Πατέντες

Καλησπέρα παιδιά..Μου χάλασε ο καλυκοκοφτης μου έσπασε το μαχαιράκι είναι του Καββαδία από κενταυρο τον έχω έχει τύχει κάτι παρομοιο σε κάποιον ώστε να κάνω καμιά πατέντα να τον φτιαξω

Καλησπέρα παιδιά..Μου χάλασε ο καλυκοκοφτης μου έσπασε το μαχαιράκι είναι του Καββαδία από κενταυρο τον έχω έχει τύχει κάτι παρομοιο σε κάποιον ώστε να κάνω καμιά πατέντα να τον φτιαξω
πολυ ευκολο , το επαθα και εγω , πηγαινεις και περνεις εναν χαρτοκοφτη , απο το βιβλιοπολειο , και το ανοιγης , και θα δεις οτι εχει μυτες σε βαθμιδες κοψιματος , κοβεις μια μυτη , και την βαζεις

Αν είναι ο μεταλλικός,το μαχαιράκι είναι ανταλλάξιμο.
πολυ ευκολο , το επαθα και εγω , πηγαινεις και περνεις εναν χαρτοκοφτη , απο το βιβλιοπολειο , και το ανοιγης , και θα δεις οτι εχει μυτες σε βαθμιδες κοψιματος , κοβεις μια μυτη , και την βαζεις
Αυτός ο μεταλικος είναι..Ωραία χαρτόκοφτη έχω το παλιό κομμάτι πως θα το βγάλω για να βάλω το άλλο ξεβιδώνει από κάπου

Αυτός ο μεταλικος είναι..Ωραία χαρτόκοφτη έχω το παλιό κομμάτι πως θα το βγάλω για να βάλω το άλλο ξεβιδώνει από κάπου
χτυπας με ενα κατσαβιδι και σφηρι να βγουν οι μικρες σφηνες μαζι με το σπασμενο ξυραφακι , μετα βαζεις το ξυραφακι αναμεσα στης σφηνες και τα χτυπας ολα μεχρι να σφηνοσουν , μονο προσοχη το ξυραφακι να ειναι απο την σωστη πλευρα , δηλαδη απο την κοψη

Κοιταξε από πάνω αν είναι τρυπημενος στο κέντρο.
Αν ναι,έχει ακέφαλη βίδα .
Ξεβιδωνεις με κατάλληλο αλλεν και κάνεις την αλλαγή του κοπιδιου.
Έχει ακέφαλη βίδα μεσα αλλά δοκίμασα όλα τα αλλεν χωρίς να ποιανει καποιο

Back