Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Beretta

Votes: 37 29,6%
  • Benelli

Votes: 24 19,2%
  • Franchi

Votes: 3 2,4%
  • Breda

Votes: 5 4,0%
  • Remington

Votes: 24 19,2%
  • Fabarm

Votes: 16 12,8%
  • Stoeger

Votes: 0 0,0%
  • Mossberg

Votes: 1 0,8%
  • Browning

Votes: 10 8,0%
  • Winchester

Votes: 5 4,0%

• Total voters
    125
όχι γιατι φοραω προφυλκτικα στα δαχτιλα και δεν θελει ασετον αλλα διαλιτικο νιτρου γιατι η τουρκικια μπογια ειναι ισχυρη και δεν βγαινει ευκολα απτα χερια μόνο απτα όπλα. Το τσαι σου ειχε νιτρο μέσα;
Σίγουρα δεν είχε αντιγραφή σαν τα τουρκαλακια που αντιγράφουν τα πάντα γύρω τους και θέλουν να είναι και καλύτερα τα ιμιτασιομ...

Κερασμενο στην υγεία σάς..

Last edited:
Ανέλυσε το μας λίγο αυτό.
Αν και δεν συμφωνώ με τις μετατροπές στα όπλα (πέραν του κοντακιού που είναι το Α και το Ω).
Ρωτα ΣΟΒΑΡΟΥΣ επαγγελματιες να παρεις σοβαρη απαντηση
Πάρε πχ τηλεφωνο τον κ Παπατσαρουχα και πες του οτι θελω να κανω κωνο στο οπλο μου για να αυξησω τις επιτυχιες μου η το μεγιστο ωφελιμο βεληνεκες η για να βαραω θηραματα πιο μακρια
Γραψε εδω τι σου ειπε αν σου απαντησει απο τα γελια

Πάρε πχ τηλεφωνο τον κ Παπατσαρουχα και πες του οτι θελω να κανω κωνο στο οπλο μου για να αυξησω τις επιτυχιες μου η το μεγιστο ωφελιμο βεληνεκες η για να βαραω θηραματα πιο μακρια
...

Προφανώς είχες-εχεις benelli και πήρες να μάθεις και στα είπε?

Προφανώς είχες-εχεις benelli και πήρες να μάθεις και στα είπε?

Μηπως ξερεις να μας πεις εσυ τι κανει ο κωνος ;
Και καποιον αλλο ρωτησα και απεφυγε να απαντησει μαλλον δεν ηξερε.
Αυτα τα μπενελισια δεν πιανουν σε εμενα πες τα σε κανεναν αλλο
Εκτος αν πιστευεις οτι ο 2 εκατοστα κωνος συμπεριφερεται διαφορετικα σε κανες με τον ιδιο αυλο απο διαφορετικες εταιριες
Τοτε φιλε συγνωμη αλλα ξεκινα το πλεξιμο :D

Μηπως ξερεις να μας πεις εσυ τι κανει ο κωνος ;
Και καποιον αλλο ρωτησα και απεφυγε να απαντησει μαλλον δεν ηξερε.
Αυτα τα μπενελισια δεν πιανουν σε εμενα πες τα σε κανεναν αλλο
Εκτος αν πιστευεις οτι ο 2 εκατοστα κωνος συμπεριφερεται διαφορετικα σε κανες με τον ιδιο αυλο απο διαφορετικες εταιριες
Τοτε φιλε συγνωμη αλλα ξεκινα το πλεξιμο :D
Εεε, μηπως απλα αδιαφορησε(ή κοινως σε συνδεσε με Κά'ι'ρο)?????
Σου εγραψα, βρηκες ανθρωπο, αλλα μαλλον δεν το προσεξες......

