Προσφορές-Τιμές

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ!:rolleyes:
τα δικά σου έπρεπε να τα ταισεις μπανάνα ηξια να ηρεμήσουν!
Από καλκα τά αγόρασα!!! Έριξα καμιά εικοσαρια ήμουν στο χωριό και δεν είχα άλλα φυσίγγια για τσιχλοκοτσυφα. Ήταν 32 γρ. Ράγισε ή πάπια από το δίκανο και ηρέμησα εγώ αντί για αυτά!!!

Σε ενα πρωινο τσιχλας,με πολυ παγετο και υγρασια,μου εκανε 3-4 εμπλοκες με διαφορετικα φυσιγγια.
Το ιδιο ακριβως φαινομενο και σε μια M2 διπλα μου.3-4 εμπλοκες και εκει,παλι με διαφορετικα φυσιγγια.
Το δικο μου οπλο,9 χρονια ακαθαριστο οταν εγινε.Δεν ειχα ασχοληθει ποτε.
Για του φιλου με την M2 δεν κατεχω...
Κατα τα αλλα σκυλι μαυρο.Ουτε κλειστρα ουτε τιποτα:cool:
Για fabarm μιλας πατριώτη... ;) :cool:

Εχει κολλησει το μυαλο μου στο NSI Classica εδω και 2-3 χρονια και θελω να το δοκιμασω οπωσδηποτε και βλεπουμε...
Με ανοιχτό τσοκ 4* μου αρέσουν κι εμένα πολύ,με αυτά θα ξεκινήσω και φέτος και σκοπεύω να δοκιμάσω και τα eley alphamax.

Δεν έχουν σχέση με τα τότε maionchi az-20 που γίνεται λόγος....
Αυτά κυκλοφορουν και καλά σαν επανέκδοση αλλά δεν έρχονται Ελλάδα, υπάρχουν στον κατάλογο της nsi...

Αυτά ειναι τα παλια...
Δείτε κ τις διαφορές στο κουτι σε σχέση με τα παραπανω.....
View attachment 51303
Τάσο τότε που σταμάτησαν τα Maionchi μου είχαν πει ότι βγαίνουν πλέον ως Classica και έτσι είχα πάντα την εντύπωση ότι απλά άλλαξαν συσκευασία και όνομα

Δεν έχουν σχέση με τα τότε maionchi az-20 που γίνεται λόγος....
Αυτά κυκλοφορουν και καλά σαν επανέκδοση αλλά δεν έρχονται Ελλάδα, υπάρχουν στον κατάλογο της nsi...

Αυτά ειναι τα παλια...
Δείτε κ τις διαφορές στο κουτι σε σχέση με τα παραπανω.....
View attachment 51303
Τάσο τι το ιδιαίτερο είχαν αυτά ;
Ξέρεις σωθικά ;
Τα έχω δει αλλά δεν τα είχα ρίξει.

Από καλκα τά αγόρασα!!! Έριξα καμιά εικοσαρια ήμουν στο χωριό και δεν είχα άλλα φυσίγγια για τσιχλοκοτσυφα. Ήταν 32 γρ. Ράγισε ή πάπια από το δίκανο και ηρέμησα εγώ αντί για αυτά!!!
και εμενα αυτα απο καλκατζακο και καλα τα γνησια ,πιο πολυ δυνατα ηταν απο του καρδαρα,του καρδαρα πλεον τα ιμπεριαλ λενε απο κατω οτι τα φτιαχνει αυτος.

και εμενα αυτα απο καλκατζακο και καλα τα γνησια ,πιο πολυ δυνατα ηταν απο του καρδαρα,του καρδαρα πλεον τα ιμπεριαλ λενε απο κατω οτι τα φτιαχνει αυτος.
Πέρσι κ πρόπερσι δούλεψα τα ιμπεριαλ 32γρ από τον καλκατζακο με καραμπίνα κ δίκαννο, δεν είχα κανένα προβλημα κ ήταν αρκετά καλά!

