Παρουσίαση Φυσιγγίων

Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.
Με τα νικελ 6/7 δεν ειχα προβλημα ουτε στις περδικες ουτε στις φασες.........
Νομιζω οτι παιζει ρολο το ολο στησιμο του φυσιγγιου,οι ταχυτητες που βγαζει.

Η μεγαλύτερη μαπα που έχω ρίξει ποτέ στα 34γρ.. μεγάλη φωλα νόμιζα ότι ρίχνω με σκατα
Εμένα η guerini τα ρίχνει καλά σε νορμάλ καιρό .Παίζει ρόλο και η κανη που βγαίνουν τα σκάκια κάποια όπλα τραβάνε καλύτερα με τον ίδιο φυσίγγι.

Εμένα η guerini τα ρίχνει καλά σε νορμάλ καιρό .Παίζει ρόλο και η κανη που βγαίνουν τα σκάκια κάποια όπλα τραβάνε καλύτερα με τον ίδιο φυσίγγι.
Καλά Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά σε όλους. Πολύ καλύτερα F2 ήταν τα 36 σε 10αδα ειδικά σε φάσσα στα ορεινά Τρίκαλα. Σε κουτιά των 25 στα 34 πολλές φορές πίναμε νερό και αλλες φορές τίποτα.

Last edited:
Εννοείτε ότι το f2 34 δεν θα το δούλευα σαν κύριο φυσιγγι στην φασσα, απλά σε ένα απογευματινό και επειδή τα πουλιά περνούσαν κοντά, είπα να το δοκιμάσω....τουφεκια λοιπόν στα 20 με 25 μέτρα...το πουλί έπεσε, δεν το βρηκα πουθενά, δεν μπορώ όμως να κατηγορήσω το φυσιγγι στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί η τουβεκια ήταν τραβερσα, οπότε το πουλί μάλλον χτυπήθηκε στην φτερούγα και ποδαρωσε

Το φυσίγγι δε κρίνετε από μια δύο τρεις τουφεκιές ούτε σε μια έξοδο.Γιατι υπάρχουν σημαντικοί παράμετροι που πρέπει να εξαλειφθούν.
1) Καιρός
2) Σκοπευτικό λάθος
3) Απόσταση που γίνονται οι τουφεκιές.Γιατι λόγο μεγέθους το συγκεκριμένο οπως και το παπί σε ξεγελά και ρίχνεις μακρύτερα από ότι υπολογίζεις.Το f2 34 6νουμ Το έχω ρίξει και σε στόχο και σε πουλί ,σε νορμάλ αποστάσεις και νορμάλ καιρό πάει ωραία.Αν τουφεκθσεις 50 μέτρα λογικό αέρα θα κάνεις .Αλλά σκεφτείτε λιγάκι πριν κρίνουμε ένα φυσίγγι, πιστεύει κανείς ότι μέχρι 35 /40 μέτρα θα ρίξεις θα πάει η τουφεκιά επάνω με νορμάλ καιρό με 6 νουμ σκακια και δε θα πέσει η φασα ? Θα πέσει παιδιά μη γελιέστε ,το ότι δε πέφτει είναι γιατί το ντουφέκι δε έχει την σωστή κατανομή και παίρνει ελάχιστα σκακιά επάνω όχι ότι δε κόβουν τα σκάκια.

Last edited:
ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ
τα σκάγια είναι Ν° 5 πραγματικό ενώ γράφει 4. πολύ χαμηλή δόση πυρίτιδας ( μάλλον psb1)
View attachment 94476View attachment 94477View attachment 94478View attachment 94479View attachment 94480
Δεν είναι psb1... Σαν κάποια csb αν και είναι αμφιλεγόμενη και αυτή..ένας θεός ξέρει ποια είναι στο 1,33... Κατάντια

Γιατί εγώ έχω δει ότι τα νίκελ κάνουν μόνο για λαγό και χοντρά υδρόβια,σε όλα τα άλλα όλο ζωντανά πουλιά σε υπερβολικό βαθμό, εγώ προτιμώ τα επιχαλκωμενα.
Αυτο που λες για τα ζωντανα πουλια ισχυει...
Με επινηκελωμενα (ειχα 50gr No8) κ οσες μπεκατσες εριξα, εφυγαν σακατεμενες....περυσι ψαχναμε μια απο αυτες, παρεα με το @Dimitris F ....γυρευε που ψώφησε.

κι εγώ BP classic ρίχνω φέτος και μερικά κουτιά Ζοτος super kokino 33 που έχω 2-3 χρόνια.
Αφού πέσατε σαν τα ψαρόνια στις ελιές κι εξαφανίσετε ότι Α1 32 έβγαλε ο lambo, με το οποίο κυνηγούσα 5 χρόνια 🙄😜
Ψαχνεις Α1 32 του Lambro;;

Back