Ενώ τα άλλα...Πού τα θυμήθηκες πάλι αυτά?μας έδωσες το Πιο κακό παράδειγμα από φυσίγγια.
Ενώ τα άλλα...Πού τα θυμήθηκες πάλι αυτά?μας έδωσες το Πιο κακό παράδειγμα από φυσίγγια.
Τόσο κακές εμπειρίες;Πού τα θυμήθηκες πάλι αυτά?μας έδωσες το Πιο κακό παράδειγμα από φυσίγγια.
Μπλέ σκούρο θυμάμαι ήταν αυτά που έριχνα του ΒώσσουΕγώ πάλι τα θεωρούσα τίμια για τα λεφτά τους τα s32, αν και τα δοκίμασα λίγες φορές, αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι που είχα πάρει ένα κουτί βωσσος με μαύρο κάλυκα και Χρύσα γράμματα. Κυνηγούσα με δίκαννο τότε.... Όλη η χρυσή μπογιά από το φυσίγγι, ξεβαφε στις θαλάμες του όπλου, φυσικά δεν ξαναεριξα κανένα φυσίγγι του συγκεκριμένου
Όλα καλά ! Μου μοιάζεις, είσαι καλό-βολος άνθρωπος Γιώργο !Μπλέ σκούρο θυμάμαι ήταν αυτά που έριχνα του Βώσσου
Μετά πήγα σε Ariston και για όσα χρόνια τα δούλεψα έμεινα υπέρ ευχαριστημένος
Σαν τσιχλοφυσιγγα μιλάω
Ναι τα άριστον καλά φυσίγγια αλλά γίνανε απλησιαστα λόγω τιμής.Μπλέ σκούρο θυμάμαι ήταν αυτά που έριχνα του Βώσσου
Μετά πήγα σε Ariston και για όσα χρόνια τα δούλεψα έμεινα υπέρ ευχαριστημένος
Σαν τσιχλοφυσιγγα μιλάω
τι εννοείς "το Πιο κακό παράδειγμα από φυσίγγια.";;;;;Πού τα θυμήθηκες πάλι αυτά?μας έδωσες το Πιο κακό παράδειγμα από φυσίγγια.
Κάπου είχα διαβάσει και κάτι παρατράγουδα από άποψη απόδοσηςΝαι τα άριστον καλά φυσίγγια αλλά γίνανε απλησιαστα λόγω τιμής.
Δεν είχα και την τρέλα να την ψάχνω με τα φυσίγγια έτσι για δοκιμήΌλα καλά ! Μου μοιάζεις, είσαι καλό-βολος άνθρωπος Γιώργο !
Γι'αυτό βλέπουμε περισσότερες?Εγώ έχω κάποια χρόνια που δεν πηγαίνω για τσίχλες
Εγώ δεν είχα παρατηρήσει κάτι άλλα μπορεί.Κάπου είχα διαβάσει και κάτι παρατράγουδα από άποψη απόδοσης
Εγώ έχω κάποια χρόνια που δεν πηγαίνω για τσίχλες και δεν έχω προσωπική εμπειρία αν ισχύει
Μετά από είκοσι χρόνια θα δεις ανάκαμψη είναι νωρίς ακόμαΓι'αυτό βλέπουμε περισσότερες?
Εγώ πάντως περίπου 10 χρόνια κένταυρο silver δεν έχω δει διαφορές.Οποίος θέλει σταθερότητα σε τσιχλοφυσηγγο 32 γρ.. μόνο ιδιογωμοση…. Με ολλα τα εμπορικά θέλει πρώτα δοκιμή και αν σου αρεση φόρτωνεις γιατί την επόμενη χρόνια 90% θα είναι αλλο
Κάπου εκεί έπαιζα και εγώ για μερικά χρόνια.Το λιγότερο 2000 τη σεζόν.
Ο ιδιογωμοσης έχει πλεονέκτημα να διόρθωση λίγο πανό λίγο κατο θα βρει αν πέρνει σ εμπορικά ρίχνεις ζαριά τι να διωρθοσης αν το φυσηγγι δεν….Ουτε στα εμπορικα ουτε στην ιδιογομωση μπορεις να εχεις την ιδια συνταγη επ απειρον
Εφοσον αλλαζουν τα λοτ και η αγορα εχει καθε τοσο ελειψεις η αλλαγες στις τιμες που τροχειοδρομουν αλλαγες για να μεινει εντος προβλεπομενου κοστους ενα φυσιγγι παντα θα υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα ετη κατασκευης
Το σημαντικο ειναι και οι εμποροι και οι ιδιογομωτες να μπορουν να κανουν αλλαγες που θα κρατανε σταθερη την αποδοση οπως ηταν αρχικα
Πραγμα που δεν μπορει να γινει παντα και φυσικα ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις!
Το καλο με την ιδιογομωση ειναι οτι εαν καποιος εχει μεγαλο στοκ απο τα υλικα που του εχουν δωσει ενα αριστο για εκεινον φυσιγγι τοτε μπορει να παρατεινει την υπαρξη του μεχρις οτου τελειωσουν τα υλικα που εχει σε στοκ
Συμφωνω ΛιακοΟ ιδιογωμοσης έχει πλεονέκτημα να διόρθωση λίγο πανό λίγο κατο θα βρει αν πέρνει σ εμπορικά ρίχνεις ζαριά τι να διωρθοσης αν το φυσηγγι δεν….
και αυτο στην ιδια κατηγορια ειναι.32γρ s4