Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Beretta

Votes: 37 29,6%
  • Benelli

Votes: 24 19,2%
  • Franchi

Votes: 3 2,4%
  • Breda

Votes: 5 4,0%
  • Remington

Votes: 24 19,2%
  • Fabarm

Votes: 16 12,8%
  • Stoeger

Votes: 0 0,0%
  • Mossberg

Votes: 1 0,8%
  • Browning

Votes: 10 8,0%
  • Winchester

Votes: 5 4,0%

• Total voters
    125
Θα ψήφιζα fabarm διότι είναι η μόνη κάννη που δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κανέναν για τα σκοτωματα της και επίσης ήταν η πρώτη εταιρεία από όσο εγώ θυμάμαι από όλες τις παραπάνω εβγαλε κάννη με πολλαπλούς κώνους το γνωστό tribore κάτι που το αντιγράφουν πλέον Beretta και Benelli. Επίσης περνάει δοκιμές 1670 bar που δεν περνάει καμια άλλη κάννη και ήταν και η πρώτη εταιρεία που έβαλε choke 82 mm στο μήκος.

Όμως επειδή σε ένα όπλο δεν μετράει μόνο η κάννη και από μόνη της δεν μπορεί να κάνει την διαφορά και επειδή κάννη δεν είναι μόνο η εσωτερική της γεωμετρία και παίζει σημασία και η τεχνολογία υλικών η κατεργασία των μετάλλων καθώς και η βαφή της ώστε να έχει σταθερή απόδοση να είναι αξιόπιστη και να έχει και αντοχές στις κακουχίες ,γρατσουνιές οξυδωσεις κλπ κλπ, και επειδή πλέον η Benelli έχει βγάλει ισως μια από τις καλύτερες κάννες σαν γεωμετρία την advanced impact που σε συνδιασμό με άλλες τεχνολογίες όπως την βαφή best με τα 25 χρόνια εγγύηση την κρυογενη κατεργασία κλπ κλπ θεωρώ ότι πλέον μαζί με την μαμά εταιρεία την Beretta (δεν ξέρω ποια από τις δύο καινοτομεί και δίνει κάννες στην άλλη) βγάζει αν όχι τις καλύτερες κάννες σίγουρα τις πιο καινοτόμες και προηγμενες. Επίσης ο όμιλος Beretta έχει τεχνογνωσία και εμπειρία που προέρχεται από πάρα πολλές εταιρείες που ανήκουν στην Beretta πλέον όπως Franchi Beretta ,Benelli , Holland and Holland και άλλες. Οπότε αν είχα πάνω από μία ψήφο θα ψήφιζα Fabarm Beretta και Benelli. Όμως επειδή έχω μία ψήφο θα την ρίξω στην Benelli για την νέα κάννη AI σε συνδιασμό με την βαφή best και τα μεγάλου μήκους τσοκ και την κρυογενη κατεργασία που θεωρώ ότι είναι ότι πιο προηγμένο και ακριβό υπάρχει αυτή την στιγμή σε κάννη.

Last edited:
Θα ψήφιζα fabarm διότι είναι η μόνη κάννη που δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κανέναν για τα σκοτωματα της και επίσης ήταν η πρώτη εταιρεία από όσο εγώ θυμάμαι από όλες τις παραπάνω εβγαλε κάννη με πολλαπλούς κώνους το γνωστό tribore κάτι που το αντιγράφουν πλέον Beretta και Benelli. Επίσης περνάει δοκιμές 1670 bar που δεν περνάει καμια άλλη κάννη και ήταν και η πρώτη εταιρεία που έβαλε choke 82 mm στο μήκος.

