Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Thread starter Thread starter George Ant.
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες κάννες;

• Beretta

Votes: 37 29,6%
  • Benelli

Votes: 24 19,2%
  • Franchi

Votes: 3 2,4%
  • Breda

Votes: 5 4,0%
  • Remington

Votes: 24 19,2%
  • Fabarm

Votes: 16 12,8%
  • Stoeger

Votes: 0 0,0%
  • Mossberg

Votes: 1 0,8%
  • Browning

Votes: 10 8,0%
  • Winchester

Votes: 5 4,0%

• Total voters
    125
Παιρνεις μια καννη με τετοια χαρακτηριστηκα.το ζητουμενο ειναι σε τι κατασταση θα βγουν τα σκαγια απο τα φυσιγγια που γουσταρεις να ριχνεις απο την αρχη μεχει το τελος.
Τετοια οπλα με τετοιες καννες που διαχειριζονται κι εχουν τετοια δυνατοτητα υπαρχουν.για τους κωνους κανουν δουλεια σε ολα τα νουμερα σκαγιων όσων αφορα την σφαιρικοτητα. Το ζητουμενο ειναι η συγκεντρωση,αν θα μπορεσεις να την κρατησεις.

Η remington με 18,55 και το φουλ της εταιριας ειναι εκεινες που ξεπερνανε τα ορια του βεληνικους,ειδικα τα μοντελα με μεγαλους κωνους ν3,1187 sps sm,sporting και φυσικα αυτα τα μοντελα με διευρυμενους αυλους οπως βερσα και competition 3 .

Αν ηταν κανενα αλλο πιο φινετσατο με πιο ευκολο και συγχρωνο μηχανισμο και θα το επελεγα και θα το ελεγα.
Οι καννες αυτες παραγουν εργο.πως; Εχουν απαντηθει πολλα με μετρησεις σε χεονογραφους αλλα κυριως στο τερεν,;ν ειναι κατι να απασχολει τον κυνηγο και τις δυνατοτητες του ειναι η πιστα και η καρπωση.
Εγω γουσταρω οπου σηκωνω το οπλο τα πουλια να σκανε ,ακομα και με φυσιγγια που γραφουν κάποιοι πως ειναι ταμαμ για 18,3 18,4 ,αν και αυτο δε μπορω να το καταλαβω.
Πχ τα 28 εως 32 θα τα δουλεψεις λογικα απο 10 εως 7 νουμερο. Οποιαδηποτε καννη με 18,3 18,4 θα σου μαμησει τα μισα απ τα ψηλα αυτα σκαγια της γομωσεις .... οπότε,,απολυτοποιησεις δεν χορανε κι αν υπαρχει θέμα σφίγγεις το τσοκ.
Γραφει ο αλλος "της μπραουνινγκ ειναι χαλια (συμφωνω) και πιο ανοιχτα"οκ,κανενας δεν σου ειπε οτι σαν οπλα οτι και να βαλεις πως δεν θα ρηξουν στο διαολο
Εγώ ξέρω ότι στον ασπροπυργο την Δευτέρα που πέρασε εγώ με τον φίλο μου αυτός με versa max εγώ με την black eagle του έκανε 8 εμπλοκές στο κουτί με τα 28gr GT NSI ενώ εγώ με τα 24gr NSI δεν είχα καμία,στο τέλος εγώ είχα πετύχει περισσότερα πιατάκια από της σούπερ κάνες!!! Όποτε το όπλο δεν είναι μόνο μια κάνη αλλά πρέπει να δουλεύει και σωστά για να απολαμβάνεις την κάνη αυτή που θεωρητικά είναι καλύτερη. Για αυτό λέω ότι ας έχει πουλιά και δεν χρειάζεται καμία κάνη σούπερ για να τα πετύχεις άλλωστε για αυτό κυριάρχησαν τα ιταλικά όπλα κατά 80% στην αγορά γιατί με ελάχιστο καθάρισμα δεν δημιουργούσαν προβλήματα στον χρήστη από εμπλοκές και ζημιές. Βέβαια απροβλημάτιστα είναι και τα browning και Winchester από το μοντέλο gold και μετά.

