Συγκεντρωτήρας GT.Παλιά παραγωγή?
Τα πηρα από ένα φιλο για βιοψία , δεν πρέπει να ναι πάνω από τέσσερα χρόνια . Έχω βρει και με Giovanni και με gt όπως και στο μεγαλύτερο αδερφάκι 38Συγκεντρωτήρας GT.Παλιά παραγωγή?
Τραβα τις φωτο απο αλλη γωνια να φαινονται οι αριθμοι στη ζυγαρια τον κανεις που τον κανεις τον κοπο !!View attachment 83620
View attachment 83621
View attachment 83622
Καψυλι cx 2000.
Στο τυπωμα αναγράφει 38γρ η ετσι μου φαινεται ?
Ο φωτισμός είναι , πάλι καλα που κάθομαι και τις ανεβαζωΤραβα τις φωτο απο αλλη γωνια να φαινονται οι αριθμοι στη ζυγαρια τον κανεις που τον κανεις τον κοπο !!
Ίσως έτυχε Γιάννη , τόσες χιλιάδες φυσιγγια περνάνε από την μηχανηΣτραβωμε.οι οι bacieri από το πάτημα και την πολυκαιρία γι'αυτό δεν τους γουσταριζα ποτέ όταν γέμιζα
Και οκτάστερο κλείσιμο!Άραγε πόσες πιέσεις να βγάζει?Μακριά.Ρε σεις γουρουνάδες... Προσέξτε λίγο!!!
Μου δίνει φίλος για "θυσία" αγνώστου βιοτέχνη 10βολο μάγκνουμ... Ανατρίχιασα!!!
64.5 κλειστό, τ5 cheddite,cx 2000, πυρίτιδα 2.814( είχα και κάτι κόκκους απώλεια) lb6 χαραγμένος μ ένα χαρτάκι μέσα.
Γόμωση: 10 11/0 nickel σε ζεύγη με λίγο μπαφερ στο πάνω ζεύγος (εκεί έμεινε) από πάνω φελλός 3mm μετά 8αστερο με κεντρική σύντηξη!!! Δεν αναγνωρίζω τη πυρίτιδα,είναι εξαιρετικά ψιλόκοκκη, μου θυμίζει στην όψη ραβδωτού....
Ίσως είμαι υπερβολικός... Ζήτω συγνώμη!
Ανατρίχιασα!!!
Και κεντρικηΚαι οκτάστερο κλείσιμο!Άραγε πόσες πιέσεις να βγάζει?Μακριά.