Όμως επειδή κάννη δεν είναι μόνο η εσωτερική της γεωμετρία και παίζει σημασία και η τεχνολογία υλικών η κατεργασία των μετάλλων καθώς και η βαφή της ώστε να έχει σταθερή απόδοση να είναι αξιόπιστη και να έχει και αντοχές στις κακουχίες ,γρατσουνιές οξυδωσεις κλπ κλπ, και επειδή πλέον η Benelli έχει βγάλει ισως μια από τις καλύτερες κάννες σαν γεωμετρία την advanced impact που σε συνδιασμό με άλλες τεχνολογίες όπως την βαφή best με τα 25 χρόνια εγγύηση την κρυογενη κατεργασία κλπ κλπ θεωρώ ότι πλέον μαζί με την μαμά εταιρεία την Beretta (δεν ξέρω ποια από τις δύο καινοτομεί και δίνει κάννες στην άλλη) βγάζει αν όχι τις καλύτερες κάννες σίγουρα τις πιο καινοτόμες και προηγμενες. Επίσης ο όμιλος Beretta έχει τεχνογνωσία και εμπειρία που προέρχεται από πάρα πολλές εταιρείες που ανήκουν στην Beretta πλέον όπως Franchi Beretta ,Benelli , Holland and Holland και άλλες. Οπότε αν είχα πάνω από μία ψήφο θα ψήφιζα Fabarm Beretta και Benelli. Όμως επειδή έχω μία ψήφο θα την ρίξω στην Benelli για την νέα κάννη AI σε συνδιασμό με την βαφή best και τα μεγάλου μήκους τσοκ και την κρυογενη κατεργασία που θεωρώ ότι είναι ότι πιο προηγμένο και ακριβό υπάρχει αυτή την στιγμή σε κάννη.
Και Εγώ φαμπαρμ ψήφισα

Λιακο έτσι είναι ένας στο χωριό έχει ρεμ όταν παω για φασες τον Οκτώβριο μου λέει έλα εδώ κοντά κάτσε που πας εκεί σιαπερα
Όχι του λέω εχς ρεμ είναι δηλητήριο φεύγω μακρυά
Παω τον Ιανουάριο ξανά μου λέει μη φοβάσαι έχει κρύο ψοφούν τα φίδια δεν έχει δηλητήριο
ισαιισα στο ψοφοκρυο φενετε το δηλητηριο της ρεμ εκει που οι αλλες κολονουν η ρεμ προχωραει μπροστα σκοτονοντας

Καλύτερα να έβαζες σε poll ποιος θα εχει τα καλύτερα (δηλητήριο) χέρια.Εκει ΝΑΙ υπαρχει διαφορα.
εδω μιλας σωστα αλλα εμεις λεμε ότι ατο θεμα χερια πεςτο εχεις λιμενο ποια κανη σκοτωνει καλύτερα αν μπορεις να την ηποστηριξεις σκοπευτικά;

Θελω οπλο με κανη που να την πιανω με δυο γαντια στα χερια για να μην ακουμπησει στο δερμα και μου προκαλεσει εγκαυματα το δηλητηριο!
Να εχει τρια δηλητηρια !
Αλλο ζυμωμενο στο μεταλλο , αλλο δηλητηριο τοξικο στο χρωμιο και αλλο στην βαφη!
Εννοειται ολα αυτα οχι στα λογια αλλα πιστοποιημενα απο την εταιρια και με τις σφραγιδες πανω στο οπλο :
IMG_20240518_193824.jpg

IMG_20240518_193918.jpg

Last edited:
Εχω θελω οπλο με κανη που να την πιανω με δυο γαντια στα χερια για να μην ακουμπησει στο δερμα και μου προκαλεσει εγκαυματα το δηλητηριο!!
δεν χριαζετε φορα καποτες στα δαχτιλα φιλε κι εισαι οκ ετσι κανω εγω .yel.

Σαν κάνη παραδέχτηκα τα κατασκευής σεντετιέν. Σε αυτόν τον κατάλογο fabarm λόγω της tribore που είδα λίγο καλύτερη απόδοση σε δοκιμές, αλλά τα μαμά της τσοκ δεν μ'άρεσαν.

Τσιγαρα Αμερικανικα ειναι αυτα τα γουτσεστερ? 😆
με τουρκικα καπνά τουρκις τομπακο που εγραφαν τα καμελ .yelling.

τα καλυτερα καπνά στον κόσμο γιαυτο και καπνιζουν πουλια και δισκακια οι τουρκαλες κανες

εδω μιλας σωστα αλλα εμεις λεμε ότι ατο θεμα χερια πεςτο εχεις λιμενο ποια κανη σκοτωνει καλύτερα αν μπορεις να την ηποστηριξεις σκοπευτικά;
Δεν κάνω απαιτητικά κυνήγια και κυρίως τσίχλα οπότε και να υπάρχει διαφορά δεν θα την καταλάβω.Μεχρι στιγμής ίδια σκότωμα τα βλέπω μεταξύ es 100-A400

Back