25 ζωές να ψάχνουμε,αποτέλεσμα δεν θα βγάλουμε .
Εδώ ο φίλος μας ο Γιάννης 35 χρόνια + κυνηγός και με καμμιά εικοσαρια όπλα να έχουν περάσει από τα χέρια του ακόμα ψάχνει να βρει το καλό όπλο.
Και , καλά να είναι, θα ψάχνει ως τα βαθιά γεράματα και άκρη ακόμα δεν θα έχει βγάλει .
Γιατί καλή κανη είναι αυτή που είναι πάνω στο όπλο που σου ταιριάζει...
Και οπλα που μας ταιριάζουν είναι πολλά και από πολλές μάρκες.

Καλημέρα σε όλους, όποια ομάδα και αν υποστηρίζουν, αεκ , ολυμπιακό, παοκαρα ,κλπ. . Μπαίνω καθημερινά στο φόρουμ , είναι σαν να πηγαίνω σε ένα στέκι κυνηγών και όλοι εδώ μέσα αντιλαμβανομαστε πόσο ευχάριστο και χαλαρωτικό είναι για εμάς που έχουμε αυτό το ένστικτο, να συναντιομαστε και να συζητάμε για αυτό το κοινό μας πάθος. Δεν έχω συναντηθεί με κανένα από τα μέλη του φόρουμ και δεν γνωρίζω κανέναν δια ζώσης, όμως έχω αποκτήσει οικειότητα με πολλούς και αισθάνομαι ότι έχω αποκτήσει φίλους που εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι κάπου, κάποτε θα βρεθούμε. Όπως έγραψα πριν, αυτό που μάς ενώνει είναι το κυνηγετικό ΈΝΣΤΙΚΤΟ, ( και αυτό αποτελεί ΜΕΓΑ προνόμιο) που η πλειοψηφία των σύγχρονων ανθρώπων έχει χάσει από γενετικό εκφυλισμό, ενώ σε μάς παραμένει σαν θεμελιώδες συστατικό του ψυχισμου μας. Έναν κυνηγό αν του στερήσεις το κυνήγι, του καταστρέφεις την ζωή, τον υποδουλωνεις. Είμαστε Έλληνες και είμαστε δικαιολογημενα υπερήφανοι γιαυτό, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε και το μέγιστο των ελαττωμάτων του γένους μας, την διχόνοια. Είμαστε πολύ λίγοι ( και εκλεκτοί) ,ανάμεσα σε αμέτρητους αντιπάλους ( έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε κάθε μη Έλληνα, έως εξασφάλισης της αδυναμίας του να μάς βλάψει), και δυστυχώς παρα τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν δεν συνετιζομαστε. Τελευταία στο φόρουμ επικρατεί τοξικότητα και πολεμικό κλίμα, και το χειρότερο είναι ότι όλο και περισσότερο τα μέλη που διακρίνονται για το ήθος και την ποιότητα του λόγου τους έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και κυριαρχεί η παρουσία κάποιων ελαχίστων ( που όμως αρκούν για να χαλάσουν την εικόνα) που εκτός του ότι λένε ασυναρτησίες, προκαλούν και υβριζουν με άνανδρο τρόπο, αδυνατώντας να αντιπαρατεθουν με επιχειρήματα, που από ότι φαίνεται δεν κατέχουν. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, είναι περιττό, γιατί είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για κλινικές περιπτώσεις, που δυστυχώς πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, όμως η ανωνυμία του διαδικτύου και η προστασία που τους παρέχει τους επιτρέπει να παρεκτρεπονται, και είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για θρασυδειλους, διότι ο άντρας δεν παριστάνει τον νταή εκ του ασφαλούς και σέβεται τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Μην κάνετε σαν μικρά παιδιά ρε λεβεντες ο καθένας έχει την γνώμης του. Σεβαστές πάμε παρακάτω...ας δεχτούμε και της γνώμες τον άλλο δεν είναι κακό ..ΥΓ.. την απάντηση για καλές κάννες την δίνουν οι ειδήμονες δηλαδή σκοπευτές/δάσκαλοι σκοποβολής/οπλουργοι....
Ηλία θέλω όλοι αυτοί οι "ειδήμονες" που λες να μας παρουσιάσουν τα πτοιχεια τους και από ποιες αναγνωρισμένες σχολές τα έχουν πάρει ;; Γιατί ως γνωστό στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι χωρίς να αποδείξεις τίποτα !!

