,30 το είδες...το πάτημα του αμορτισέρ που ενώ έχει ανοιχτεί το φυσίγγι παραμένει κάτω από τη μισή διαδρομή το είδες? Φαντάσου πόσο πατημένο είναι κλειστό και γιατί πιέσεις μιλάμε!

Πριν πολλά χρόνια πολλοί Κορίνθιοι κυνηγοί κυνηγούσαμε τσίχλα με τα φυσίγγια του Ζαγοραίου.
Τα θυμάται κανείς?
Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρίκι στο χωριό έφερνε σε ένα σούπερ μάρκετ φυσίγγια Φίλιππος Βεντούρης.....όλα τα καρτέρια του χωριού ήταν γεμάτα από αυτά επειδή αν ήθελες άλλο φυσίγγι επρεπε να πας Κόρινθο...όταν άρχισα να κυνηγάω δεν τα πρόλαβα για να έχω άποψη

Γενικά τότε ήταν πιο πολύ τα φυσίγγια δυνατά αλλά και αποδοτικά, Ζαγοραίος,πυρενης, Απόλλων, κόμπρα, άσσος, ballistic.και άλλοι
Ξεκίνησα το κυνήγι με τα φυσίγγια του μπάρμπα Σταύρου, του Πυρένη, αρχές του 90. Ταυτόχρονα, αγόρασα από αυτόν και την δικιά μου ρελιάστρα, την ζυγαριά με τα βαρυδάκια και τα υλικά για την ιδιογόμωση και ξεκίνησα να φτιάχνω τα δικά μου. Ρελιαστά με χαρτάκι, φυσικά, ένα ένα στο χέρι! Είχα κρατήσει κάποια φυσίγγια του για χρόνια. Το τελευταίο κουτί το έριξα, καμιά 10αριά χρόνια πριν. Δυναμίτης!

Back