Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Beretta

Votes: 37 29,6%
  • Benelli

Votes: 24 19,2%
  • Franchi

Votes: 3 2,4%
  • Breda

Votes: 5 4,0%
  • Remington

Votes: 24 19,2%
  • Fabarm

Votes: 16 12,8%
  • Stoeger

Votes: 0 0,0%
  • Mossberg

Votes: 1 0,8%
  • Browning

Votes: 10 8,0%
  • Winchester

Votes: 5 4,0%

• Total voters
    125
Έφαγε μπαν γιατί το ζήτησε η έβρισε κανέναν
Και αργα του ηταν γιατι υοηρχαν αλλοι δυο που χαλουσαν τα θεματα και αναιρουσαν πολυ ασχημα οτι εγραφαν κοι μοιραζοντουσαν με καλες αναμνησεις απο τουφεκιδια εδω ολα τα παιδια.
Εγω προσωπικα αν ημουν σάικο ψυχακιας ακοινωνητος θα επελεγα να ξεσπασω στο ιντερνετ αλλα οχι σε κυνηγετικο φορουμ. Φτιαχνουν 2 φυσιγγια εκει περα βαρανε και δυο χαρτια και νομιζουν πιασαν τον παππα απ τα αρχ... Κυνηγι 0,αλλα μαλλον αυτο τους ενοχλει . Και δεν τα συμπαθω τα ιταλικα οπλα αλλα δεν θα σε αναιρεσω φιλε αμα κατι διαφωνω

Και αργα του ηταν γιατι υοηρχαν αλλοι δυο που χαλουσαν τα θεματα και αναιρουσαν πολυ ασχημα οτι εγραφαν κοι μοιραζοντουσαν με καλες αναμνησεις απο τουφεκιδια εδω ολα τα παιδια.
Εγω προσωπικα αν ημουν σάικο ψυχακιας ακοινωνητος θα επελεγα να ξεσπασω στο ιντερνετ αλλα οχι σε κυνηγετικο φορουμ. Φτιαχνουν 2 φυσιγγια εκει περα βαρανε και δυο χαρτια και νομιζουν πιασαν τον παππα απ τα αρχ... Κυνηγι 0,αλλα μαλλον αυτο τους ενοχλει . Και δεν τα συμπαθω τα ιταλικα οπλα αλλα δεν θα σε αναιρεσω φιλε αμα κατι διαφωνω
Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αλλά θέλω να μάθω τον λόγο
Γιατί επειδή ζήτησε να φύγει εφαγε μπαν
Ξέρω για τέτοιον λόγο δεν τρως μπαν απλά
Τώρα εάν έβρισε όπως έβρισες εσυ πιο πάνω καλά του κάνανε

Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αλλά θέλω να μάθω τον λόγο
Γιατί επειδή ζήτησε να φύγει εφαγε μπαν
Ξέρω για τέτοιον λόγο δεν τρως μπαν απλά
Τώρα εάν έβρισε όπως έβρισες εσυ πιο πάνω καλά του κάνανε
Εφαγε μπαν, γιατι πολυ απλα ηταν εριστικος και δεν δεχονταν διαλογο ή κοντρα στις οποιες αποψεις του. ηταν μονο για φασαρια.

Κακώς έγινε ban, δεν παραβίασε τους κανόνες, ζήτησε διαγραφή, και μιας και αυτό δεν γίνεται απλά θα έπρεπε να σταματήσει να γράφει από μόνος του, και να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν ήταν περισσότερο εριστικός από άλλους.