Δεν είναι μόνο τα μέτρα του κοντακιου που παίζουν ρόλο στην σκόπευση. Παίζει και η σκοπευτική γραμμή , το ζύγισμα του όπλου αν είναι μπροστοβαρο η όχι το φυσίγγι αν ταιριάζει στο συγκεκριμένο όπλο και άλλα πολλά. Και δεν πιστεύω ότι ακόμη και σκοπευτές οι δάσκαλοι σκοπευτών έχουν το αλάνθαστο μόνο και μόνο επειδή έχουν την ιδιότητα αυτή. Πιο πιθανον είναι να προμοταρουν τους σπόνσορες τους παρα να σου πουν την αλήθεια. Εδώ βλέπεις τον άλλο που δοκιμάζει τα Λάμπρο με franchi που έχει την απλή καννη της Benelli που όλοι λέτε τα χειρότερα για τις κάννες αυτές και σπάει τα δισκάκια στα 80 μέτρα. Τι να πιστέψεις από αυτόν; Ότι φταίει η κάννη που σπάνε στα 80 μέτρα; Αν το πάτε έτσι τότε η fabarm έχει τις καλύτερες κάννες που κατέχει και το ρεκόρ guines αν δεν κάνω λάθος που έσπασε στην μεγαλύτερη απόσταση σε δισκάκι.

