View attachment 33427View attachment 33428View attachment 33429
Έκοψα σε ύψος τον συγκεντρωτήρα 34 χιλιοστά με 9 ψήφους και έκανα 4 τρύπες κάτω όπως ο Κύπριος σε βίντεο.
Έβαλα 4 φελλούς Φ16 των 2 χιλιοστών για να πιάσω τα 6,1 χιλιοστά και 1,2 αλεύρι,δεν έπαιρνε άλλο.G7 πάλι στα 1,9 γραμμάρια.
Στο πρώτη τουφεκιά που φαίνεται στην φωτογραφία δεν τον έκοψα καθόλου και πήγανε σαν γραμμή, στα 26 μέτρα.
Στη δεύτερη τουφεκιά που τον χάραξα από πάνω σταυρό για 5 χιλιοστά μόνο, έδωσε πιο στρόγγυλη κατανομή, με ίδιο άνοιγμα, στα ίδια μέτρα.Δεν έβγαλα φώτο.
Πολύ πιο απαλή τουφεκιά σε σύγκριση με το προηγούμενο δικό μου σετάπ με την μάλλινη πίσω, που την ένιωσα στο μάγουλο.
Όσο για τις πυρίτιδες θέλω να τελειώσουν αυτές που έχω και μετά να πάρω άλλη,γιατί κλείσανε 20ετία.
Ευχαριστώ πάρα πολύ κ.Νίκο για τις συμβουλές στο σετάπ και όποια παρατήρηση καλοδεχούμενη.
Καλημερα Στεφανε!!! Στα 26 μετρα επρεπε τα βολια να ειναι ποιο μαζεμενα φιλε!!!
Ξερεις τι πιστευω οτι σου χαλαει την συγκεντωση ??
Εστησα το σεταπ οπως το περιγραφεις.....ειδα οτι με κομμενο τον LB6 στα 34 χιλιοστα και με 6 χιλιοστα
φελλο....τα βολια ειναι ολα μεσα στο βυσμα....με αποτελεσμα το ξερελιασμα να μην το κανουν τα βολια
αλλα τα χειλη του LB6. Κοψε ακομα 1 χιλιοστο ποιο κατω τον LB6 ωστε να εξεχουν λιγο τα βολια και να
ξερελιαζουν αυτα τον καλυκα.
Επισεις....τι υψος τελικου ρελιασματος εχεις ??? Και τι κενο απατητο χωρο ???
Την πυριτιδα οπως ειπα δεν την ξερω.....με τι καψουλι την δουλευεις ??
Μηπως στο 1,85Χ9 βολια θα ηταν καλυτερο ??
Μηπως εαν εβαζες στο 1,90χ9 χαμηλοτερης ισχυος καψουλι....''τραβοντας'' τον χρονο καυσης πισω....και
μεγαλωνοντας την καμπυλη της.....εχεις καλυτερο αποτελεσμα ???
Εχεις κοιταξει εαν μετα το ριξιμο εχεις καταλοιπα στην καννη σου ???
Ολα αυτα πρεπει να τα δεις φιλε μου.....η λεπτομερεια κανει την διαφορά!!!
ΥΓ. Δεν την εχω αυτην την ρουφιανα την πυριτιδα....εαν την ειχα...με ΕΝΑ μετρημα στον ταχογραφο
θα μας τα ''ελεγε'' ολα!!!