Κακώς έγινε ban, δεν παραβίασε τους κανόνες, ζήτησε διαγραφή, και μιας και αυτό δεν γίνεται απλά θα έπρεπε να σταματήσει να γράφει από μόνος του, και να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν ήταν περισσότερο εριστικός από άλλους.
Εσυ πρωτη ειδες μελη εδω με μπερετες φαμπαρμ ρεμινγκτον να καταθετουν αποψεις απο το κυνηγι και να τους μιλαει καποιος ετσι υποτιμητικα;λες και ειμαστε χαζοι; Μπορει να υπαρχουν κανονες αλλα υπαρχει και πειρα απο κομπλεξικους μαλακες φιλε

Μήπως αυτοί ... είναι οι άλλοι? ;)

Last edited:
Και στο κατω κατω για να μιλαει ετσι μπηκε στο φορουμ κι οχι για να ανταλλαζει εμπειρια ή να σεβεται καποιους κανονες.τα λεγομενα δλδ εστω κι αν διαφωνει. Ειναι απο αυτους που τουφεκανε με μια καλη καννη απο αυτες που αναφερονται και λεει είναι αυταπάτη,στηνουν χρονογραφο ή δεν πανε καθολου κυνηγι πριν κανουν αυτο.αυτοι ειναι ειδικη κατηγορια.δεν πανε καν κυνηγι ,μονο πληκτρολογιο, δοκιμές κι αν πανε θα πανε στα κλεφτικα χωρις αδεια με την παρεα για γουρουνια και θα τους βαζουν και τελευταιους γιατι θα το παιζουν "παμε μωρε αν κι εγω τα βαρεθηκα αυτα"κι ολο θεωρια

Η τεχνολογια εχει νικησει στα οπλα σε παγκοσμιο επιπεδο .ευχομαι σε ολους μερακι και οτι εχουμε στα χερια μας να μας δοσει στα τερεν συγκλονιστικες στιγμες στις δυσκολες ημερες που περναμε

Εγω θα μεινω στη ρεμινγκτον μοσσμπεργκ μπραουνινγκ γιατι εχω πιστει οτι μου χαριζουν τις παραπανω στιγμες. Την αστρο την πηρα γιατι ετσι γουσταρα και θα της πιω το αιμα.
Κανενα απο τα οπλα μου δεν ειναι για χαρτακια.αν ο τυπος ειναι ο μεταφυσικος των οπλων και ο ψυχολόγος της ερμηνειας των αυταπατων ας τα πεταξει η ας τα βαλει στον πατο του.

Σε ποια αναφέρεσαι οτι δεν κυκλοφορει στους κυνηγοτοπους στο τελος;
Στην Frankie δεν κυκλοφορεί όσα θα έπρεπε για μένα αν ήμουν στο να πάρω οπλο αδράνειας στο 1000 αρχικό μόνο Frankie affinity θα έπαιρνα

Πειτε μου μια καλη κανη τι δινει παραπανω απο μια αλλη για να θεωρειται καλη.Μεγαλυτερο βεληνεκες;Καλυτερες κατανομες;Ταχυτητες;
αυτά τα τρία που είπες όταν φτιάχνεις το ένα αυτόματα χαλάει το άλλο.
πχ βεληνεκές καλο στα 50 μ σημαίνει ότι στα 35 μ έχεις χαλασμένη κατανομή (ποιο πυκνό κέντρο )

Ok ποιο ειναι αυτο το βεληνεκες και για ποια θηραματα ζηταμε την αυξηση του;
Αυτο ειναι υποκείμενο,στα ποσα μετρα θελει και μπορεί να σηκωσει όπλο κάποιος.εγω βαραω με φουλ κοντα μακρια.κοντα μακριά λοιπον τα οπλα που επελεξα να κυνηγαω δεν υστερουν σε κανεναν απο τους παραγοντες που ανεφερες. Σε φασσες σκόπια απο ντου σε βοσκη στα μουτρα 15 μετρα ως 50+

Αυτο ειναι υποκείμενο,στα ποσα μετρα θελει και μπορεί να σηκωσει όπλο κάποιος.εγω βαραω με φουλ κοντα μακρια.κοντα μακριά λοιπον τα οπλα που επελεξα να κυνηγαω δεν υστερουν σε κανεναν απο τους παραγοντες που ανεφερες. Σε φασσες σκόπια απο ντου σε βοσκη στα μουτρα 15 μετρα ως 50+
Κατα βαση με καννη αχρωμιωτη 18,6 φουλ

Back