Όμως στις οριακές αποστάσεις αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι να είσαι όσο περισσότερο κέντρο γινεται. Γιατί την μεγαλύτερη συγκέντρωση και διάτρηση την έχουν τα κεντρικά σκαγια που δεν έχουν καθόλου παραμορφώσεις και έχουν μεγαλύτερες μενουσες. Οι διαφορές όμως από κάννη σε κάννη είναι κυρίως στα περιφερειακά σκάγια λόγο παραμορφώσεων από τον κώνο προσαρμογής και τον αυλο. Στα κεντρικά σκαγια που σε ενδιαφέρουν για τις οριακες αποστάσεις οι διαφορές από κάννη σε κάννη είναι μηδαμινες και δεν κερδίζεις περισσότερο από 5-6 μέτρα. Για αυτό επιμένω ότι συνήθως στις μακρινές αποστάσεις το όπλο που σου έρχεται καλύτερα και είσαι όσο το δυνατόν πιο κέντρο στο θήραμα θα σου δώσει τα καλύτερα αποτέλεσματα ανεξαρτήτως κάννης. Τα περιφερειακά σκάγια ποτέ δεν θα έχουν τις μενουσες των κεντρικών σκαγιων οπότε το ωφελος από μια κάννη που έχει λιγότερες παραμορφώσεις στα περιφερειακά σκάγια θα σε βοηθήσει λιγο αν δεν είσαι εντελώς κέντρο και άρα θα σου αυξήσει λίγο περισσότερο τις επιτυχίες σου σε πιο μεγάλες αποστάσεις αλλά όχι σε οριακές που και πάλι τα περιφερειακά δεν θα έχουν τις απαιτουμενες μενουσες όπως τα κεντρικά σκάγια. Και αυτό φυσικά είναι κάποιο ωφελος στον κυνηγό και σκοπευτή που δεν κεντροτουφεκαει παντα δεν αντιλέγω. Αυτός είναι και ο λόγος που θεωρούν κάποιοι κάποιες κάννες καλύτερες από άλλες. Όχι όμως ότι αυξάνεται η μέγιστη απόσταση που μπορεί να σκοτώσει η κάννη με τα κεντρικά σκάγια . Αυξάνεται απλά η απόσταση απο τους σκοπευτές που δεν είναι 100% κέντρο που είναι οι περισσότεροι απο εμάς φυσικα. Αυτά επιβεβαιώνονται τόσο στο χαρτί τόσο και στο κυνηγοτοπο αν θέλεις. Κάποιος που κεντροτουφεκαει δεν έχει ανάγκη από μια τέτοια καλη κάννη. Στις ίδιες αποστάσεις θα σκοτώνει και αυτός με μια μέτρια κάννη. Όπως έλεγε και ο Κυπριδιμος μεγαλύτερο όφελος θα έχεις αν βάλεις ένα νούμερο πιο χοντρά σκάγια παρά από την super ουαου κάννη. Καθώς επίσης ότι μπορείς να πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα και από μια κάννη χωρίς διευρυμένο αυλό και κωνο πολυ απλά αν βάλεις ελαφρύτερο φυσίγγι ώστε να έχει μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερες πιέσεις και λιγότερες παραμορφώσεις στα περιφερειακά σκάγια. Ολα αυτά είναι απλή φυσική που έχουμε αναλύσει και άλλες φορές στο φόρουμ παλιότερα. Η επίδραση της κάννης σταματάει μόλις βγουν τα σκάγια έξω από αυτήν. Εφόσον τα σκάγια έχουν την ίδια αρχική ταχύτητα τότε το μόνο που παίζει σημασία είναι οι παραμορφώσεις που έχουν υποστεί στην κάννη που επηρεάζουν τις μενουσες και την συγκέντρωση. Αν από δύο κάννες έχεις τις ίδιες αρχικές ταχύτητες τα κεντρικά σκάγια που δεν χουν παραμορφώσεις σε καμία κάννη θα έχουν τις ίδιες μενουσες στις ίδιες αποστάσεις. Αυτο λέει η φυσική και αυτό ισχύει και στον κυνηγοτοπο. Από εκεί και πέρα έχει να κάνει με το ποσοστό των σκαγιων που έχουν παραμορφωθεί στην κάννη. Εγώ σε μετρήσεις που έχω κάνει με τον χρονογράφο μου σε 6 διαφορετικά όπλα ως τώρα με διαφορετικούς κώνους και αυλούς δεν έχω δει διαφορές στην αρχικη ταχύτητα πάνω από 10-15m/s με το ίδιο μήκος κάννης και τσοκ πάντα. Οι διαφορές επομένως είναι πολύ μικρές και πιθανόν δεν οφείλονται στην κάννη αλλά στο φυσίγγι.