Εεε, μηπως απλα αδιαφορησε(ή κοινως σε συνδεσε με Κά'ι'ρο)?????
Σου εγραψα, βρηκες ανθρωπο, αλλα μαλλον δεν το προσεξες......
Το κραταει μυστικο ; ... ο κοσμος το χει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι
Εσυ το λες αδιαφορια και εγω το λεω αγνοια
5 αραδες ειναι δεν χρειαζονται κατεβατα
Εσυ ξερεις η θα με συνδεσεις και εσυ με καιρο ;
Μην μου αραδιασεις μπουρδες ομως που ακους στο σκοπευτηριο αν δεν ξερεις πες δεν ξερω

Το σκυθικον το γνωρίζεις .Αν όχι ρώτησε τον να σου πει τι μετατροπές του έκανε μεταξύ αυτών και επιμήκυνση κώνου ήταν ένα απλό baiκal αλληλεπιθετο με δύο σκανδάλες και το αποχρωμιωνε αφαιρούσε ρίγες μεγάλωνε τον κώνο του έκανε πορτινγκ και όλα αυτά για να περάσει την ώρα του μάλλον όχι για να το βελτιώσει βλητικα.Γιατι εδώ θα ξεχάσω αυτά που ξέρω από πολλούς που δυστυχώς νομίζουν ότι ξέρουν μη έχοντας πιάσει ίσως βελτιωμένο όπλο μη έχοντας δει τι κάνει το πορτινγκ μη ξέροντας γιατί του αναιβαζε τον αυλό και το αποχρωμιωνε και δεν το άφηνε όπως ήταν παρά το έφτανε στο 18.5 + .Αυτά τα ολίγα επειδή τίποτε δε παίζει ρόλο σε μια κανη γι'αυτό τα γράφω και επειδή αναφέρεται ανθρώπους που έχω φτιάξει όπλα σε αυτούς και κατέχω και κάποιο που έχουν βάλει 3 το χεράκι τους σωτηροπουλος κατασκευαστής brain tsok,Κούρκουλος που κάνει κώνους με αμερικανικά κοπτικά και μόνο και παπατσαρουχας που αποχρωμιωνει κάνει πορτιγνκ δικής του επινόησης φτιάχνει τσοκ εξωτερικά με πορτινγκ και μεγάλους αυλούς πριν .Για να μη ρωτήσει κάποιος άδικα το γράφω.Εκτος αν μεγάλωσαν και δεν θέλουν να ασχοληθουν και σου λέει (που να εξηγώ που λέει και ο Βαρδής στο τραγούδι ) επομένως άσε μη κάνεις τίποτε .Τέλος πάντων η καλύτερη κανη για την πλειοψηφία είναι αυτή που κάνει πάντα μπαμ συνοδεύεται από καλή βαφή και όμορφη βαση και ξυλα η συνθετικά μερη έχει ρυθμιζόμενο κοντάκι με φλάντζες ωραίο πέλμα το όλο όπλο δεν θέλει καθάρισμα παράια φορά το χρόνο μόνο που θα ψηφίσετε εταιρία στο τέλος όχι κανη .Ρεμινγκτον και κοντά αλλά δεύτερη Μπερέτα και ακολουθεί η φαμπαρμ για μαμισιες κανες απειραχτες πάντα το υπόλοιπα να χαμέ να λέγαμε κατά διαστήματα σε κάποια μοντέλα υπάρχουν φοβερές κανες αλλά τις χαλάνε μετά γι'αυτό δεν αναφέρω wintsister και browning καθώς και breda η Frankie έχει σταθερά μια ωραία κανη και σε συνδυασμό με τα υπολοιπα της (μια άλλη μπενελι είναι ) απορώ γιατί δεν κυκλοφορεί τόσο στους κυνηγότοπους .Άβυσσος η ψυχή της κάνης και των κυνηγών .

