Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Beretta

Votes: 37 29,6%
  • Benelli

Votes: 24 19,2%
  • Franchi

Votes: 3 2,4%
  • Breda

Votes: 5 4,0%
  • Remington

Votes: 24 19,2%
  • Fabarm

Votes: 16 12,8%
  • Stoeger

Votes: 0 0,0%
  • Mossberg

Votes: 1 0,8%
  • Browning

Votes: 10 8,0%
  • Winchester

Votes: 5 4,0%

• Total voters
    125
Σίγουρα δεν είχε αντιγραφή σαν τα τουρκαλακια που αντιγράφουν τα πάντα γύρω τους και θέλουν να είναι και καλύτερα τα ιμιτασιομ...

Κερασμενο στην υγεία σάς..
απο μια τουφεκια βγαζεις σημπερασμα; κυνηγησετα και τα 2 στην ΠΡΑΞΗ και θα δεις αλλά κι η βερετα καλή ειναι κορηφεα

.Ρεμινγκτον και κοντά αλλά δεύτερη Μπερέτα και ακολουθεί η φαμπαρμ για μαμισιες κανες απειραχτες πάντα το υπόλοιπα να χαμέ να λέγαμε κατά διαστήματα σε κάποια μοντέλα υπάρχουν φοβερές κανες αλλά τις χαλάνε μετά γι'αυτό δεν αναφέρω wintsister και browning καθώς και breda η Frankie έχει σταθερά μια ωραία κανη και σε συνδυασμό με τα υπολοιπα της (μια άλλη μπενελι είναι ) απορώ γιατί δεν κυκλοφορεί τόσο στους κυνηγότοπους .Άβυσσος η ψυχή της κάνης και των κυνηγών .
καλαταλες αλλα ξεχασες τα τουρκικα δικιο εχεις για την φραντσι

@pegpanos μίλα πιο όμορφα στα μέλη του forum
tenor.gif

Και σιγουρα θα του δοσει το ογκομετρικο παραδειγμα με το ποτήρι και το νερο και θα τον παραπεμψει στο χοντροτερο σκαγιο. Φιλε το κριτήριο παντα δεν διαμορφωνεται με το τι θα πει ο καθε οπλουργος η οχι και σιγουρα δεν παιζει ρολο απο μονος του ο κωνος σε καθε οπλο. Μια χαρα υπαρχουν αλλοι οπλουργοι που κυνηγουν με οπλα με μαμα η δικους τους κωνους και αν κυνηγαει καποιος με τετοια οπλα,καταλαβαινει μια χαρα την διαφορα στο τερεν χωρις πολυ σκεψη και δοκιμες.
Θα μειωθουν οι επιτυχιες αναλογα την ικανοτητα σκοπευσης αλλα αν παει η τουφεκια εκει που κοιτας το θηραμα ειναι σιγουρο, ακομα και με το πιο ανοιχτο τσοκ μιας συλλογης που προσφερει η εταιρία.

Δεν θα μιλησω ασχημα οπως ενας παλια. Υπαρχει κοσμος που θελει να κυνηγήσει "χοντρο" αλλα ειναι πολύ νότια και οι καιροι παρα πολυ δυσκολοι. Οχι οτι δεν θα δει ξεχωριστό σκασιμο στις τσιχλες καποιος,αλλα τα μεγαλα εργα ειναι αλλου.
Του τερεν και εσυ ;
Για πες μου με ποσες κανες κυνηγησες τι θηραματα με τι φυσιγγια με ποσα γραμαρια με τι υλικο και νουμερο σκαγιων ποσα θηραματα χτυπησες και ποιες ηταν οι διαφορες
Θα μου πεις γενικα οτι ειδες διαφορες οπως ολοι αναμενομενο
Και καλα κανεις που βλεπεις διαφορες αλλα αν αλλαξει το θηραμα ισως να αλλαξει η καλη κανη (σιγουρακι)
Και αυτο που λες για το τερεν προυποθετει να εχεις καμια 10αρια κανες (κανες οχι οπλα) ωστε να μην αλλαζει το κουμπωμα και η αισθηση πανω σου
Επισης προυποθετει 2-3-4 κοντακια γιατι με το πουκαμισακι θες αλλο κοντακι απ οτι με το μπουφαν στο κρυο
Αν τα εχεις κανει ολα αυτα και καταφερες να βρεις την καλυτερη κανη για ολα τα θηραματα για ολες τις εποχες με ολα τα φυσιγγια εισαι αρχοντας
Κοιτα τωρα να δεις τι μπορει να συμβει ... αν τα κανω ολα αυτα εγω μπορει να βγαλω αλλη κανη καλυτερη
Κανενας απο τους δυο μας δεν θα λεει ψεματα
Η καλυτερη κανη ειναι απλα μια πλανη και αν υπαρχει (που δεν υπαρχει) αναφερεται σε συγκεκριμενα ατομα, πολυ συγκεκριμενα θηραματα και φυσιγγια.
Οι αποστασεις για τις οποιες γινεται πολυ κουβεντα δεν εχει στις περισοτερες περιπτωσεις καμια σχεση με την κανη
Αν εχεις ριξει σε πραγμτικα μεγαλες αποστασεις με πολλες κανες θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να καταλαβεις
Μαλλον το καταλαβες γι αυτο πηρες την αστρο δεν ειναι κατι διαφορετικο παντως απο τα υπολοιπα οπλα την ξερω
Εχει απλα γεωμετρια που πουλαει και βγαζει προβληματακια οχι ομως φοβερα

Από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι προηγείται η Μπερέτα. Η Φράνκι και η ρεμ γιατί έτσι; Αφού όλοι τις εκθειάζουν.
Γιατι προφανως ειναι πιο πολλοι οι μπερετακιδες που συμμετεχουν και αν δεν παινεψεις το σπιτι σου.....