Σου έχω έναν τρόπο για να μάθεις την καλύτερη κανη .Ότι όπλο και αν έχεις πάρε και μια v3 φτιαξτους τα κοντάκια στα μέτρα σου για να είσαι σίγουρος που ρίχνεις διάλεξε ένα νουμ σκαγιων και ξεκίνα να κυνηγάς ρίχνοντας πάντα εκτός ορίων ξέχνα τα 35 μέτρα και κάτω και όταν θα το κάνεις σε καμία 20 άρια εξόδους θα καταλάβεις που και πως σκοτώνει η κάθε κανη μόνος χωρίς να περιμένεις απόψεις κανενός.Πρισωπικα γνωρίζω αυτή τη στιγμή την καλύτερη κανη γιατί αναγράφερε σε μύνημα ότι ακόμη τη ψάχνω τη γνωρίζω είναι της v3 δεν την έχω πάρει γιατί δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω όπως θέλω την δική μου κανη της guerini.Μια κανη δυστυχώς δεν μπορεί να δοκιμαστεί από όλους τους κυνηγούς διότι 1) Δεν έχουν όλοι τις δυνατότητες να σκοπεύουν σωστά σε μεγάλες αποστάσεις ,2)Δεν κυνηγουν όλοι συχνά σε χοντρό θήραμα για να καταλάβουν με επαναλαμβανόμενες τουφεκιές τις δυνατότητες της (οι τουφεκιές στα γουρούνια δε δείχνουν ιδιαιτερότητα κάνης δείχνουν καλό φυσιγγι διότι οι κανες που ριχνονται δεν έχουν φτιαχτεί με εξειδίκευση για δράμια και μόνοβόλα δεν είναι σλαγκ).
3)Δεν έχουν οι περισσότεροι σταθερές αποδώσεις βαση σκοπευτικών δυνατοτήτων στον κυνηγότοπο άρα δεν μπορούν να εκφέρουν και σίγουρο αποτέλεσμα όπως ένας σκοπευτής διακεκριμένος που είναι και κυνηγός .Από τους 4/5 πο γνωρίζω προσωπικά κανείς δεν έχει σχέση με εταιρία οπλων να έχει συμφέροντα για να προτείνει κάτι το συγκεκριμένο ίσα που τις έχουν αγοράσει όλες και δοκιμάσει γιατί η τρέλα τους και η οικονομική τους επιφάνεια είναι ίσως καλύτερη των περισσότερων μας .Έτσι λοιπόν επιτρέψτε μου να πιστεύω περισσότερο το τι βλέπω και κάποιους που είναι ποιο ειδικούς από εμάς παρά 5 δοκιμές και 5 μετρήσεις σε χρονογράφο .Δεν είναι θέμα αναίρεσης κάποιου από τα δύο είναι θέμα στατιστικών με τις μικρότερες αποκλίσεις από την πραγματικότητα .Η πλειοψηφία κρίνει από κυνήγια μικρών θηραμάτων και απαιτήσεων και κατά 90 % να είναι αξιόπιστο το ντουφέκι διότι καθαρά σπάνια θα κάνει σε κάθε έξοδο 1με 2 επιτυχημένες βολές η θα τις επιχειρήσει άνω των 40/45 μέτρων και πιθανόν επειδή δεν γνωρίζει τις πρισκοπευσεις σε εκείνες τις αποστάσεις βγάζει και συμπέρασμα για το τι σκοτώνει η κανη η το νουμ σκαγιου και μέχρι που .Γι'αυτό επανειλημμένα έχω γράψει ότι το όπλο όπως και ένα συγκεκριμένα αγαπημένο μου νουμ το 9 σκοτώνουν εκεί που είναι αδύνατον να πιστέψουν οι πολλοί διότι είτε δεν έχουν ικανότητες είτε δεν επιχειρούν είτε ο τρόπος και το θήραμα που κυνηγούν δεν τους αναγκάζει να προσπαθήσουν για το παραπάνω .Ένα ντουφέκι όπως και ένα αυτοκίνητο έχει ένα όριο σε κάποια δεδομένα ο σκοπευτής κυνηγός και ο οδηγός αγώνων θα σου τα πει και θα τα μάθει ο απλός καθημερινός χρήστης απλά θα τα χρησιμοποιεί πουλώντας μούρη για την ομορφιά τους και την αξιοπιστία τους μη μπορώντας ποτέ να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές τους.Ολα τα αυτοκίνητα μας πάνε στο προορισμό μας όλα τα ντουφέκια σκοτώνουν.Αλλα κάποια μας πάνε με μεγαλύτερη ταχύτητα,άνεση και ασφάλεια όπως και κάποιες κανες κάνουν τα σκοτωματα ευκολότερα σε μεγαλύτερες αποστάσεις όλα υπόκεινται στο όχι τι μπορεί να κατέχεις αλλά τι μπορεί να υποστηρίξεις για να μάθεις τι πραγματικά αξίζει αυτό που κατέχεις ώστε να ξέρεις τις πραγματικές του δυνατότητες.

