Δεν τον αγγίζει τίποτα τον Χρήστο. Αν είναι καλό θα πει καλο. Αν είναι μάπα θα πει μάπα.Το αδιάφθορος πολύ μου άρεσε!
Δεν τον αγγίζει τίποτα τον Χρήστο. Αν είναι καλό θα πει καλο. Αν είναι μάπα θα πει μάπα.Το αδιάφθορος πολύ μου άρεσε!
Ποιον Λεκκα??? Τα πλοκάμια του έχουν απλωθεί προς όλες τις κατευθύνσεις....Το παιδι έχει ρίξει ολόκληρο τον Λέκκα κ μας το κρυβει....
Δεν εξηγήται αλλιώς.........
Και τι πλοκαμια.... Μελιδονας......Ποιον Λεκκα??? Τα πλοκάμια του έχουν απλωθεί προς όλες τις κατευθύνσεις....
.......μήπως έκανε κ εξέταση triplex...;;;έκοβε καρωτίδες!
Ουστττ γορίλα!.......μήπως έκανε κ εξέταση triplex...;;;
Άντε απογευματιάτικα....
Τι , θρεφταρι είναι και αυτο σαν τον Χρηστο????Ουστττ γορίλα!
Πάνε σετ.Οι δυο τους θέλουν 3 καρέκλες.Τι , θρεφταρι είναι και αυτο σαν τον Χρηστο????
Έτσι είναι φίλε μου, τουλάχιστον προσπαθούμε το κατά δύναμιν! Θα νομίζουν ότι το λες μιλημένα...Δεν τον αγγίζει τίποτα τον Χρήστο. Αν είναι καλό θα πει καλο. Αν είναι μάπα θα πει μάπα.
Ποιον Λεκκα??? Τα πλοκάμια του έχουν απλωθεί προς όλες τις κατευθύνσεις....
Μου το λένε και άλλες αυτό!Και τι πλοκαμια.... Μελιδονας......
Μια οργιά το καθένα......
Είσαι και ψωναρα όμως.....Έτσι είναι φίλε μου, τουλάχιστον προσπαθούμε το κατά δύναμιν! Θα νομίζουν ότι το λες μιλημένα...
Μου το λένε και άλλες αυτό!
Τι όπλα έχετε ωρέ παλικάρια ?
Εγώ μόνο benelli. Δικανο και αυτογεμη. 90% Ρίχνω με το δικανο ομως....Τι όπλα έχετε ωρέ παλικάρια ?
Να ξέρω αν πρέπει να σας ακούω τυφλά ή όχι.
Εγω θελω +1 για να απλώσω τα ποδια....Πάνε σετ.Οι δυο τους θέλουν 3 καρέκλες.
Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμαΕγώ μόνο benelli. Δικανο και αυτογεμη. 90% Ρίχνω με το δικανο ομως....
Οπότε βαράμε πολλές τις κάνουμε τράμπα για να σας εντυπωσιαζουμε με τα κατορθώματά μας!!! Μια εγω μια αυτος!!! Αμ πως δα????Αν είναι έτσι αλλάζει το πράγμα
Από τον Χρήστο παίρνεις τις τσίχλες και βγάζεις φωτογραφίες;
Άκου τους εσυ ...τυφλά και θα βλέπεις αποτελέσματα ...κουφά. Κάτι παλιομπενελι έχουν και τους φταίνε τα φυσιγγια (πλάκα έτσι;;Τι όπλα έχετε ωρέ παλικάρια ?
Να ξέρω αν πρέπει να σας ακούω τυφλά ή όχι.
λογικα οχι ,αλλα παρτον ενα τηλεφωνο μηπως του εχει μεινει τιποτα σε καλη τιμη,αυτος απο σεμπτεμβρη παραγγελνει φυσιγγια.Παιδες,ξερει κανεις αν οι τιμες που εχει ο Σαλαπατας στην ιστοσελιδα του ισχυουν;
Ειναι ανανεωμενες;
Δικό του πρόβλημα αν έχει ανανεώσει τις τιμές ή όχι.Παιδες,ξερει κανεις αν οι τιμες που εχει ο Σαλαπατας στην ιστοσελιδα του ισχυουν;
Ειναι ανανεωμενες;
Πάντως δεν έχει ούτε ένα διαθέσιμο, τα περισσότερα λέει κατόπιν παραγγελίας και κάποια λίγα τα έχει ως εξαντλημένα.Παιδες,ξερει κανεις αν οι τιμες που εχει ο Σαλαπατας στην ιστοσελιδα του ισχυουν;
Ειναι ανανεωμενες;
Από ποιόν είναι υποχρεωμένος? Θα τον πάρει ένα τηλ και θα του πει "φίλε έγινε λάθος. Πάρε τα χρήματα σου πίσω κτλ"Δικό του πρόβλημα αν έχει ανανεώσει τις τιμές ή όχι.
Εσένα αν οι τιμές σου αρέσουν προχώρα μέσα από το σάιτ σε ηλεκτρονική αγορά, πλήρωσε, και μετά είναι υποχρεωμένος να στα στείλει ή να περάσεις από εκεί να τα πάρεις και είναι όλα πληρωμένα ήδη.