Last edited:
Το σκυθικον το γνωρίζεις .Αν όχι ρώτησε τον να σου πει τι μετατροπές του έκανε μεταξύ αυτών και επιμήκυνση κώνου ήταν ένα απλό baiκal αλληλεπιθετο με δύο σκανδάλες και το αποχρωμιωνε αφαιρούσε ρίγες μεγάλωνε τον κώνο του έκανε πορτινγκ και όλα αυτά για να περάσει την ώρα του μάλλον όχι για να το βελτιώσει βλητικα.Γιατι εδώ θα ξεχάσω αυτά που ξέρω από πολλούς που δυστυχώς νομίζουν ότι ξέρουν μη έχοντας πιάσει ίσως βελτιωμένο όπλο μη έχοντας δει τι κάνει το πορτινγκ μη ξέροντας γιατί του αναιβαζε τον αυλό και το αποχρωμιωνε και δεν το άφηνε όπως ήταν παρά το έφτανε στο 18.5 + .Αυτά τα ολίγα επειδή τίποτε δε παίζει ρόλο σε μια κανη γι'αυτό τα γράφω και επειδή αναφέρεται ανθρώπους που έχω φτιάξει όπλα σε αυτούς και κατέχω και κάποιο που έχουν βάλει 3 το χεράκι τους σωτηροπουλος κατασκευαστής brain tsok,Κούρκουλος που κάνει κώνους με αμερικανικά κοπτικά και μόνο και παπατσαρουχας που αποχρωμιωνει κάνει πορτιγνκ δικής του επινόησης φτιάχνει τσοκ εξωτερικά με πορτινγκ και μεγάλους αυλούς πριν .Για να μη ρωτήσει κάποιος άδικα το γράφω.Εκτος αν μεγάλωσαν και δεν θέλουν να ασχοληθουν και σου λέει (που να εξηγώ που λέει και ο Βαρδής στο τραγούδι ) επομένως άσε μη κάνεις τίποτε .
Θα μας πεις τι κανουν οι κωνοι η οχι
Αν δεν ξερεις πες δεν ξερω

Θα μας πεις τι κανουν οι κωνοι η οχι
Αν δεν ξερεις πες δεν ξερω
Βελτιώνουν την κατανομή μειώνουν λίγο την ανάκρουση το αποτέλεσμα να έχεις περισσότερα ωφέλιμα σκακια μέσα στο βεληνεκές σου και αν δε το παρακάνεις κερδίζεις αυξάνοντας το βεληνεκές σε μια μερίδα σκαγιων σου επειδή δεν έχεις στραπατσαρει τόσα κατά την μετάβαση αν το παρακάνεις με μήκος ίσως χάσεις λίγο ταχύτητα σχετικό αυτό πολύ σχετικό.Ολα μου τα ντουφέκια έχουν κώνο μεγαλύτερο των κλασικων .Μπορείς να ρωτήσεις παπατσαρουχα,Κούρκουλο,Λιάκο ,ψιλακη ,Σωτηρόπουλο ,για περισσότερες πληροφορίες όλοι έκαναν κώνους δεν ξέρω αν κάποιος έχει σταματήσει .

Last edited:
Θα ψήφιζα fabarm διότι είναι η μόνη κάννη που δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κανέναν για τα σκοτωματα της και επίσης ήταν η πρώτη εταιρεία από όσο εγώ θυμάμαι από όλες τις παραπάνω εβγαλε κάννη με πολλαπλούς κώνους το γνωστό tribore κάτι που το αντιγράφουν πλέον Beretta και Benelli. Επίσης περνάει δοκιμές 1670 bar που δεν περνάει καμια άλλη κάννη και ήταν και η πρώτη εταιρεία που έβαλε choke 82 mm στο μήκος.

Όμως επειδή σε ένα όπλο δεν μετράει μόνο η κάννη και από μόνη της δεν μπορεί να κάνει την διαφορά και επειδή κάννη δεν είναι μόνο η εσωτερική της γεωμετρία και παίζει σημασία και η τεχνολογία υλικών η κατεργασία των μετάλλων καθώς και η βαφή της ώστε να έχει σταθερή απόδοση να είναι αξιόπιστη και να έχει και αντοχές στις κακουχίες ,γρατσουνιές οξυδωσεις κλπ κλπ, και επειδή πλέον η Benelli έχει βγάλει ισως μια από τις καλύτερες κάννες σαν γεωμετρία την advanced impact που σε συνδιασμό με άλλες τεχνολογίες όπως την βαφή best με τα 25 χρόνια εγγύηση την κρυογενη κατεργασία κλπ κλπ θεωρώ ότι πλέον μαζί με την μαμά εταιρεία την Beretta (δεν ξέρω ποια από τις δύο καινοτομεί και δίνει κάννες στην άλλη) βγάζει αν όχι τις καλύτερες κάννες σίγουρα τις πιο καινοτόμες και προηγμενες. Επίσης ο όμιλος Beretta έχει τεχνογνωσία και εμπειρία που προέρχεται από πάρα πολλές εταιρείες που ανήκουν στην Beretta πλέον όπως Franchi Beretta ,Benelli , Holland and Holland και άλλες. Οπότε αν είχα πάνω από μία ψήφο θα ψήφιζα Fabarm Beretta και Benelli. Όμως επειδή έχω μία ψήφο θα την ρίξω στην Benelli για την νέα κάννη AI σε συνδιασμό με την βαφή best και τα μεγάλου μήκους τσοκ και την κρυογενη κατεργασία που θεωρώ ότι είναι ότι πιο προηγμένο και ακριβό υπάρχει αυτή την στιγμή σε κάννη.
και για τα συστήματα απόσβεσης μονο η beretta-benelli εχουν και εχουν ασχοληθεί σοβαρά

