Έχεις εμένα ρε Χάρη.Αλεξξξξξξ λείπεις ρεεεεεε
κιομως η τσιχλα ειναι απαιτητικη σε κατανομές δεν ειναι πεξεγελασε και πως να δεις διαφορες μπερετες κι οι 2 έιναι δυνατον να μην σκοτωνουν καλά; αν βάλεις κάνη της βενελι στην Ες100 θα δεις διαφορές μέχρι να φτιαξεις τον κονο τηςΔεν κάνω απαιτητικά κυνήγια και κυρίως τσίχλα οπότε και να υπάρχει διαφορά δεν θα την καταλάβω.Μεχρι στιγμής ίδια σκότωμα τα βλέπω μεταξύ es 100-A400
Μήπως είσαι εσύ ρε κουφάλα ΑλεξΈχεις εμένα ρε Χάρη.
Όχι, αλλά είμαι εξίσου κουφάλα!Μήπως είσαι εσύ ρε κουφάλα Αλεξ
Την έβαλα μόλις!Για κατσε ρε κουμπαρε.....τη WINCHESTER τη φάγατε;;;;;
Βάλε Almar.Την έβαλα μόλις!
Βαλε και τον σκοτωμο για την ρυθμιστικη...Άντε 93 μείνανε ακόμη
πολύ σωστός δεκαήμερο γκρίνιαςΒαλε και τον σκωτωμο για την ρυθμιστικη...
Αν δεν την καταβαλεις και πεσει πανω σου , σε εφαγε ζωντανο!κιομως η τσιχλα ειναι απαιτητικη
αν δεν εχεις σωστη κατανομη κοντα μακρυα γυρνας σπιτι με αδεια τορμπα κι ο άλλος με την καλη κανη με γεματηΑν δεν την καταβαλεις και πεσει πανω σου , σε εφαγε ζωντανο!
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaαν δεν εχεις σωστη κατανομη κοντα μακρυα γυρνας σπιτι με αδεια τορμπα κι ο άλλος με την καλη κανη με γεματη
Και εγω μεσα για Σταγερ , Φλαμπε & μποουινγκ.εγω θα ψηφαγα ρεμ, στογερ, βερετα, φλαμπαρμ, μπραουνικ οτο5 και σουμπερμποζε, μπρεντες με Ρ στην κάννη και τουρκικες όλες αλλα δεν εχει πολλους σταυρους και δεν ξερω πιον να προτοψηφαω
Γι’αυτο φέτος θα τις ρίχνω 36 γρΑν δεν την καταβαλεις και πεσει πανω σου , σε εφαγε ζωντανο!
Ασετον περνεις να βγάλεις το χρώμα που μένει στα χέρια από τα τουρκικά; ;;..με τουρκικα καπνά τουρκις τομπακο που εγραφαν τα καμελ
τα καλυτερα καπνά στον κόσμο γιαυτο και καπνιζουν πουλια και δισκακια οι τουρκαλες κανες
χιχιχιχιχιχιχιχιxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
όχι γιατι φοραω προφυλκτικα στα δαχτιλα και δεν θελει ασετον αλλα διαλιτικο νιτρου γιατι η τουρκικια μπογια ειναι ισχυρη και δεν βγαινει ευκολα απτα χερια μόνο απτα όπλα. Το τσαι σου ειχε νιτρο μέσα;Ασετον περνεις να βγάλεις το χρώμα που μένει στα χέρια από τα τουρκικά; ;;..
Το εχω πάθει με έναν μου είχε ζαλίσει τα ουμπαλα με μια Μ3000 και του έριξα ένα τσάι και λερωσα και τα χέρια με δαύτο
Μονο οι ασχετοι κανουν κωνους25 κατασκευαστές αλεζουάρ συνιστούν Πενελη.
Αυτοί ξέρουν.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάριαΜονο οι ασχετοι κανουν κωνους