Του τερεν και εσυ ;
Για πες μου με ποσες κανες κυνηγησες τι θηραματα με τι φυσιγγια με ποσα γραμαρια με τι υλικο και νουμερο σκαγιων ποσα θηραματα χτυπησες και ποιες ηταν οι διαφορες
Θα μου πεις γενικα οτι ειδες διαφορες οπως ολοι αναμενομενο
Και καλα κανεις που βλεπεις διαφορες αλλα αν αλλαξει το θηραμα ισως να αλλαξει η καλη κανη (σιγουρακι)
Και αυτο που λες για το τερεν προυποθετει να εχεις καμια 10αρια κανες (κανες οχι οπλα) ωστε να μην αλλαζει το κουμπωμα και η αισθηση πανω σου
Επισης προυποθετει 2-3-4 κοντακια γιατι με το πουκαμισακι θες αλλο κοντακι απ οτι με το μπουφαν στο κρυο
Αν τα εχεις κανει ολα αυτα και καταφερες να βρεις την καλυτερη κανη για ολα τα θηραματα για ολες τις εποχες με ολα τα φυσιγγια εισαι αρχοντας
Κοιτα τωρα να δεις τι μπορει να συμβει ... αν τα κανω ολα αυτα εγω μπορει να βγαλω αλλη κανη καλυτερη
Κανενας απο τους δυο μας δεν θα λεει ψεματα
Η καλυτερη κανη ειναι απλα μια πλανη και αν υπαρχει (που δεν υπαρχει) αναφερεται σε συγκεκριμενα ατομα, πολυ συγκεκριμενα θηραματα και φυσιγγια.
Οι αποστασεις για τις οποιες γινεται πολυ κουβεντα δεν εχει στις περισοτερες περιπτωσεις καμια σχεση με την κανη
Αν εχεις ριξει σε πραγμτικα μεγαλες αποστασεις με πολλες κανες θα επρεπε να ειναι το πρωτο πραγμα που θα επρεπε να καταλαβεις
Μαλλον το καταλαβες γι αυτο πηρες την αστρο δεν ειναι κατι διαφορετικο παντως απο τα υπολοιπα οπλα την ξερω
Εχει απλα γεωμετρια που πουλαει και βγαζει προβληματακια οχι ομως φοβερα
Ναι του τερεν κι εγω. Σουρωμενος με αυταπατες οπως λες

Ευτυχως το καταλαβες
Φιλαρακο γραμμενος τον απριλιο εισαι.τα γραπτα σου θυμιζουν παλαιοτερο τροπο που εφυγε και ευτυχως υσηχασε λιγο η κατασταση. Αν τρως πολυ ξυλο απο τη γυναικα σου μην βγαζεις φασισμο εδω περα. Οσο για τα τερεν μακρια,πολυ νευριαζεις και κατι σάικοπαθ σαν εσενα ,για καποια διαφωνια μπορει να τουφεκισουν και κανεναν.
Οσο για τα τερεν μου και την πλανη
Πρώτων ουτε τις δυνατοτητες μου εχεις να τα επισκευτεις(απο τσιχλες μεχρι τα μεγαλυτερα υδροβια)
Δευτερον δεν εισαι κυνηγος...

Δεν ειναι κυνηγος ο ανθρωπος ουτε σε τερεν παει ουτε σε συλλογο ειναι γραμμενος.
Δεν θα εγραφε αν ηταν κυνηγος γιατι ολο και σε καποιον βάλτο ή σε κανενα χωραφι θα τον πετουσαν οι κυνηγοι ετσι οπως μιλαει κι ετσι οπως εγραφε και παλαιοτερα,ισως,εκτος αν ολοι οι ερειστικοι που μισουν κοσμο γραφουν με ιδιο υφος.

Να προσεχεις να μη μιλας ετσι σε κυνηγους γιατι και το οπλο θα στο παρουν και γυμνος θα πας σπιτι,απ τα τερεν

Ενας μαλακας και μισός εισαι.

Συγγνωμη παιδια αλλα καταλαβατε περί Τεινος πρόκειται.διεγραμμενος πρωην που χαλουσε ολα τα θεματα. Θα τον βρειτε με μπαν στις προηγουμενες σελιδες
Ποιος να ήτανε άραγε ?....

Η αστρο εχει θεμα,το κεφαλι σου εχει
.θα την επαιρνα εγω αμα δεν την εριχνα τοσο καιρο;

Ε παιδια σβηστε τον να μην φλιπαρει και τραβηξει κανα σάλτο η καμια σκανδαλη εκει στο πι σι μπροστα..πολυ νευρο και ιστορια

Back