Με ανοιχτό τσοκ 4* μου αρέσουν κι εμένα πολύ,με αυτά θα ξεκινήσω και φέτος και σκοπεύω να δοκιμάσω και τα eley alphamax.
Με 34γραμμαρια έχω ρίξει κάτι λίγα σε μπεκάτσα ευχαριστημένος
Είχα πάρει και με 36 για φασσες αλλά δεν έχω άποψη ενα φυσίγγι έχω ρίξει και πήγε ξερή

Με 34γραμμαρια έχω ρίξει κάτι λίγα σε μπεκάτσα ευχαριστημένος
Είχα πάρει και με 36 για φασσες αλλά δεν έχω άποψη ενα φυσίγγι έχω ρίξει και πήγε ξερή
Αν μιλας για τα eley τε εριξα περυσι στα τρυγονια Σεπτεμβριο και στις τσιχλες τον τελευταιο μηνα σε 32 γρ. Νο8 και μου αρεσαν πολυ

Τάσο τι το ιδιαίτερο είχαν αυτά ;
Ξέρεις σωθικά ;
Τα έχω δει αλλά δεν τα είχα ρίξει.
Συγκεντρωτηρας maionchi αποσπωμενου πατου και πυριτιδα C7(1,70γρ)...

Στην Ελλάδα απέκτησε μια φήμη κυρίως σαν τρυγονοφυσιγγο για μακρινές βολές, παρόλο που δεν ήταν μαλακό φυσίγγι......

Και εδώ γεννιέται κ ένα ερώτημα...
Είναι ο συγκεντρωτηρας απο μόνος του που έκανε την διαφορά δεδομένου ότι τον συναντουσες μόνο στα maionchi?
Μαλλον όχι...
Εξάλλου όλα τα maionchi απο τα σκοπευτικα έως κ τα "βαριά" κυνηγετικά με αυτόν γεμίζονταν...
Ίσως έπαιξε ρόλο η πυριτιδα,κ το όλο στήσιμο του συγκεκριμένου.....

IMG_20220712_132411.jpg

Συγκεντρωτηρας maionchi αποσπωμενου πατου και πυριτιδα C7(1,70γρ)...

Στην Ελλάδα απέκτησε μια φήμη κυρίως σαν τρυγονοφυσιγγο για μακρινές βολές, παρόλο που δεν ήταν μαλακό φυσίγγι......

Και εδώ γεννιέται κ ένα ερώτημα...
Είναι ο συγκεντρωτηρας απο μόνος του που έκανε την διαφορά δεδομένου ότι τον συναντουσες μόνο στα maionchi?
Μαλλον όχι...
Εξάλλου όλα τα maionchi απο τα σκοπευτικα έως κ τα "βαριά" κυνηγετικά με αυτόν γεμίζονταν...
Ίσως έπαιξε ρόλο η πυριτιδα,κ το όλο στήσιμο του συγκεκριμένου.....

View attachment 51327
Είναι απόλαυση να παρακολουθήσει κανείς τις συζητήσεις των Ιταλών για τα παλιά maionchi. Ύμνοι !! Πολλοί έχουν ζητήσει να μάθουν το στήσιμο του ΑΖ-20. Απ' όσα μάζεψα, δύσκολο γιατί τις δεκαετίες 70/80 δεν υπήρχε ένα, αλλά πολλά διαφορετικά με τις διαφορετικές πυρίτιδες που η maionchi χρησιμοποιούσε, μερικές ειδικής παραγωγής της Baschieri για την ίδια την maionchi, κάποια με MB, για μια ορισμένη περίοδο η C7 και για μια άλλη τέλος η Record. Διαφορετικά καψύλια, βύσματα κλπ, αποτέλεσμα όμως που έμεινε αξέχαστο !

Πέρσι κ πρόπερσι δούλεψα τα ιμπεριαλ 32γρ από τον καλκατζακο με καραμπίνα κ δίκαννο, δεν είχα κανένα προβλημα κ ήταν αρκετά καλά!
Με τον Γιώργο, χρονιά που μας πέρασε με πολυ κρύο και κατά τόπους να ρίχνει και νιφάδες, δεν μας πήγαιναν τα φυσίγγια.Ρουμελιώτης Gm3 εγώ και ο Γιώργος από j&b κομάντος,Α1 λάμπρο 32.Πολλά ζωντανά.Άλλαξε έβαλε ιμπέριαλ 32 και σώθηκε!