Ηλία θέλω όλοι αυτοί οι "ειδήμονες" που λες να μας παρουσιάσουν τα πτοιχεια τους και από ποιες αναγνωρισμένες σχολές τα έχουν πάρει ;; Γιατί ως γνωστό στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι χωρίς να αποδείξεις τίποτα !!
Να τους πάρεις τηλ να στα δώσουν ...

Το δεν έχω ιδέα δεν ταιριάζει στον έλληνα έχει πάντα άποψη και γνώμη για όλα ακόμη και αν δεν έχει ιδέα 😂
Άμα πάρετε καμιά μέρα ταξί ρωτήστε και θα μάθετε τα πάντα για τις κάννες.Τοσο δύσκολο είναι?

Τέτοια τεστ έχουν κάνει όλες οι εταιρίες δεν το έχει κάνει μόνο η REMI απλά στην Ευρώπη περνάνε τράπεζα δοκιμών ενώ στην Αμερική όχι όποτε το κάνει το εργοστάσιο για να δείξει την αντοχή της κανης κάτι που στην Ευρώπη δεν χρειάζεται.
Εγω δεν εβαλα θεμα συγκρισης και αντιπαραθεσης ουτε ειπα για τρ δοκιμων.απλα η συγκεκριμενη εταιρια ειχε τα μεσα να το κανει απ το 1821

Εγω δεν εβαλα θεμα συγκρισης και αντιπαραθεσης ουτε ειπα για τρ δοκιμων.απλα η συγκεκριμενη εταιρια ειχε τα μεσα να το κανει απ το 1821
Ναι το κατάλαβα απλά ανέφερα έναν λόγο για τον οποίο πιθανόν να έκανε αυτό το τεστ. Και τον λόγο που πιθανόν το έκανε δημόσια πιστεύω αν είχε τράπεζα δοκιμών δεν θα το έκανε γιατί απλά δεν θα χρειαζόταν θα το έκανε μόνο μέσα στο εργοστάσιο για να δει την αντοχή της.

Εγώ ξέρω ότι στον ασπροπυργο την Δευτέρα που πέρασε εγώ με τον φίλο μου αυτός με versa max εγώ με την black eagle του έκανε 8 εμπλοκές στο κουτί με τα 28gr GT NSI ενώ εγώ με τα 24gr NSI δεν είχα καμία,στο τέλος εγώ είχα πετύχει περισσότερα πιατάκια από της σούπερ κάνες!!! Όποτε το όπλο δεν είναι μόνο μια κάνη αλλά πρέπει να δουλεύει και σωστά για να απολαμβάνεις την κάνη αυτή που θεωρητικά είναι καλύτερη. Για αυτό λέω ότι ας έχει πουλιά και δεν χρειάζεται καμία κάνη σούπερ για να τα πετύχεις άλλωστε για αυτό κυριάρχησαν τα ιταλικά όπλα κατά 80% στην αγορά γιατί με ελάχιστο καθάρισμα δεν δημιουργούσαν προβλήματα στον χρήστη από εμπλοκές και ζημιές. Βέβαια απροβλημάτιστα είναι και τα browning και Winchester από το μοντέλο gold και μετά.
Οταν ειχε βγει η be3 τον δικο μας περαν τπυ οτι του ειχε σπασει τα νευρα(δεν ερχοταν ,εβλεπε σκαλωπατι και για να τουφεκισει κουμπωνε κατω απο το χαλαρα)τον ειχε τρελανει στις εμπλοκες ,ειχε ενα μυστήριο κλώτσημα και δεν κλειδωνε η κεφαλη του ειπαν να αλλαξει ελατηριο. Τελικα μετα απο πολλες επισκεψεις και ζαλισμα της αντιπροσωπειας βρεθηκε ελατοματικη όλη η υποδοχη της κεφαλης και καλιστα εκανε σημαδι στην κεφαλη

Gold ειχαμε 7 ατομα απο τοτε που βγηκαν και δεν ειχαν κανενα θεμα.ουτε με την αποθήκη

Ναι το κατάλαβα απλά ανέφερα έναν λόγο για τον οποίο πιθανόν να έκανε αυτό το τεστ. Και τον λόγο που πιθανόν το έκανε δημόσια πιστεύω αν είχε τράπεζα δοκιμών δεν θα το έκανε γιατί απλά δεν θα χρειαζόταν θα το έκανε μόνο μέσα στο εργοστάσιο για να δει την αντοχή της.
Καταρχην κανενα φυσιγγιο δεν παραγει 1050 ,γιατι μερικοι το πιστευουν. Μεγιστες δοκιμες αντοχης ειναι αυτες.

