Προσφορές-Τιμές

Εγώ πάλι τα θεωρούσα τίμια για τα λεφτά τους τα s32, αν και τα δοκίμασα λίγες φορές, αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι που είχα πάρει ένα κουτί βωσσος με μαύρο κάλυκα και Χρύσα γράμματα. Κυνηγούσα με δίκαννο τότε.... Όλη η χρυσή μπογιά από το φυσίγγι, ξεβαφε στις θαλάμες του όπλου, φυσικά δεν ξαναεριξα κανένα φυσίγγι του συγκεκριμένου

Εγώ πάλι τα θεωρούσα τίμια για τα λεφτά τους τα s32, αν και τα δοκίμασα λίγες φορές, αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι που είχα πάρει ένα κουτί βωσσος με μαύρο κάλυκα και Χρύσα γράμματα. Κυνηγούσα με δίκαννο τότε.... Όλη η χρυσή μπογιά από το φυσίγγι, ξεβαφε στις θαλάμες του όπλου, φυσικά δεν ξαναεριξα κανένα φυσίγγι του συγκεκριμένου
Μπλέ σκούρο θυμάμαι ήταν αυτά που έριχνα του Βώσσου
Μετά πήγα σε Ariston και για όσα χρόνια τα δούλεψα έμεινα υπέρ ευχαριστημένος
Σαν τσιχλοφυσιγγα μιλάω

Σαν τσιχλοφυσιγγα μιλάω
Όλα καλά ! Μου μοιάζεις, είσαι καλό-βολος άνθρωπος Γιώργο !

Σαν τσιχλοφυσιγγα μιλάω
Ναι τα άριστον καλά φυσίγγια αλλά γίνανε απλησιαστα λόγω τιμής.

Ναι τα άριστον καλά φυσίγγια αλλά γίνανε απλησιαστα λόγω τιμής.
Κάπου είχα διαβάσει και κάτι παρατράγουδα από άποψη απόδοσης
Εγώ έχω κάποια χρόνια που δεν πηγαίνω για τσίχλες και δεν έχω προσωπική εμπειρία αν ισχύει

Όλα καλά ! Μου μοιάζεις, είσαι καλό-βολος άνθρωπος Γιώργο !
Δεν είχα και την τρέλα να την ψάχνω με τα φυσίγγια έτσι για δοκιμή
Εάν κάτι μου άρεσε έμενα εκεί
Τριχωτά σταθερά και πάντα Remington μία φορά μόνο βάρεσα ένα με ένα μονοβολο winchester που είχα πάρει και πήγε και τζάμπα γιατί για ένα καπρί τέρας το προόριζα και γουρουνοπουλο μου ήρθε τελικά

Οποίος θέλει σταθερότητα σε τσιχλοφυσηγγο 32 γρ.. μόνο ιδιογωμοση…. Με ολλα τα εμπορικά θέλει πρώτα δοκιμή και αν σου αρεση φόρτωνεις γιατί την επόμενη χρόνια 90% θα είναι αλλο
Εγώ πάντως περίπου 10 χρόνια κένταυρο silver δεν έχω δει διαφορές.
Δεν ξέρω από υλικά, δεν ανοίγω ποτέ φυσίγγια, αλλά και αν έχει κάνει αλχημείες τί με νοιάζει εμένα αν το αποτέλεσμα είναι ίδιο;
Μου έχουν πει για μια παρτίδα του που ήταν χάλια αλλά εγώ μάλλον δεν είχα πάρει από αυτά. Και μιλάω για πολλά φυσίγγια έτσι; Το λιγότερο 2000 τη σεζόν.

Ουτε στα εμπορικα ουτε στην ιδιογομωση μπορεις να εχεις την ιδια συνταγη επ απειρον
Εφοσον αλλαζουν τα λοτ και η αγορα εχει καθε τοσο ελειψεις η αλλαγες στις τιμες που τροχειοδρομουν αλλαγες για να μεινει εντος προβλεπομενου κοστους ενα φυσιγγι παντα θα υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα ετη κατασκευης

Το σημαντικο ειναι και οι εμποροι και οι ιδιογομωτες να μπορουν να κανουν αλλαγες που θα κρατανε σταθερη την αποδοση οπως ηταν αρχικα

Πραγμα που δεν μπορει να γινει παντα και φυσικα ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις!

Το καλο με την ιδιογομωση ειναι οτι εαν καποιος εχει μεγαλο στοκ απο τα υλικα που του εχουν δωσει ενα αριστο για εκεινον φυσιγγι τοτε μπορει να παρατεινει την υπαρξη του μεχρις οτου τελειωσουν τα υλικα που εχει σε στοκ

Το λιγότερο 2000 τη σεζόν.
Κάπου εκεί έπαιζα και εγώ για μερικά χρόνια.
Το φυσίγγι που μου έκανε εντύπωση ήταν ενα του Μαπάκη σε διάφανο κάλυκα.
Όταν φόρτωσα ήταν ψιλομάπα :(

Κάτι cheddite πράσινα με μισόταπα άφηναν περισσότερο μολύβι στις κάνες παρά έδιωχναν από το στόμιο.
Τα χάρισα στον ξάδερφο και με έβριζε για έναν χρόνο. :)
Τα 4 τελευταία κουτιά τα ξεφορτώθηκα πέρσι. Τα αντάλλαξα με αυτές τις παγκοσμίου φήμης φυσιγγάρες :)

IMG_20201205_214313.jpg

Last edited:
Ουτε στα εμπορικα ουτε στην ιδιογομωση μπορεις να εχεις την ιδια συνταγη επ απειρον
Εφοσον αλλαζουν τα λοτ και η αγορα εχει καθε τοσο ελειψεις η αλλαγες στις τιμες που τροχειοδρομουν αλλαγες για να μεινει εντος προβλεπομενου κοστους ενα φυσιγγι παντα θα υπαρχουν διαφορες αναμεσα στα ετη κατασκευης

Το σημαντικο ειναι και οι εμποροι και οι ιδιογομωτες να μπορουν να κανουν αλλαγες που θα κρατανε σταθερη την αποδοση οπως ηταν αρχικα

Πραγμα που δεν μπορει να γινει παντα και φυσικα ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις!

Το καλο με την ιδιογομωση ειναι οτι εαν καποιος εχει μεγαλο στοκ απο τα υλικα που του εχουν δωσει ενα αριστο για εκεινον φυσιγγι τοτε μπορει να παρατεινει την υπαρξη του μεχρις οτου τελειωσουν τα υλικα που εχει σε στοκ
Ο ιδιογωμοσης έχει πλεονέκτημα να διόρθωση λίγο πανό λίγο κατο θα βρει αν πέρνει σ εμπορικά ρίχνεις ζαριά τι να διωρθοσης αν το φυσηγγι δεν….

32 Άρι καλό για να είσαι σίγουρος για όλα και για όλες τις καιρικές συνθήκες ψιλοπληρωνεις κάτι παραπάνω και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου 32γρ s4 nci .εκτός αν θέλεις να έχεις κάτι πιο οικονομικό για νόρμαλ καιρούς γιατί οποιοδήποτε άλλο 32 εργοστασίου πάρεις θα φτάσει στιγμή με συνθήκες που θα βρίζεις και θα χαλάσει το κυνήγι σου και θα έχεις αποτυχίες και το φθηνό θα σου κοστίσει ακριβότερο.

Back