Με τον Γιώργο, χρονιά που μας πέρασε με πολυ κρύο και κατά τόπους να ρίχνει και νιφάδες, δεν μας πήγαιναν τα φυσίγγια.Ρουμελιώτης Gm3 εγώ και ο Γιώργος από j&b κομάντος,Α1 λάμπρο 32.Πολλά ζωντανά.Άλλαξε έβαλε ιμπέριαλ 32 και σώθηκε!
Ρε Χρήστο πέρσι έριξα τα j&b commandos 32 με ζεστό καιρό και με κρύο ν7 ν9. Πάρα πολλά ζωντανά και στις 2 περιπτώσεις. Έβγαζαν τόση μαυρίλα τα άτιμα που ούτε με ελικοειδή διασπορέα δεν συνάντησα. Αντίθετα τα j&b special 34γρ σε κρύο καιρό κεντάνε.

Ρε Χρήστο πέρσι έριξα τα j&b commandos 32 με ζεστό καιρό και με κρύο ν7 ν9. Πάρα πολλά ζωντανά και στις 2 περιπτώσεις. Έβγαζαν τόση μαυρίλα τα άτιμα που ούτε με ελικοειδή διασπορέα δεν συνάντησα. Αντίθετα τα j&b special 34γρ σε κρύο καιρό κεντάνε.
Έχω πολύ καιρό να τα ρίξω, μόνο εκεινή την μέρα με τον φίλο τον Γιώργο ανταλλάξαμε φυσίγγια για να δει του αντρέα.Έριξα τα κομάντος σε μία τσίχλα πολύ κοντά που έγινε κόσκινο.Δοκίμασε από j&b τα fast και light 30γρ και 31γρ αντίστοιχα!

Είναι απόλαυση να παρακολουθήσει κανείς τις συζητήσεις των Ιταλών για τα παλιά maionchi. Ύμνοι !! Πολλοί έχουν ζητήσει να μάθουν το στήσιμο του ΑΖ-20. Απ' όσα μάζεψα, δύσκολο γιατί τις δεκαετίες 70/80 δεν υπήρχε ένα, αλλά πολλά διαφορετικά με τις διαφορετικές πυρίτιδες που η maionchi χρησιμοποιούσε, μερικές ειδικής παραγωγής της Baschieri για την ίδια την maionchi, κάποια με MB, για μια ορισμένη περίοδο η C7 και για μια άλλη τέλος η Record. Διαφορετικά καψύλια, βύσματα κλπ, αποτέλεσμα όμως που έμεινε αξέχαστο !
ξέρετε ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν οι φίλοι που παινεύουν ένα φυσίγγι, ειδικά για τσίχλα, γνωρίζουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ!!!

θα σας πω κάτι που αποφευγω (ονομαστικά), γιατί δεν παράγεται πλέον
5 παρτιδες S-32 του στόκα, 5 διαφορετικές συνταγές!!!!
3 με σοκόλ 1 με JK6!!!! 1 REX
οι 3 σοκόλ διαφορετικές δόσεις (αυτό δεν λέει τίποτα όμως) άλλα καψύλια κ.λπ.
καλύτερες βαθμολογίες ένα με σοκόλ
χειρότερο αυτό με ΡΕΞ δεν σκότωνε ούτε στα 20 μ

το S32 ήταν το νο1 τσιχλοφύσιγγο δεκαετίες '90 & '00

ξέρετε ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν οι φίλοι που παινεύουν ένα φυσίγγι, ειδικά για τσίχλα, γνωρίζουν ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ!!!

Το s-32 γάζωνε αλλά κάποια στιγμή είχα αντιμετωπίσει θέματα με πολλά ζωντανά και πολλά αίματα χωρίς λόγο
Δηλαδή δεν είχε αλλάξει κάτι όσον αφορά τον καιρό για να δικαιολογηθούν τέτοια φαινόμενα
Ενδεχομένως να είχε συμβεί αυτό που έγραψες με τις διαφορετικές συνταγές
Και τα Βώσσος μου άρεσαν εκείνη την περίοδο που αναφέρεσαι τέλος 90 αρχές 2000

Πού τα θυμήθηκες πάλι αυτά?μας έδωσες το Πιο κακό παράδειγμα από φυσίγγια.

Back