Προ ημερών, εξαιτίας άλλης συζήτησης, είχα βρει το παρακάτω άρθρο για την ιστορία της MIROKU και τη συνεργασία της με τη BROWNING και είχα ανεβάσει το λινκ:1977 το κρατούσα κι'ήταν αρκετά παλιό .
Αργότερα να βάλω τον αριθμό του καί θα βρεί ο Άρης πότε κατασκευάστηκε .
Δεν είναι δικό μου, βρέθηκε από κληρονομιά στα χέρια γνωστής γνωστού και θέλει να το ξεφορτωθεί γιατί δεν βρίσκει ούτε τα χαρτιά τουΦύλαξέ το ως κόρη οφθαλμού, αξίζει να ασχοληθείς μαζί του
* βγάλε περισσότερες φωτό
Το δικό σου Λάμπη γράφει Model 500, το άλλο όχι. Αν υπάρχει συνέχεια στα σειριακά, το δικό σου φαίνεται αρκετά παλαιότερο με 228χιλιαδ. συγκριτικά με 428χιλιάδ.
Aυτό το υπολογίζω νάναι όπως γράφει ο Στέλιος .Το δικό σου Λάμπη γράφει Model 500, το άλλο όχι. Αν υπάρχει συνέχεια στα σειριακά, το δικό σου φαίνεται αρκετά παλαιότερο με 228χιλιαδ. συγκριτικά με 428χιλιάδ.
Πολύ ωραία φωτογραφία.Παραμονές της πολυαναμενόμενης "Ενάρξεως" που είναι...
ορίστε φίλοι, μία θαυμάσια φωτό κατευθείαν από τον τρυγονότοπο, με ένα πανέμορφο 20άρι Ugartechea και για παρεούλα δύο μεγάλα, όμορφα τρυγόνια...!!! Δεν λείπει, βέβαια, και το παραδοσιακό, κλασικό, κυνηγητικό γιλέκο...!
Αχ...!!!
View attachment 52141
Πωλείται και ένα πολύ ωραίο με ταρταρούγα,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα στα 1000 €.Μου χει μπει στο μυαλο και με τριβελιζει το ugartechea 75 side lock!!!!
Το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις, αποψεις????
Σε sidelock καλύτερα να πάτε σε πολύ πιο ποιοτική εταιρεία, όχι ότι δεν είναι αλλά όχι για sidelock! Καλύτερα ένα ποιοτικότερο boxlock!Μου χει μπει στο μυαλο και με τριβελιζει το ugartechea 75 side lock!!!!
Κάτω από 2000 ευρώ σε καινούριο sidelock???Βοηθαει πολυ η τιμη του καινουργιου, κατω απο 2000 ευρω...
Έχω δει μερικά και είναι ωραία.Για ποιότητα κτλ μου είχε πει ο φίλος μου ο Στράτος που κατέχει και όπλο και γνώσεις, λέγοντας πως αν βρεθεί ποτέ ευκαιρία να πάρω!Δίκαννα μεταχειρισμένα σε υψηλή ποιότητα είναι και τα Aya....Aya N4 έχω και εγώ και είναι σπουδαίο....ο κ. Χατζιώτης έχει αρκετά.
https://www.car.gr/xyma/view/33681152-ugartechea-75Μου χει μπει στο μυαλο και με τριβελιζει το ugartechea 75 side lock!!!!
Σε sidelock καλύτερα να πάτε σε πολύ πιο ποιοτική εταιρεία, όχι ότι δεν είναι αλλά όχι για sidelock! Καλύτερα ένα ποιοτικότερο boxlock!
Δίκαννα μεταχειρισμένα σε υψηλή ποιότητα είναι και τα Aya....Aya N4 έχω και εγώ και είναι σπουδαίο....ο κ. Χατζιώτης έχει αρκετά.
ότι σου λένε οι φίλοιΚάτω από 2000 ευρώ σε καινούριο sidelock???
Απλά για την κατασκευή μόνο για τις 2 φωτιές ενός μετρίου ποιότητας sidelock θες τόσο μονο για την μία φωτιά!
Σε μεταχειρισμένο βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο σε Ισπανικό αλλά όχι σε καινούριο και να είναι αξιόπιστο κάτω από 2000 σε sidelock.! Θα αντιμετωπίσει σίγουρα σοβαρά θέματα και χωρίς να αξίζει να το επισκευάζει...ότι σου λένε οι φίλοι
το Ugartechea Mod. 40 ή 30 είναι έντιμο και καλή επιλογή
ακόμα καλύτερη: ο Χρ. Χατζιώτης, θα σου βρει οπλάρα κάτω από 2.000 €
Εχω βρει σε καινουργιο, εδω και πολλα χρονια το Νο1 αξιοπιστο,και με τιμη 430 ευρω, το baikal 43, δισκανδαλο με απλους εξωλκεις.Σε μεταχειρισμένο βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο σε Ισπανικό αλλά όχι σε καινούριο και να είναι αξιόπιστο κάτω από 2000 σε sidelock.! Θα αντιμετωπίσει σίγουρα σοβαρά θέματα και χωρίς να αξίζει να το επισκευάζει...
Το Νο1 και το Ιζ43 νομίζω ότι είναι boxlock! Και αρκετά αξιόπιστα όταν επέμβεις εκεί πονάνε.Εχω βρει σε καινουργιο, εδω και πολλα χρονια το Νο1 αξιοπιστο,και με τιμη 430 ευρω, το baikal 43, δισκανδαλο με απλους εξωλκεις.
Εσυ με το δικο σου ugartechea, τι προβληματα εχεις αντιμετωπισει?
Ποσο σου στοιχισαν οι επισκευες?
Δεν ξαναδουλεψε επειτα απο την αβαρια?
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!Σε μεταχειρισμένο βρίσκεις σε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο σε Ισπανικό αλλά όχι σε καινούριο και να είναι αξιόπιστο κάτω από 2000 σε sidelock.! Θα αντιμετωπίσει σίγουρα σοβαρά θέματα και χωρίς να αξίζει να το επισκευάζει...
Δεν είναι θέμα "επιβολής άποψης"!!!..........
Πάντα με το συμπάθειο και χωρίς να θέλω να επιβάλω την άποψή μου.