και θα σου πει αν εχεις 18,3 ναι θέλεις και αυλο και κωνο.

Το σκυθικον το γνωρίζεις .Αν όχι ρώτησε τον να σου πει τι μετατροπές του έκανε μεταξύ αυτών και επιμήκυνση κώνου ήταν ένα απλό baiκal αλληλεπιθετο με δύο σκανδάλες και το αποχρωμιωνε αφαιρούσε ρίγες μεγάλωνε τον κώνο του έκανε πορτινγκ και όλα αυτά για να περάσει την ώρα του μάλλον όχι για να το βελτιώσει βλητικα.Γιατι εδώ θα ξεχάσω αυτά που ξέρω από πολλούς που δυστυχώς νομίζουν ότι ξέρουν μη έχοντας πιάσει ίσως βελτιωμένο όπλο μη έχοντας δει τι κάνει το πορτινγκ μη ξέροντας γιατί του αναιβαζε τον αυλό και το αποχρωμιωνε και δεν το άφηνε όπως ήταν παρά το έφτανε στο 18.5 + .Αυτά τα ολίγα επειδή τίποτε δε παίζει ρόλο σε μια κανη γι'αυτό τα γράφω και επειδή αναφέρεται ανθρώπους που έχω φτιάξει όπλα σε αυτούς και κατέχω και κάποιο που έχουν βάλει 3 το χεράκι τους σωτηροπουλος κατασκευαστής brain tsok,Κούρκουλος που κάνει κώνους με αμερικανικά κοπτικά και μόνο και παπατσαρουχας που αποχρωμιωνει κάνει πορτιγνκ δικής του επινόησης φτιάχνει τσοκ εξωτερικά με πορτινγκ και μεγάλους αυλούς πριν .Για να μη ρωτήσει κάποιος άδικα το γράφω.Εκτος αν μεγάλωσαν και δεν θέλουν να ασχοληθουν και σου λέει (που να εξηγώ που λέει και ο Βαρδής στο τραγούδι ) επομένως άσε μη κάνεις τίποτε .Τέλος πάντων η καλύτερη κανη για την πλειοψηφία είναι αυτή που κάνει πάντα μπαμ συνοδεύεται από καλή βαφή και όμορφη βαση και ξυλα η συνθετικά μερη έχει ρυθμιζόμενο κοντάκι με φλάντζες ωραίο πέλμα το όλο όπλο δεν θέλει καθάρισμα παράια φορά το χρόνο μόνο που θα ψηφίσετε εταιρία στο τέλος όχι κανη .Ρεμινγκτον και κοντά αλλά δεύτερη Μπερέτα και ακολουθεί η φαμπαρμ για μαμισιες κανες απειραχτες πάντα το υπόλοιπα να χαμέ να λέγαμε κατά διαστήματα σε κάποια μοντέλα υπάρχουν φοβερές κανες αλλά τις χαλάνε μετά γι'αυτό δεν αναφέρω wintsister και browning καθώς και breda η Frankie έχει σταθερά μια ωραία κανη και σε συνδυασμό με τα υπολοιπα της (μια άλλη μπενελι είναι ) απορώ γιατί δεν κυκλοφορεί τόσο στους κυνηγότοπους .Άβυσσος η ψυχή της κάνης και των κυνηγών .
Παίρνεις το σκυλί της υπαίθρου που έχει φάει τη στέπα με το κουτάλι για να το μεταμορφώσεις σε ντελικάτο μπεκατσοτουφεκο και να ρίχνεις 5 φυσίγγια στην έξοδο .

Back