Τα μεταλλα αυτων των οπλων δεν εχουν θεμα.γνωστος ριχνει με καννη 1100 φουλ σταθερο δικο του σετ ατσαλινα χωρις θεμα.μετα απο πολλα χρονια χρησης μετρηθηκε το στομιο και βγηκε ιδιο

Απλα για να κατασκευαστει τετοια καννη θελει ωρες αρα κοστος παραγωγης.το μεταλλο ειναι παμφθηνο,η διαδικασια λειανσης για τη βιομηχανια τους βγαινει ακριβα στη μαζικη παραγωγη.ελαστικοτητα και λειανση σε συναρτηση με τη σωστη γεωμετρια για το 12αρι.αυτη ειναι η τομη της εταιριας.για οσους δεν καταλαβαινουν τι εστι μεταλλο και κοροιδευουν

Οταν ειχε βγει η be3 τον δικο μας περαν τπυ οτι του ειχε σπασει τα νευρα(δεν ερχοταν ,εβλεπε σκαλωπατι και για να τουφεκισει κουμπωνε κατω απο το χαλαρα)τον ειχε τρελανει στις εμπλοκες ,ειχε ενα μυστήριο κλώτσημα και δεν κλειδωνε η κεφαλη του ειπαν να αλλαξει ελατηριο. Τελικα μετα απο πολλες επισκεψεις και ζαλισμα της αντιπροσωπειας βρεθηκε ελατοματικη όλη η υποδοχη της κεφαλης και καλιστα εκανε σημαδι στην κεφαλη

Gold ειχαμε 7 ατομα απο τοτε που βγηκαν και δεν ειχαν κανενα θεμα.ουτε με την αποθήκη
Το ότι δεν μπορούσε να σημαδέψει με το όπλο η έβλεπε σκαλοπάτι αυτό ειναι ανάλογα με τον καθένα εμένα με βολεύει καλύτερα το σκαλοπάτι από ότι αν δεν έχει! Τώρα μπορεί ένα όπλο να βγήκε ελαττωματικό από το εργοστάσιο το ποιο είναι φυσιολογικό στα V3 στα 10 βγήκαν τα 8 αυτό δεν είναι φυσιολογικο. Όπως γενικά και πολλές 11-87 έχω δει με αρκετές ζημιές και λιγότερες 1100. Την gold την ξέρω καλά πολύ καλό όπλο εμάς βέβαια μας έβγαλε πρόβλημα στην αποθήκη εκεί που έβγαιναν τα αέρια την τρύπησε βέβαια μετα από χρόνια και χιλιάδες φυσίγγια όποτε το θεωρήσαμε φυσιολογική φθορά.

Καταρχην κανενα φυσιγγιο δεν παραγει 1050 ,γιατι μερικοι το πιστευουν. Μεγιστες δοκιμες αντοχης ειναι αυτες.

Τα μεταλλα αυτων των οπλων δεν εχουν θεμα.γνωστος ριχνει με καννη 1100 φουλ σταθερο δικο του σετ ατσαλινα χωρις θεμα.μετα απο πολλα χρονια χρησης μετρηθηκε το στομιο και βγηκε ιδιο
Κάποια κακιά στιγμή που θα του κάνει εμφραξη και θα την ανοίξει μετά θα απορεί τι έγινε αυτοί είναι παραδείγματα προς αποφυγή!!! Μπορεί ένας να ρίχνει και να μην έχει θέματα σε κάποιον όμως μπορεί να σκάσει.

Back