Προσφορές-Τιμές

Κάπου εκεί έπαιζα και εγώ για μερικά χρόνια.
Το φυσίγγι που μου έκανε εντύπωση ήταν ενα του Μαπάκη σε διάφανο κάλυκα.
Όταν φόρτωσα ήταν ψιλομάπα :(

Κάτι cheddite πράσινα με μισόταπα άφηναν περισσότερο μολύβι στις κάνες παρά έδιωχναν από το στόμιο.
Τα χάρισα στον ξάδερφο και με έβριζε για έναν χρόνο. :)
Τα 4 τελευταία κουτιά τα ξεφορτώθηκα πέρσι. Τα αντάλλαξα με αυτές τις παγκοσμίου φήμης φυσιγγάρες :)

View attachment 51378
Καλή μάρκα.

οτι δεν ειναι σταθερο ,το 33 το τσιχλα που ειχες πει πολυ πιο ανωτερο .
Αν λες για το hunting 33 ανάμεικτο του καραμανιδη θα σου πω πολύ καλό αλλά δεν το επιχειρείς με -6/-10 ενώ σε αυτές τις θερμοκρασίες το 32ς4 κηδεύει

Αν λες για το hunting 33 ανάμεικτο του καραμανιδη θα σου πω πολύ καλό αλλά δεν το επιχειρείς με -6/-10 ενώ σε αυτές τις θερμοκρασίες το 32ς4 κηδεύει
Γιάννη σε αυτές της θερμοκρασίες ούτε το ένα ούτε το άλλο δούλεψε, ανεβα λίγο, και δεν μιλάμε για μισή ώρα το πρωί, μην με τρελενεις, το s4fast αυτό Ναι, δούλεψε και σε ν7 Όχι σε ν9 με αυτές της θερμοκρασίες .(για s4 μπαρούτι της nsi θέλει και άλλο)

Ακριβώς,στο ίδιο μέρος πριν 6 /7 χρόνια με χιόνια είχε -11 και έριχνα Ρουμελιώτη 32 σκότωναν μέχρι βαριά βαριά 20 μέτρα με το ζόρι γιατί κάτι φίλοι φέτος στη βόρειο Εύβοια την έπαθαν με το συγκεκριμένο φυσυγγι φάγανε μεγάλη φόλα στα χιόνια και ευτυχώς ο ένας είχε και άλλα φυσίγγια .

Ακριβώς,στο ίδιο μέρος πριν 6 /7 χρόνια με χιόνια είχε -11 και έριχνα Ρουμελιώτη 32 σκότωναν μέχρι βαριά βαριά 20 μέτρα με το ζόρι γιατί κάτι φίλοι φέτος στη βόρειο Εύβοια την έπαθαν με το συγκεκριμένο φυσυγγι φάγανε μεγάλη φόλα στα χιόνια και ευτυχώς ο ένας είχε και άλλα φυσίγγια .
Του Ρουμελιώτη το πρώην πλέον csb32 είναι πάρα πολύ καλό σε νορμάλ τσιχλοκαιρο. Αυτό που με άφησε άφωνο σε κάτι πρωινα που παγωνε η μυξα στο ρουθούνι ήταν τα 28άρια του τα κυνηγετικά σε νο8. -3 -4 και να πέφτουν στουπια απο παντου! Το έλεγα στον @PredatoZ και το επιβεβαίωσε και αυτος.

*Αυτό το φυσίγγι φίλε έκοβε καρωτίδες!Το είχε ρίξει ο αδελφός μιας γκόμενας του θείου μου στο χωριό του και είχε πάρει τσίχλα καθιστή στα 70 μέτρα! Στέλνει γράμμα στον θείο μου και πάει όλο το χωριό και φορτώνει κούτες σε μουλάρια το 1972.
Πολύ σταθερό φυσιγγι.Τα έφτιαχναν σε ένα υπόγειο δίπλα από ένα μπουγατσαδικο. Φαντάσου να είχε και πιστον σκιτ...

*Αυτό το φυσίγγι φίλε έκοβε καρωτίδες!Το είχε ρίξει ο αδελφός μιας γκόμενας του θείου μου στο χωριό του και είχε πάρει τσίχλα καθιστή στα 70 μέτρα! Στέλνει γράμμα στον θείο μου και πάει όλο το χωριό και φορτώνει κούτες σε μουλάρια το 1972.
Πολύ σταθερό φυσιγγι.Τα έφτιαχναν σε ένα υπόγειο δίπλα από ένα μπουγατσαδικο. Φαντάσου να είχε και πιστον σκιτ...
Η άχνη από τις μπουγατσες το έκανε και ήταν γλυκός θάνατος,αυτά να τα ακούν οι ιδιογομωτες.

Back